Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Eh meni bi super dosla ta kafica samo da je malo kasnije, rado bih kahfenisala, ali muz radi do 18 h danas pa ne mogu, radije bih dijete ostavila sa njim, eto drugi put planirajte neku kafu iza 17h
< Poruku je uredio medic slatki -- 22.11.2011 15:25:33 >
Vesela, ja vas često čitam ali nisam aktivna u pisanju postova... Danas nikako ne mogu na tu kaficu iako mi je blizu, a bas bih vas voljela upoznati. Ja radim do 16h i onda moram kuci jer veceras imam goste... Hvala na pozivu.
heh bila ja i mamine oči s djecom, veselo, znaš kako je sa djecom a nisam znala da ti je pokvaren komp, al opet mi organiziramo brzo jednu kaficu u Grandu
Aj mogu misliti lom..Ma jasta je od subote na opravci bio hahaha ulazila sam ja preko TV ali nisam mogla nista pisati a ni ovu temu nisam vidjela aktivnu.Ali zado se sad pusi iz tastature da sve nadoknadim,maloprije mm se pokupi i ode spavanac kaze vjeruje da nema nista od mene veceras Ma tacno me u dusu zna