Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 28.7.2011 20:29:33
gerberka
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Evo i mene... Joj Bože pa još juče došli i dosuatju...flai jedno, fali dvoje
al skupismo se... a la kad me izvukoše...koma... žena do mene dobila rpije i bila broj 60...ona me udara laktom a ja ne kontam da sma to ja
Elem ja sam dnas uplatila 100 Km na Njerin račun internet baknarstvom a mami sma poklnila mobitel... sa hajrom da nam nejra bude dobro i zdravo ia da joj doček napravimo u broju 5 x većem nego nas je na Bingu bilo
stisnuta ruka koja ne daje ne može ni primiti !
mnogo si dobra osoba i zaslužila si mnogo više od ovog priznanja i zagrljaja
ne poznajem te, ali nikada ne mogu i ne želim zaboraviti tvoje rijeci podrške meni prošle godine možda se ti toga i ne sjećaš, ali ja itekako
ja ti želim Hanady nagradu od Boga u zdravlju i nafaci za sva tvoja dobra djela kojima smo svjedoci ..i naravno, svima poput tebe
a tekja, ti si tako dobra također
< Poruku je uredio gerberka -- 28.7.2011 20:31:36 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 28.7.2011 21:26:11
Hanady RR
Amin moja gerberko...svima nama svega lijepoga na dunjaluku .... (sjećam se mila moja kako ne bih...milo mi bi kad si nam se sada vratila )
Sve je ovo RR...samo dobe duše ovim mjestom lutaju... sve za jednu jedna za sve kad je najpotrebnije i milo mi je da sam dio Vas
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 2.8.2011 23:14:52
Apotekarka
Zna li itko kako je Nejra,je li zavrsila s terapijama,kako se osjeca,kad bi trebala da se uradi transplatacija....Kakvo je stanje s novcem....Cesto mislim na nju...
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 2.8.2011 23:27:39
Ilhana RR
Cula sam se neku noc sa njom =)
Zavrsila je sa terapijama, ceka transplataciju 15. augusta. Kaze da se osjeca odlicno, za novac nikad ne pitam jer je to malo osjetljiva tema. Uglavnom cula je za Bingo Show i bilo joj je drago =)
Mali Mak i muz su joj se vratili prije sedmicu u BiH i to joj je bilo ko slag na tortu. Dosta je snage skupila dok je on bio tu i kaze bilo joj je to potrebno pravo.
Muzu joj je ostalo jos samo 20 dana "vize" tako da ce to cekati da iskoristi kad bude transplatacija, mama ce joj doci da bude tu u medju vremenu. Nije u bolnici, kod prijateljice je jedne.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 9.8.2011 14:25:07
Bambi09
Maloprije citam u Avazu tekst o Nejri... Super, hvala Bogu dragom sve tece kako treba... Hocu da pokazem sefici sliku Nejre i da joj ispricam da sam isla na Bingo radi te zene, samo sam uspjela zinuti i suze gruhnuse ko kise... Koliko od tuge sto tu zenu toliko zivot mori, toliko od radosti sto ipak ima nade za sve...
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 9.8.2011 14:27:27
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Maloprije citam u Avazu tekst o Nejri... Super, hvala Bogu dragom sve tece kako treba... Hocu da pokazem sefici sliku Nejre i da joj ispricam da sam isla na Bingo radi te zene, samo sam uspjela zinuti i suze gruhnuse ko kise... Koliko od tuge sto tu zenu toliko zivot mori, toliko od radosti sto ipak ima nade za sve...
nemoj plakati bambi...još malo i Nejra je sa nama....
ja iskerno vjerujem da će Nejra biti sa svojim Makom dugo dugo i da mu stiže zdrava ubrzo
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 9.8.2011 14:32:44
mama2009
IZVORNA PORUKA: Bambi09
rsplaka me bambina, Nejri zelim da sto prije dodje kuci svom Maku
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 14.8.2011 23:05:54
niki83
Cijeli dan mislim na Nejru..Sutra je transplantacija!!!?! Neka joj Allah dragi pomogne, sacuva nju i njene najblize..da to sve sto lakse prebrode! Amin!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 15.8.2011 8:50:29
niki83
Mama Alma, hvala ti na informacijama.. A mi cemo misliti i za 15 dana na nju, isto kao i sad. I nadamo se najboljem..Ja se uvijek obradujem kada nam neko kaze da se cuo sa njom i da je optimisticna
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 15.8.2011 9:02:00
10 mart 2009
IZVORNA PORUKA: niki83
Mama Alma, hvala ti na informacijama.. A mi cemo misliti i za 15 dana na nju, isto kao i sad. I nadamo se najboljem..Ja se uvijek obradujem kada nam neko kaze da se cuo sa njom i da je optimisticna
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.8.2011 22:48:06
Apotekarka
Kako nam se Nejric osjeca,jos malo i blizi se veliki dan kad ce nas Nejric da pobjedi akobogda,vrati se svom Adi i Makicu.... Mislim na tebe Nejra cesto...