Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a da ja sama popijem kafu i ostavim vam poruke na stolu
slike ti njim sotavi..slike na stolu
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Super sličice... dido mašalllah kosa ti je divna...baš porasla od kada sam te posljednji put vidjela...mnogo ti lijepo stoji
Hvala Bas jucem listam svoje slike kad vidim na doceku 2010 godine kosa mi bila pravo kratka i sad kad se pogledam zaista mi je bolje sa duzom kosom...slomi me ali sta da se radi
Triputmama pa zar ti nisi tamo negdje daleko
< Poruku je uredio Dida79 -- 17.11.2011 22:52:59 >
Super sličice... dido mašalllah kosa ti je divna...baš porasla od kada sam te posljednji put vidjela...mnogo ti lijepo stoji
Hvala Bas jucem listam svoje slike kad vidim na doceku 2010 godine kosa mi bila pravo kratka i sad kad se pogledam zaista mi je bolje sa duzom kosom...slomi me ali sta da se radi
Triputmama pa zar ti nisi tamo negdje daleko
ma jesam salim se al budem na neko regionalno dosla
ej cure baš bi ugodno sinoć, lijepo smo se zezale Dida, Dalila@, Pahuljice divne ste na slici a meni je kislaaa glOOOOOvaaa al halite, juče sam od 7 na nogama Bitno je da smo se mi ispričale, pusa
ej cure baš bi ugodno sinoć, lijepo smo se zezale Dida, Dalila@, Pahuljice divne ste na slici a meni je kislaaa glOOOOOvaaa al halite, juče sam od 7 na nogama Bitno je da smo se mi ispričale, pusa
A ako je ovo na slici fino, onda kakve smo uzivo A sto se tice glOve...bolje da je malo nakisela s vana neg' iznutra Sad bez zeze...Bilo je fakat opustajuce...malo se jelo, malo se ganjalo dijete, malo se smijalo i jos manje tracalo
A ako je ovo na slici fino, onda kakve smo uzivo A sto se tice glOve...bolje da je malo nakisela s vana neg' iznutra Sad bez zeze...Bilo je fakat opustajuce...malo se jelo, malo se ganjalo dijete, malo se smijalo i jos manje tracalo