Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 26.7.2011 18:59:39
tekja
drage moje...ja svoje ucesce u bingu moram otkazati ..veceras mi dolazi mama, koju vidjam samo jedanput mjesecno, a putuje odmah sutra navece ...zao mi je, nadam se da moje odsustvo nece nista poremetiti i da ce za Nejru biti izvuceno najvise novca... Nejra halali mi
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 26.7.2011 23:39:33
Hanady RR
tekja draga...a šta sada da radimo
snimanje je sutra a ti otakzuješ u haman 19 časova..
ja sma od nas očekivali više ozbiljnosti...zaista...
Pa kada si znala da ne možeš zašto nisi pokušala nekoga od poznanika i prijatelja naći kao zamjenu
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 27.7.2011 0:06:12
Bambi09
Ja sam sada poslala poruku prijatelju iz SA, ako moze on ili neko od raje njegove da dodje sutra... Nadam se da ce vidjeti poruku na vrijeme... Ali voljela bih ipak da se javi neko siguran, kad mogu ja iz Gorazda, pa sta fali vama iz Sarajeva
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 27.7.2011 0:11:21
N_N
Ja zaista ali zaista ne mogu zbog posla i tako mi je žao jer ipak je to naša Nejra i ovo je super prilika da se novac skupi. Molim vas forumašice, koje ste slobodne - prijavite se, molim vas!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 27.7.2011 0:39:58
Hanady RR
samo da javenem... jedna naša poznata dobra duša rjšeila nam problem a pored nje biće i dobra rezerva da se ne trzamo u 5 do 12
Ilhana
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 27.7.2011 0:48:11
Hanady RR
Joj kad ovi iz udruženja dobro vide moj mail poslan u ovo doba reće ova žena nikad ne spava... jutros im u 7.30 jedna poslala a sad iza ponoći
al dobro je
uh lakše se diše
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 27.7.2011 9:15:29
Bambi09
Meni ko namjerno navalio posao i to zafrkat od jutra, jedva uspjeh skuziti da ipak imamo 90 ... Uzbudjenje raste i... Jos se nisam spremila... Hanady, molim te ako ti nije problem, napisi ko sve ide od forumasica, da znam koga mogu kontaktirati u slucaju da mi zatreba smjernica, osim tebe i Ilhane ko ide jos?
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 27.7.2011 9:58:27
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Meni ko namjerno navalio posao i to zafrkat od jutra, jedva uspjeh skuziti da ipak imamo 90 ... Uzbudjenje raste i... Jos se nisam spremila... Hanady, molim te ako ti nije problem, napisi ko sve ide od forumasica, da znam koga mogu kontaktirati u slucaju da mi zatreba smjernica, osim tebe i Ilhane ko ide jos?
od forumašica idu ja, višnja, Niobe, Ilhana i hanabana i naravno ti
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 27.7.2011 10:14:08
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tekja
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Pa kada si znala da ne možeš zašto nisi pokušala nekoga od poznanika i prijatelja naći kao zamjenu
oprosti...sada kada čitam svoje postove toliko sma uspaničena bila da sma vjerovatno zvučaka i bezobrazno, ali nisma stavrno smao sma bila očajna jer je jako kanso bilo... Rješili smo... ne brini... al sinoć u 12 kad sma vidjela srce mi satlo kucati od neke panike...inače sma takva...znaš sda sam sva špo nakon svom PS sistemu
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 27.7.2011 11:52:50
Bambi09
Ja ako Bog da odoh sada s posla kuci da se spremim i za jedan sat krecemo ka SA... Nadam se da cemo s hajrom i hairli stici na vrijeme, pa vidimo se ispred RTV Doma u 15,45 sati...
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 27.7.2011 13:15:45
veeseelaa
oprosti...sada kada čitam svoje postove toliko sma uspaničena bila da sma vjerovatno zvučaka i bezobrazno, ali nisma stavrno smao sma bila očajna jer je jako kanso bilo... Rješili smo... ne brini... al sinoć u 12 kad sma vidjela srce mi satlo kucati od neke panike...inače sma takva...znaš sda sam sva špo nakon svom PS sistemu
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 27.7.2011 17:27:19
tekja
IZVORNA PORUKA: tekja
Hvala na ispirci hanady od sinoc mi je gorak ukus u ustima ...zao mi je ......ZNAM da nije bilo lijepo od mene ostaviti vas na cjedilu, ali nije bilo do mene ...Dragi Bog zna da kad god mogu, gdje god i koliko mogu ja sam tu za nasu Nejru nasu pobjednicu, aBd....sretno veceras ....i da, opeljesite Lutriju BiH
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 28.7.2011 0:51:00
Bambi09
Drage moje, hvala vam na druzenju... Bilo mi je super... Jos ako Bog da da docekamo nasu Nejru da nam dodje zdrava i cila, sa svojim piletom, to bi bio nas JACK POT...
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 28.7.2011 0:56:47
Visnja RR
nek si se ti sretno vrataila kuci .. mene je tvoj babo odusevio... divan je... bas je uzivao i tako sam se nenkako nadala da njega izvuku za mobitel...a Hanady nakon toliko nerviranje oko organizacije je zasluzuila mobitel
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 28.7.2011 19:19:43
Hanady RR
Evo i mene... Joj Bože pa još juče došli i dosuatju...flai jedno, fali dvoje
al skupismo se... a la kad me izvukoše...koma... žena do mene dobila rpije i bila broj 60...ona me udara laktom a ja ne kontam da sma to ja
Elem ja sam dnas uplatila 100 Km na Njerin račun internet baknarstvom a mami sma poklnila mobitel... sa hajrom da nam nejra bude dobro i zdravo ia da joj doček napravimo u broju 5 x većem nego nas je na Bingu bilo
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 28.7.2011 20:24:25
HAHA
Evo i mene... Joj Bože pa još juče došli i dosuatju...flai jedno, fali dvoje
al skupismo se... a la kad me izvukoše...koma... žena do mene dobila rpije i bila broj 60...ona me udara laktom a ja ne kontam da sma to ja
Elem ja sam dnas uplatila 100 Km na Njerin račun internet baknarstvom a mami sma poklnila mobitel... sa hajrom da nam nejra bude dobro i zdravo ia da joj doček napravimo u broju 5 x većem nego nas je na Bingu bilo
baš mi je drago da si dobila mob.i da Bog usliši tvoje želje .