Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 17.7.2011 21:27:49
juni
U to vrijeme nisam u Sa a vjerujem i dosta drugih forumasica, pa je zbog toga odaziv los. Ipak se nadam da ce se akcija realizovati, pa zar mora biti toliko ljudi u studiju?
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 17.7.2011 22:34:18
Hanady RR
ja sam našla još dvije ženice moja mama i njena kona idu sa nama Rr tim je to sve mislim da ću sutra sa posla raje animirati ai još kona
a na sve to imama plana za zenicu...jedan dobar prijetlje ima možda mogućnost prevoza i dovukao bi raje iz zenice sve ispred RR...eh sad možda bude mjesta i za naše volonterke tamo koje su s eangažirale...al otom -potom...dok mi sutra potvrde ujutro
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 17.7.2011 23:43:40
N_N
Jako nezgodan termin Da je kasnije, iza radnog vremena vrlo rado bih prisustvovala ovako...... nažalost nisam u mogućnosti. Ono što mogu učiniti jeste da slobodne prijatelje (koji ne rade) pitam za učestvovanje.....
Nejra, nadam se da si dobro, često mislim na tebe.....
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 18.7.2011 1:21:45
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: N_N
Jako nezgodan termin Da je kasnije, iza radnog vremena vrlo rado bih prisustvovala ovako...... nažalost nisam u mogućnosti. Ono što mogu učiniti jeste da slobodne prijatelje (koji ne rade) pitam za učestvovanje.....
Nejra, nadam se da si dobro, često mislim na tebe.....
pitaj molim te... javi nam... ja ću sutra pokušati vidjeti jel moguće iza radnog vremena da s edole dođe... da virjeme bar malo pirlagodimo...
a molim vas sve d apokušate naći one poznanike, rodbinu i prijatelje koji su slobodni u ovaj termin i punoljetni da nam se pridruže
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 18.7.2011 9:12:50
leona81
ma treba biti tamo u 16 h zato sto im je u 17 h oficijelno proba, posto se ide direktno pa se mora proci cijeli bingo...mislim da bi mogli izaci u susret da se dodje bar u 17 h.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 18.7.2011 9:17:14
henna ze
ja bih tako rado išla na bingo zbog Nejre...potipsah se da bih dala koštanu srž..a vidi sad ne idem na bingo... ..mi smo u to vrijeme abda u MNE..i meni je potrebno da malo se odmorim i pripremim za nalaze i ljekare kad se vratim. joj tako bih željela učestovovati...nadam se da će biti dovoljno ženica.. Nejra...sretno dušo!!!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 18.7.2011 9:54:38
Hanady RR
Evo nivih info:
za sad mislim da imamo oko 45 prijava.. culi smo se sa gospodjom iz luttije jutros, odlucili su da ne traze nikoga drugog, vec racunaju da cemo mi skupiti 90 ljudi .. tako da je ovo sad pod moranje :)))) znamo da je vrijeme godisnjih odmora i da snimanje traje dugo.. ali ako su tolika druga udruzenja i organizacije to uspjele do sad, mislim da mozemo i mi, pogotovo uzimajuci u obzir humanitarni karakter emisije..
ženice molim vas, molim potrudite se da uspijemo...
dajte svoju rraju, prijatelje, familiju
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 18.7.2011 10:03:50
mala86
ja bi volila ici ,vidjet cu sa mm poslije
jel ima itko iz Ze jos da bi iso
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 18.7.2011 14:47:36
Hanady RR
Elma članice drugih portala su do informacije mogle doći i do poziva na isti način kao i mi. Uglavnom se očekuju volonteri koji su do sada bili u akcijama za Nejru... Logikom, udruženje Dobro će ih i kontaktirati ako vide potrebu za tim mi nemamo potrebe to raditi.
ja samo d ajavim da do mojih poznanika ja sma još našla
Mamu Besi Zizi ramila mala ramiza velika nekaka i nana hajra
sve su one moje RR tete i sve su donirale sredstva za Nejru
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 18.7.2011 16:19:52
emma.L
Ja bih se rado odazvala, ali uz sjedenje na poslu po 9 sati dnevno, jednostavno nisam sposobna više sjediti , leđa i noge me ubijaju. Iskreno se nadam da će odaziv biti dobar.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 18.7.2011 16:59:04
Niobe
ja sam poslala prijavu. Nažalost, tek sam ovo vidjela. Mogla bih da pozovem žene iz udruge za borbu protiv karcinoma dojke, mislim da bi se odazvalo nekoliko, ali ne mogu da znam prije sutra.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 18.7.2011 22:02:40
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Niobe
ja sam poslala prijavu. Nažalost, tek sam ovo vidjela. Mogla bih da pozovem žene iz udruge za borbu protiv karcinoma dojke, mislim da bi se odazvalo nekoliko, ali ne mogu da znam prije sutra.
draga hajde molim te da vidiš s anjima...ko je slobodan neka se jave... do petkamožemo slati prijav ali u petak 90 moramo imati
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.7.2011 9:18:02
mala86
koliko je skupljeno ljudi dosad jel itko zna
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.7.2011 9:55:14
Hanady RR
55 osoba udruženje dobro ima... mi do sada 15 ... a čekam još 7 osoba da mi potvrde dlai mogu ili ne...
uglavnom nadam se do petak imat će se kompletan cifra
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.7.2011 11:20:49
Niobe
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
draga hajde molim te da vidiš s anjima...ko je slobodan neka se jave... do petkamožemo slati prijav ali u petak 90 moramo imati
Kontaktirala sam ove zene, medjutim ni jedna nije slobodna taj dan. Niđe veze.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 20.7.2011 13:32:08
Hanady RR
Dijana, ja cu ti poslati jos jedan mail. Mojih dvoje prijatelja
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.7.2011 14:21:38
Bambi09
Evo nivih info:
za sad mislim da imamo oko 45 prijava.. culi smo se sa gospodjom iz luttije jutros, odlucili su da ne traze nikoga drugog, vec racunaju da cemo mi skupiti 90 ljudi .. tako da je ovo sad pod moranje :)))) znamo da je vrijeme godisnjih odmora i da snimanje traje dugo.. ali ako su tolika druga udruzenja i organizacije to uspjele do sad, mislim da mozemo i mi, pogotovo uzimajuci u obzir humanitarni karakter emisije..
Ako moze jedna informacija, interesuje me ovo podvuceno, jel ovo znaci da mogu se prijaviti i osobe koje nisu clanovi ovoga foruma, niti foruma uopste, a mozda bi mogli i zeljeli otici? npr. moj otac?
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.7.2011 14:25:46
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Evo nivih info:
Ako moze jedna informacija, interesuje me ovo podvuceno, jel ovo znaci da mogu se prijaviti i osobe koje nisu clanovi ovoga foruma, niti foruma uopste, a mozda bi mogli i zeljeli otici? npr. moj otac?
ako ima želju da ide zašto da ne... ide moja mama...nije član foruma lali je moja mama ipak je preko mene RR članice saznala za poziv. Nije porblem da prijaviš oca...ne moraš preko RR ako ne želiš...možeš ako želiš direktno javiti udruženju dobro njegove podatke. Bitno je ssamo d asakupimo broj 90 za emisiju.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 21.7.2011 14:47:09
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09
To je u pitanju slijedeci petak, vanredno kolo??? Ili ???
to je srijeda...27.7....to jeste spacijalan emisija neko posebno valjd avanredno kolo. kažu biće dobro gledana