|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit...
12.1.2013 0:00:50   
klemzi
Adria lutko, dat će Bog nagradu za svu pretrpljenu bol...akoBogda...ima na babine da ti dođemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1026
12.1.2013 0:02:36   
Adria
Ako Bog da klemzi draga, ako Bog da, bujrum!! user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1027
12.1.2013 10:16:04   
patrizia
Draga Adria

Toliko sam se isplakala na tvoj post user posted image user posted image .Mila moja da ti Bog dragi da snage da sve izdržiš,a bit ćeš u mojim molitvama ,da od prvog puta ostaneš trudna ,i doneseš na svijet svoje toliko željeno dijete .Čuvaj se mila i želim ti svu sreću user posted image user posted image

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1028
12.1.2013 10:35:11   
Carobno jutro

Draga Adria, placem li placem..od suza ne vidim ni sta pisem..a ustvari kad razmislim, sta ja mogu uopste da napisem tako jednoj dobroj dusi, tako jednoj dobroj osobi kao sto si ti...suze samo teku..nemam pravo da ista govorim, osim da spustim glavu i posaljem ti najveci user posted image na svijetu.. bebica koja dodje aBd bit ce najsretnija na ovom svijetu jer ima takvu majku, u to sam sigurna..user posted image user posted image

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 1029
12.1.2013 11:08:57   
sreca 27
Adria draga ne znam sta da napisem placem li placem...svaka ti cast na tvojoj hrabrosti...molim dragog Allaha da ti da snage da izdrziz do kraja svoje borbe,i da akobogda sto prije ugledas user posted image user posted image ...Mila grlim te najjace sto mogu i javljaj nam se kako ide postupak...user posted image

Mrvica ljubavi i dobrote vrednije su od tovara blaga i brda mudrosti.

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1030
12.1.2013 11:47:38   
Adria
Drage dobre duše, hvala vam na podrši i na svim lijepim željama, riječima i pohvali... Svi kojima sam rekla za svoju odluku, ostali su bez teksta i svi su zadivljeni a meni je jedino to normalno bilo nakon svega, jedini prirodni nastavak stvari.. To što je moj muž preselio tako rano, iznenada i brzo, nije razlog da se naša ljubav prekine i završi sa tim... On to nije htio tako, nije birao da mu se desi ovo i sve što smo rekli, obećali jedno drugom, ne prestaje da važi... A ja nisam prava osoba da govorim, ali svako ko je poznavao mog muža zna kakav je to čovjek bio, koji vam tako jednostavno, nenametljivo legne na srce i život vam učini samo ljepšim i bogatijim, nikad nikog od njega nije glava zaboljela i takav čovjek zaslužuje da ima svoj produžetak na ovoj zemlji a ja zaslužujem da ispunim svoje i naše snove ako mogu...

Javljaću vam sve, kad ste tako pozitivne i dobre.. Zasad se samo osjećam napuhano od ovih ljekarija i čula su mi se izoštrila kao da sam već trudna; ili mi sve previše smrdi ili previše miriše user posted image
Odbrojavam dane do utorka...ponedeljak ću vjerovatni prespavati... u ponedeljak bi nam bila prva godišnjica braka user posted image

I nemojte plakati ženice! user posted image

(odgovor članu sreca 27)
Neposredna veza do poruke: 1031
12.1.2013 12:01:32   
Zelimo_bebu
Nista tuznije ni hrabrije nikad nisam procitala,,,draga nasa Adria zelim ti svu snagu ovoga svijeta da izdrzis i da se boris za plod ljubavi koji ce biti ako Bog da sva tvoja snaga kroz zivot,,,,zao mi je iskreno zbog sudbine koja te zadesila i molit cu dragog Boga da ti se zelja ostvari...mogu ti samo reci da nam svima mozes biti primjer hrabrosti, jacine, istrajnosti i tezine zivota koji nosis na svojim ledjima....puno puno puno podrske i zagrljaja ti saljem i zelim da nas sto prije obradujes sa lijepim vijestima....

Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...?
06.11.test pozitivan
07.11.beta 111,78
Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa...
13.07.2017.stigao nas princ

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1032
12.1.2013 12:13:08   
whish
Draga Adria, tvoja zivotna prica je zaista imala tuzan tok.. Nisam mogla a da ne pustim suzu. Tvoj post daje utisak da si jedna dobra osoba. Istovremeno dajes inspiraciju da se gleda naprijed, pozitivno i hrabro, i citajuci tvoju pricu, pitam se odakle mi pravo da se zalim?! Prvo sto sam pomislila je bilo "ona kroz sve mora sama proci". Sigurna sam da imas podrsku, ali znam i da ti ona glavna nedostaje. Za sve to sto ti se desilo, tesko da ima rijeci utjehe, ali se sve stvari desavaju s razlogom, koji nama u ovozemaljskom zivotu cesto nije shvatljiv. Molim Boga da ti podari svako dobro i da ostvaris svoju zelju za djecicom. Budi nam dobro i zdravo!

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1033
12.1.2013 12:21:31   
Adria

IZVORNA PORUKA: whish

. Istovremeno dajes inspiraciju da se gleda naprijed, pozitivno i hrabro, i citajuci tvoju pricu, pitam se odakle mi pravo da se zalim?!

Nemoj tako, svakom je njegova muka najveća! To je normalno. Samo se žali, bit će lakše... i ja sam donekle zbog toga tu...

Zelimo bebu, hvala od user posted image

„Biću tu kad se probudiš ujutru i kad uveče kreneš na spavanje. I čuvaću te cijelu noć i ti ćeš osjetiti da ti se smiješim i nikada nećeš biti sama jer ću ja biti uz tebe,zauvijek.“

(odgovor članu whish)
Neposredna veza do poruke: 1034
12.1.2013 12:37:19   
witch
Adria zene su vec napisale sve i jednostavno stvarno ne postoje rijeci koje bih ti mogla uputiti, jer vjerujem da tvoj bol i tugu nista ne moze ublaziti. Ti si veoma hrabra i ja ti od sveg srca zelim da ti uskoro osvanu neki ljepsi dani, ispunjeni srecom i ljubavlju sa vasom bebicom. Drzi se i da se radujemo zbog tebe sto prije! user posted image

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1035
13.1.2013 10:30:25   
jakuta
draga Adrija,molim dragog Boga da ti se zelja ispuni,da drzis to tako drago malo bice u svojim rukama,Amin.

(odgovor članu witch)
Neposredna veza do poruke: 1036
13.1.2013 10:33:35   
jakuta
Drage zenice,
nisam vam se mogla javljati jer sam u utorak vratila svoje smrzlice,pa sam izbjegavala duze sjedenje.
Danas mi je sesti dan od transfera,pa da pitam zenice kojima je uspjelo kako su se one ponasale do bete,jestel lezale ii ste i hodale vani.
Ovo vrijeme tako sporo prolazi,najradije bi prepavala do 21.01. kad trebam vaditi betu.
Pozdrav za sve vas.

(odgovor članu jakuta)
Neposredna veza do poruke: 1037
13.1.2013 10:47:51   
Adria
Draga Jakuta hvala ti i drzim ti fige! I mene zanima to sto si pitala... Kako se ponasati nakon embriotransfera?

< Poruku je uredio Adria -- 13.1.2013 10:49:12 >

„Biću tu kad se probudiš ujutru i kad uveče kreneš na spavanje. I čuvaću te cijelu noć i ti ćeš osjetiti da ti se smiješim i nikada nećeš biti sama jer ću ja biti uz tebe,zauvijek.“

(odgovor članu jakuta)
Neposredna veza do poruke: 1038
13.1.2013 10:56:45   
malena ze
Nakon ET ne morate lezati cijelo vrijeme,ponasate se normalno bez nekih teskih fizickih aktivnosti,setajte,gledajte filmove,citajte nesto,da bi skratile vrijeme do bete.Uglavnom obavljate sve normalno,da vam kazem da sto manje mislite o tome sta ce biti ishod svega,znam da je nemoguce,jer sam i sama prosla to.Sretnouser posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1039
13.1.2013 11:45:06   
pepika

IZVORNA PORUKA: Zelimo_bebu

Nista tuznije ni hrabrije nikad nisam procitala,,,draga nasa Adria zelim ti svu snagu ovoga svijeta da izdrzis i da se boris za plod ljubavi koji ce biti ako Bog da sva tvoja snaga kroz zivot,,,,zao mi je iskreno zbog sudbine koja te zadesila i molit cu dragog Boga da ti se zelja ostvari...mogu ti samo reci da nam svima mozes biti primjer hrabrosti, jacine, istrajnosti i tezine zivota koji nosis na svojim ledjima....puno puno puno podrske i zagrljaja ti saljem i zelim da nas sto prije obradujes sa lijepim vijestima....

Ja cu samo ovo potpisati. user posted image user posted image user posted image nemam rijeci. Draga Adria divim ti se i mogu samo da ti posaljem najaciuser posted image Tvoj muz bi bio ponosan na tebe user posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu Zelimo_bebu)
Neposredna veza do poruke: 1040
14.1.2013 15:26:11   
Mia
Draga Adria citam tvoju pricu i ne vjerujem svojim ocima ... isplakala sam se sto nisam odavno user posted image user posted image user posted image Ne mogu da vjerujem da ima osoba kao sto si ti ... sa takvom snagom, voljom za zivotom, punom ljubavi, hrabrosti ... ja ti nazalost ne mogu nista pomoci, ali ti OBECAVAM da ces biti u svakoj mojoj molitvi! I ja sam nazalost trudilica i molim Boga da mi ispuni zelju user posted image , ali u poredjenju s tvojom sudbinom, sve ostalo izgleda manje vazno ... Molicu dragog Boga da ti ispuni zelju i da rodis prekrasno, zdravo dijete koje ce imati najhrabriju majku na svijetu! Tvoj muz je sigurno ponosan na tebe, a tek ce biti ponosan kad ako Bog da rodis ... ja sam vjernik i vjerujem u Ahiret i bolji svijet koji nas ako Bog da sve ceka ... vjerujem da cemo se sresti sa svojim umrlim i da se vise necemo razdvajati ... ovaj svijet je prolazan i najbolje stvari nas cekaju kod dragog Boga, tako da cete vas dvoje, zajedno sa svojom djecom, ako Bog da biti zajedno. Ljubim te i grlim najjace sto mogu i dovicu za tebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 1041
14.1.2013 15:36:06   
leona81

IZVORNA PORUKA: pepika

IZVORNA PORUKA: Zelimo_bebu

Ja cu samo ovo potpisati. user posted image user posted image user posted image nemam rijeci. Draga Adria divim ti se i mogu samo da ti posaljem najaciuser posted image Tvoj muz bi bio ponosan na tebe user posted image

potpisujem

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 1042
14.1.2013 20:45:25   
Leva
Adria imas pp

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1043
15.1.2013 14:36:14   
Elica 5
Adria,,, i ostale ženice jedan od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.ICSI-2010-mis.ab. u 11.
4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690
Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica"
16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1044
15.1.2013 15:11:17   
Adria
Mia, Pepika, Elica i sve ostale drage ženice da vas ne nabrajam sve a koje ste mi dale ogromnu podršku zadnjih dana, rekla sam da ću vas obavještavati kako se stvari odvijaju...Danas sam bila u Bahceciju i radili su mi folikulometriju(ako sam pravilno zapamtila izraz), kažu da sam plodna i rodna samo tako user posted image očekivali su 5 tih folikula a kod mene ih puno više, samo se nadaju da ih neće biti više od 20 jer onda ne bi mogli raditi embriotransfer dok se situacija malo ne smiri... u četvrtak moram ponovo na kontrolu, pa bi po nekim procjenama punkcija mogla biti u subotu... Držite fige i dalje! Pozdravljam vas i svim čekalima i trudilicima želim puno sreće i sabura!

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 1045
15.1.2013 15:27:50   
riba78
Adria ti hrabra ženo user posted image user posted image user posted image od dugogodišnje trudilice od sveg srca i želim da uspiješ i da sve prođe hairli user posted image user posted image sretnoooouser posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1046
15.1.2013 16:11:09   
rerica

IZVORNA PORUKA: Adria

Mia, Pepika, Elica i sve ostale drage ženice da vas ne nabrajam sve a koje ste mi dale ogromnu podršku zadnjih dana, rekla sam da ću vas obavještavati kako se stvari odvijaju...Danas sam bila u Bahceciju i radili su mi folikulometriju(ako sam pravilno zapamtila izraz), kažu da sam plodna i rodna samo tako user posted image očekivali su 5 tih folikula a kod mene ih puno više, samo se nadaju da ih neće biti više od 20 jer onda ne bi mogli raditi embriotransfer dok se situacija malo ne smiri... u četvrtak moram ponovo na kontrolu, pa bi po nekim procjenama punkcija mogla biti u subotu... Držite fige i dalje! Pozdravljam vas i svim čekalima i trudilicima želim puno sreće i sabura!

user posted image user posted image user posted image user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1047
15.1.2013 17:55:39   
jakuta

IZVORNA PORUKA: Adria

Draga Adria,od srca ti zelim da uspijes,a sto vise folikula to je bolji uspjeh,kod mene bile samo tri folikule,dvije se oplodile i vracene mi kao smrzlici

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1048
15.1.2013 18:02:52   
jakuta
Drage moje saborke
Radila sam embriotransfer u prosli utorak,znaci danas punih sedam dana ,a kao da je proslo sedam godina,vrijeme mi tako sporo prolazi.
Sta mi predlazete kad da radim beta HCG.
Dr je napisao 21.01.

(odgovor članu jakuta)
Neposredna veza do poruke: 1049
15.1.2013 19:02:23   
Mrvica_83
Draga Adria user posted image Samo da ti pozelim mnogo srece i da postupak aBd bude uspješan .. Molit cu Boga za tebe da ti uslisi zelje i da dobijes svog user posted image Veliki zagrljaj podrske ti saljem !! user posted image user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu jakuta)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Stanje u drustvu
teacher75

Mislite li da ce se u buducnosti nesto promijeniti na bolje u nasoj drzavi?

Da (37%)

Ne (63%)

Broj svih glasova: 52

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *