|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije
17.7.2011 21:27:49   
juni
 U to vrijeme nisam u Sa a vjerujem i dosta drugih forumasica, pa je zbog toga odaziv los. Ipak se nadam da ce se akcija realizovati, pa zar mora biti toliko ljudi u studiju?

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1301
17.7.2011 22:34:18   
Hanady RR
ja sam našla još dvije ženiceuser posted image user posted image
moja mama i njena konauser posted image idu sa nama Rr tim je to sveuser posted image
mislim da ću sutra sa posla raje animirati ai još konauser posted image

a na sve to imama plana za zenicu...jedan dobar prijetlje ima možda mogućnost prevoza i dovukao bi raje iz zenice sve ispred RR...eh sad možda bude mjesta i za naše volonterke tamo koje su s eangažirale...al otom -potom...dok mi sutra potvrde ujutrouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 1302
17.7.2011 23:43:40   
N_N
Jako nezgodan termin user posted image user posted image  Da je kasnije, iza radnog vremena vrlo rado bih prisustvovala ovako...... nažalost nisam u mogućnosti. Ono što mogu učiniti jeste da slobodne prijatelje (koji ne rade) pitam za učestvovanje.....

Nejra, nadam se da si dobro, često mislim na tebe..... user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 1303
18.7.2011 1:21:45   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: N_N

Jako nezgodan termin user posted image user posted image  Da je kasnije, iza radnog vremena vrlo rado bih prisustvovala ovako...... nažalost nisam u mogućnosti. Ono što mogu učiniti jeste da slobodne prijatelje (koji ne rade) pitam za učestvovanje.....

Nejra, nadam se da si dobro, često mislim na tebe..... user posted image user posted image

pitaj molim te...
javi nam...
ja ću sutra pokušati vidjeti jel moguće iza radnog vremena da s edole dođe...
da virjeme bar malo pirlagodimo...

a molim vas sve d apokušate naći one poznanike, rodbinu i prijatelje koji su slobodni u ovaj termin i punoljetni da nam se pridružeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 1304
18.7.2011 9:12:50   
leona81
ma treba biti tamo u 16 h zato sto im je u 17 h oficijelno proba, posto se ide direktno pa se mora proci cijeli bingo...mislim da bi mogli izaci u susret da se dodje bar u 17 h.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1305
18.7.2011 9:17:14   
henna ze
ja bih tako rado išla na bingo zbog Nejre...potipsah se da bih dala koštanu srž..a vidi sad ne idem na bingo...user posted image user posted image user posted image ..mi smo u to vrijeme abda u MNE..i meni je potrebno da malo se odmorim i pripremim za nalaze i ljekare kad se vratim.
joj tako bih željela učestovovati...nadam se da će biti dovoljno ženica..
Nejra...sretno dušo!!!

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1306
18.7.2011 9:54:38   
Hanady RR
Evo nivih info:

za sad mislim da imamo oko 45 prijava.. culi smo se sa gospodjom iz luttije jutros, odlucili su da ne traze nikoga drugog, vec racunaju da cemo mi skupiti 90 ljudi .. tako da je ovo sad pod moranje :))))
znamo da je vrijeme godisnjih odmora i da snimanje traje dugo.. ali ako su tolika druga udruzenja i organizacije to uspjele do sad, mislim da mozemo i mi, pogotovo uzimajuci u obzir humanitarni karakter emisije..

ženice molim vas, molim potrudite se da uspijemo...

dajte svoju rraju, prijatelje, familijuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1307
18.7.2011 10:03:50   
mala86
ja bi volila ici user posted image ,vidjet cu sa mm poslije

jel ima itko iz Ze jos da bi iso

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 1308
18.7.2011 12:24:32   
ElmaB
Može li se vidjeti i sa članovima drugih porodičnih portala? Da objavite i tamo, pa možda ima žena koje bi mogle doći u to vrijeme?

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1309
18.7.2011 14:47:36   
Hanady RR
Elma članice drugih portala su do informacije mogle doći i do poziva na isti način kao i mi. Uglavnom se očekuju volonteri koji su do sada bili u akcijama za Nejru...
Logikom, udruženje Dobro će ih i kontaktirati ako vide potrebu za tim mi nemamo potrebe to raditi.

ja samo d ajavim da do mojih poznanika ja sma još našla

Mamu
Besi
Zizi
ramila mala
ramiza velika
nekaka i
nana hajrauser posted image

sve su one moje RR teteuser posted image i sve su donirale sredstva za Nejruuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1310
18.7.2011 16:15:04   
ElmaB
E, pa ako je tako, onda će se vjerovatno i sa drugih portala se uključiti u ovu akciju.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 1311
18.7.2011 16:19:52   
emma.L
Ja bih se rado odazvala, ali uz sjedenje na poslu po 9 sati dnevno, jednostavno nisam sposobna više sjediti user posted image , leđa i noge me ubijaju. Iskreno se nadam da će odaziv biti dobar.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1312
18.7.2011 16:59:04   
Niobe
ja sam poslala prijavu. Nažalost, tek sam ovo vidjela. Mogla bih da pozovem žene iz udruge za borbu protiv karcinoma dojke, mislim da bi se odazvalo nekoliko, ali ne mogu da znam prije sutra.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1313
18.7.2011 22:02:40   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Niobe

ja sam poslala prijavu. Nažalost, tek sam ovo vidjela. Mogla bih da pozovem žene iz udruge za borbu protiv karcinoma dojke, mislim da bi se odazvalo nekoliko, ali ne mogu da znam prije sutra.

draga hajde molim te da vidiš s anjima...ko je slobodan neka se jave...
do petkamožemo slati prijav ali u petak 90 moramo imatiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1314
20.7.2011 9:18:02   
mala86
koliko je skupljeno ljudi dosad jel itko zna user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 1315
20.7.2011 9:55:14   
Hanady RR
55 osoba udruženje dobro ima...
mi do sada 15 ...
a čekam još 7 osoba da mi potvrde dlai mogu ili ne...

uglavnom nadam se do petak imat će se kompletan cifrauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1316
20.7.2011 11:20:49   
Niobe
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

draga hajde molim te da vidiš s anjima...ko je slobodan neka se jave...
do petkamožemo slati prijav ali u petak 90 moramo imatiuser posted image

Kontaktirala sam ove zene, medjutim ni jedna nije slobodna taj dan. Niđe veze.

Neposredna veza do poruke: 1317
20.7.2011 11:55:18   
Niobe
Dijana, ja cu ti poslati jos jedan mail. Mojih dvoje prijatelja

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1318
20.7.2011 13:32:08   
Hanady RR

Dijana, ja cu ti poslati jos jedan mail. Mojih dvoje prijatelja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1319
20.7.2011 18:55:23   
HAHA
Hanady,a da staviš ovaj poziv na više tema,možda ima onih koji nisu upućeni,a da znaju učestvovali bi?

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 1320
21.7.2011 14:21:38   
Bambi09

Evo nivih info:

za sad mislim da imamo oko 45 prijava.. culi smo se sa gospodjom iz luttije jutros, odlucili su da ne traze nikoga drugog, vec racunaju da cemo mi skupiti 90 ljudi .. tako da je ovo sad pod moranje :))))
znamo da je vrijeme godisnjih odmora i da snimanje traje dugo.. ali ako su tolika druga udruzenja i organizacije to uspjele do sad, mislim da mozemo i mi, pogotovo uzimajuci u obzir humanitarni karakter emisije..

Ako moze jedna informacija, interesuje me ovo podvuceno, jel ovo znaci da mogu se prijaviti i osobe koje nisu clanovi ovoga foruma, niti foruma uopste, a mozda bi mogli i zeljeli otici? npr. moj otac?

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 1321
21.7.2011 14:25:46   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Evo nivih info:

Ako moze jedna informacija, interesuje me ovo podvuceno, jel ovo znaci da mogu se prijaviti i osobe koje nisu clanovi ovoga foruma, niti foruma uopste, a mozda bi mogli i zeljeli otici? npr. moj otac?

ako ima želju da ide zašto da ne...user posted image
ide moja mama...nije član foruma lali je moja mama ipak je preko mene RR članice saznala za poziv.
Nije porblem da prijaviš oca...ne moraš preko RR ako ne želiš...možeš ako želiš direktno javiti udruženju dobro njegove podatke. Bitno je ssamo d asakupimo broj 90 za emisiju.
user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1322
21.7.2011 14:42:11   
Bambi09
To je u pitanju slijedeci petak, vanredno kolo??? Ili ???

Neposredna veza do poruke: 1323
21.7.2011 14:47:09   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09

To je u pitanju slijedeci petak, vanredno kolo??? Ili ???

to je srijeda...27.7....to jeste spacijalan emisija neko posebno valjd avanredno kolo. kažu biće dobro gledanauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1324
21.7.2011 14:51:48   
Bambi09
Kome na RR da javim podatke???

Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *