Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.7.2011 15:13:34
Hanady RR
Drage moje upravo sam dostavila našu prijavu za bingo show sa 14 prijava.Udruženje dobro mi je javilo da do ovoga trenutka kod njih je još 75 prijava.
što znači da smo uspjeli
Ovaj jedan nedostajući neće biti problem ni nama ni njima jer imamo još na čekanju potvrde mi 6 osoba
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.7.2011 16:56:31
Hanady RR
prijavaljene ženice molim vas da mi dostavite broj lične karte i organ izdavanja iste
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.7.2011 17:53:13
Hanady RR
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.7.2011 19:25:18
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tekja
hvala Bogu - a bila sam se zabrinula brojem prijavljenih...
Ide li neko iz Centra/ Starog Grada da idemo skupa... ...
ide
može sa oba smjera samo kaži...il iz Starog Grada ili iz centra
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.7.2011 8:51:22
esmina i bebina mam
Hanady kako teku prijave ima li dovoljan broj .....ja bih vrlo rado ali stvarno ne mogu Salku ostaviti jer se ostane dugo bila sam jednom sa KUD-om ali samo da on ne doji dosla bi ja
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.7.2011 10:59:57
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Zamolila bih da mi objasnite gdje i u koliko sati treba biti?
27.2.2011. godine u 16 časova u porstorijama RTV doma na Alipašinom polju
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.7.2011 11:01:07
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam
Hanady kako teku prijave ima li dovoljan broj .....ja bih vrlo rado ali stvarno ne mogu Salku ostaviti jer se ostane dugo bila sam jednom sa KUD-om ali samo da on ne doji dosla bi ja
U petak sam s audurženjem dobro kontataovala da smo uspjeli. u nadi da nam niko neće otkazati gostovanje računamo na taj uspijeh. U slučaju potrebe za 1-2 novih prijava javit ću u toku dana dok sa udruženjem Dobro provjerim :)
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.7.2011 11:09:45
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama2009
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Zamolila bih da mi objasnite gdje i u koliko sati treba biti?
27.2.2011. godine u 16 časova u porstorijama RTV doma na Alipašinom polju
27.07
joj dobro si...
srijeda 27.7
oprostite la nisma baš svoja jutros mislili su mi na nekom drugom mjestu
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.7.2011 11:16:02
Bambi09
Hvala... Znaci u 16 sati... Pa onda ne bi trebalo biti problema, jer sam mislila da ce to biti ranije pa da cu morati uzeti dan godisnjeg, ali ovako moglo bi se samo ranije izaci s posla... Jupiiiii... Sarajevo, 99% eto nas...
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 25.7.2011 18:40:15
Hanady RR
drage moje jedna osoba s anašeg spisak je iz nenadanih i neplaniranih razloga odustala od Bingo emisije taklo da ako ima neko ko bi zamjenio molim vas da mi javi u toku noći kako bih ujutro mogla kontaktirati udruženje ''Dobro'' i izvjestiti o izmjeni...
Na PP ili e-amil naveden u prvoj poruci na ovoj stranici... Ime i prezime, broj mobitela, broj lične karte i gdje je izdata.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 26.7.2011 12:19:12
Bambi09
Hanady, interesuje me da li ce biti jos muskaraca, da mi se babo ne unezgodi medju zenama Jos kaze mm zamisli on da bude sam, a pjevac gost bude Saban Saulic i zapjeva "pozn'o bih te medj' 1000 zena"
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 26.7.2011 13:02:22
Hanady RR
Hanady, interesuje me da li ce biti jos muskaraca, da mi se babo ne unezgodi medju zenama Jos kaze mm zamisli on da bude sam, a pjevac gost bude Saban Saulic i zapjeva "pozn'o bih te medj' 1000 zena"
ima ima...ma muškaraca i žena istim brojem ne brinite.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 26.7.2011 14:05:14
Hanady RR
Sve sa spisak samo da vam potvrdim u 15.45 sutra ispred RTV doma da se nađemo sa ostalim učensicima emisije.
Molim vas imamao broj 90 za nastupanje u emisiji, međutim ako neko ima ko bi mogao uletiti kao zamjena neka mi pošalje broj telefona na PP, molim vas u slučaju d anam se ne pojavi svih 90 potvrđenih odoba emisija neće ići...molim vas kao imate mogućnost u rezervi da pomognete iz krajnje užde javi te se na PP.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 26.7.2011 15:32:38
Hanady RR
Sutra uživo na FTV-u sa početkom u 20.10
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 26.7.2011 17:17:20
Hanady RR
Samo da napomenem zabranjeno je unošenje fotoaparata pa ćemo se pridržavati istoga