|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit...
2.1.2013 13:08:17   
sabas
Drage curice sretna na nam Nova 2013. da se hairli porode nase lijepe trudnice, a ostalim da postupci (prirodni :) ili stimulairani ) urodi urednom trocifrenom betom i laganom trudnocom.

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu delila1986)
Neposredna veza do poruke: 1001
4.1.2013 14:42:44   
anaši1507
drage moje želim Vam sretnu i uspješnu 2013, da sve u 2013. budemo trudne :)

zar nema niti jedna nova trudnica iz Bahhcecija?????

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 1002
5.1.2013 15:09:40   
nedzla.
IZVORNA PORUKA: anaši1507
zar nema niti jedna nova trudnica iz Bahhcecija?????

draga anaši1507 vjeruj da ima, ali mnoge ženice nisu na ovom forumu i ne dijele svoja iskustva sa nama. U posljednje vrijeme sam četo na klinici i srela sam dosta trudnica. Baš juče sam doživjela prelijepo iskustvo;

Ulazi bračni par, pozdravljaju sestre i sve nas prisutne u čekaonici i smješkaju se. Po izrazu njihovih lica shvatila sam da je ženicauser posted image Skida ona jaknu i naravno tu je prelijepi stomačić. Vidim da je nervozna, odmah odlazi u WC. Kasnije ih je prozvala sestra i dugo su se zadržali kod dr.., ali čuje se iz ordinacije pozitivan razgovor praćen smijehom. Napokon izlaze, muž osmjeh user posted image user posted image user posted image od uha do uha, a ona sva zbunjena, rumena u licu smješka se i kaže: "Mislila sam da je jedno curica" a mi svi prisutni u čekaonici u glas izgovoramo: "ma nek je samo živo i zdravo"., dakle u pitanju su user posted image user posted image i to 2 dječaka. A naša se user posted image nadala da će jedno biti dječak, a drugo djevojčica., pa kaže da je sređuje "kikice" "haljinice" itd... svi prisutni u čekaonici bili su oduševljeni ovim prizorom. user posted image user posted image user posted image

draga anaši, nije ni čudo što se trudilice ne javljaju, i meni lično dođe da ništa ne pišem jer smatram da je naša klinika diskriminirana na ovom forumu, općenito teško ju je pronaći jer nema naziva u temama. Nedavno sam pisala pp jednoj moderatorici i molila je da ubace naziv Bahceci našu temu, a ona mi je ljubazno odgovorila kako to nije moguće i da će ubrzo i sve druge klinike vjerovatno tipa "Sanja Sibičić" Euromedical" "dr.Balić" ili kako već biti prebačene na temu Vantjelesna oplodnja. Međutim do se još nikada nije desliouser posted image Ma hajde, možda trebamo biti sretni što imamo i ovu temu "pregledi za parove s dijagnozom steriliteta..." tako da se uvijek kad ulazimo na temu podsjetimo da imamo dg.user posted image Želim naglasiti da nemam lično ništa ni protiv jedne druge klinike, svako ide gdje mu je bliže, povoljnije, gdje prepozna mjesto za povjerenje, ali nije pravedno da naša klinika nema naziv na forumu ako sve druge imajuuser posted image

oprostite na dugom postu, ali morala sam ovo podijeliti s vama, osjećam ovo kao obavezuuser posted image

svima vam oduser posted image želim uspjeh i da smo pozitivna iskustva dijelimo ako Bog da user posted image

< Poruku je uredio nedzla. -- 5.1.2013 15:12:41 >

Gospodaru Milostivi,
hvala Ti za ova 2 najljepša poklona u mom životu....
lijepi mamini blizanci A&A

(odgovor članu anaši1507)
Neposredna veza do poruke: 1003
5.1.2013 21:40:20   
Elica 5
Nedzla,,,, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,,, šta je s tobom,,,,, jesi u postupku,,,

1.ICSI-2010-mis.ab. u 11.
4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690
Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica"
16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 1004
5.1.2013 21:51:02   
nedzla.
Elice user posted image kako si ti?
Kako je mala user posted image
Poslala sam ti PP user posted image

Gospodaru Milostivi,

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 1005
5.1.2013 22:03:02   
Elica 5
Vidjela odgovorila user posted image user posted image user posted image user posted image

1.ICSI-2010-mis.ab. u 11.
4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690
Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica"
16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 1006
10.1.2013 9:13:08   
Rapka73
Pa kakva je ovo tišina na temi?
Voljela bih se pridružiti lijepim željama za ovu 2013. godinu. Naravno želim svim trudilicama da se ostvari njihova najveća želja. U tom smislu moramo učiniti sve što je do nas i uložiti naše naksimalne napore.
Ja se od početka liječenja u Bahceciju nastojim zdravo hraniti, jesti dosta voća, povrća i unositi dodatne vitamine. Pročitala sam da su za nas ''dobri'' vitamini: E, C, vitamini B skupine, a na prvom mjestu je koenzim Q10. Ako ništa drugo ja sam do sada izbjegla sve prehlade.
Za naše supružnike bitni su vitamini E, Zn, selen, vitamini B skupine, Q10, L-kartinin.
Ako ko još ima neki koristan savjet, nek nam javi.

(odgovor članu Elica 5)
Neposredna veza do poruke: 1007
11.1.2013 12:50:47   
Adria
Drage trudilice, trudnice i ostale žene...
Želim samo da vas sve pozdravim i da vam svima poželim puno sreće.
Ja sam takođe pacijent na klinici Bahceci, sa vrlo specifičnim i tužnim slučajem.
Naime, prije par mjeseci moj muž je obolio od maligne bolesti i savjetovali su nas da prije hemoterapije, zaledimo uzorak sperme obzirom da smo mladi i da nismo stigli imati djece, tek smo se vjenčali prošle godine u januaru.
Saznali smo za Bahceci i odlučili se uraditi to kod njih.... Nažalost moj muž je preminuo u novembru.
Ali ja nisam odustala od naše želje i obećanja koje smo jednom drugom dali, a to je da ću ja aBd roditi naše dijete/djecu, a on da će nas uvijek na neki način čuvati od tamo gdje je sad.
Moj muž i ja, smo obadvoje zdravi što se tiče plodnosti, nalaz mog muža je poprilično dobar, kao i svi moji nalazi(dosta sam mlada i bez ikakvih poteškoća da zatrudnim) i od jučer su mi uključili hormonsku terapiju 5 dana, da povećaju šanse koje su, kako kažu,već i bez terapije dosta dobre(ako Bog da).
U utorak trebam ponovo kod njih na uzimanje mojih jajnih ćelija, pa onda kroz par dana, vraćanje zdravih i dobrih embriončića, ako sam ja dobro shvatila proceduru.
Željela sam podijeliti svoju priču sa dobrim ženama i zamoliti vas da držite fige, da sve bude kako treba... a ja ću vas obavijestiti jel uspjelo ili nije....
Moj slučaj nije baš kao vaš i ja pola terminologije koju vi koristite ne kontam jer nisam morala proći kroz to, ali mogu samo zamisliti kakva je muka, imati muža, osjećati se mladim, zdravim a ne moći imati djecu... čuvajte se i ne gubite nadu!

Još bih samo da pitam, od trenutka kad ste uspješno zatrudnile uz pomoć Bahceci centra, da li ste nastavili ići na kontrole u Bahceci ili ste išle nekom svom lokalnom ginekologu?

(odgovor članu Rapka73)
Neposredna veza do poruke: 1008
11.1.2013 13:22:45   
kokouli
Adria ,puno srece ti zelim .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1009
11.1.2013 13:49:13   
mersudina 27
Adria mila moja user posted image user posted image ovo je jedna od najtuznijih prica koju sam cula,zaista mi je zao zbog svega,ali tebi draga moja svaka cast na tome sto ne odustajes od obecanja koje ste dali jedno drugom.Mila ti ces uz Boziju pomoc i najbolji MPO tim na svijetu Bahceci sigurno uspjeti i dobiti svoje malene user posted image user posted image to ti od sveg srca zelim.

Ja sam trudnica sa ove klinike i trudnocu mi vodi dr.Enver(kojem jedino vjerujem) lokalonom dr.idem samo kada mi treba terapija koju koristim u trudnoci i naravno uputnica za neke nalaze koje trebam raditi.

user posted image user posted image user posted image

Ostale zenice sa ove teme imate veliki pozzzz

Hvala ti Allahu za moje dvije mrvice.

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1010
11.1.2013 14:41:56   
Adria
Draga Kokouli, hvala ti od user posted image !
Mersudina draga, priča je tužna,a još je tužnija kad se sagledaju neke činjenice, da je moj muž imao samo 32 godine i da je toliko želio da živi a da je od svega najviše bio pogođen činjenicom da sam ja premlada i predobra da bih ostala bez njega ali Bože moj, neke stvari u životu jednostavno nisu u našim rukama. Ja ne moram ni pričati koliko sam ja pogođena tom tragedijom i koliko je to ostavilo traga na moje i psihičko i fizičko zdravlje....
Kad bi se Bog smilovao i podario mi user posted image moj bi život ponovo dobio smisao i svrhu.

Doktor Enver je stvarno odličan doktor i sigurna sam da je vrhunski stručnjak, ali mene malo sekira što je svako malo u Istanbulu pa se bojim da nekad kad bi mi zatrebao da bi mogao biti odsutan... TAko da razmišljam tražiti nekog dobrog doktora, ginekologa i akušera u svom gradu, kad aBd uspijem na Bahceciju.
Koliko kod njih koštaju te redovne kontrole i pregledi? Nisam ih još uvijek stigla pitati da li oni rade i porode na svojoj klinici i koliko to košta?

Mersudina u kojem si mjesecu, ako smijem da pitam? Nadam se da sve ide kako treba!

„Biću tu kad se probudiš ujutru i kad uveče kreneš na spavanje. I čuvaću te cijelu noć i ti ćeš osjetiti da ti se smiješim i nikada nećeš biti sama jer ću ja biti uz tebe,zauvijek.“

(odgovor članu mersudina 27)
Neposredna veza do poruke: 1011
11.1.2013 16:28:47   
Adria
Draga Kokouli, hvala ti od user posted image !
Mersudina draga, priča je tužna,a još je tužnija kad se sagledaju neke činjenice, da je moj muž imao samo 32 godine i da je toliko želio da živi a da je od svega najviše bio pogođen činjenicom da sam ja premlada i predobra da bih ostala bez njega ali Bože moj, neke stvari u životu jednostavno nisu u našim rukama. Ja ne moram ni pričati koliko sam ja pogođena tom tragedijom i koliko je to ostavilo traga na moje i psihičko i fizičko zdravlje....
Kad bi se Bog smilovao i podario mi user posted image moj bi život ponovo dobio smisao i svrhu.

Doktor Enver je stvarno odličan doktor i sigurna sam da je vrhunski stručnjak, ali mene malo sekira što je svako malo u Istanbulu pa se bojim da nekad kad bi mi zatrebao da bi mogao biti odsutan... TAko da razmišljam tražiti nekog dobrog doktora, ginekologa i akušera u svom gradu, kad aBd uspijem na Bahceciju.
Koliko kod njih koštaju te redovne kontrole i pregledi? Nisam ih još uvijek stigla pitati da li oni rade i porode na svojoj klinici i koliko to košta?

Mersudina u kojem si mjesecu, ako smijem da pitam? Nadam se da sve ide kako treba!

„Biću tu kad se probudiš ujutru i kad uveče kreneš na spavanje. I čuvaću te cijelu noć i ti ćeš osjetiti da ti se smiješim i nikada nećeš biti sama jer ću ja biti uz tebe,zauvijek.“

(odgovor članu mersudina 27)
Neposredna veza do poruke: 1012
11.1.2013 16:34:59   
rerica
Adria ovakva sam nakon citanja tvoje price...user posted image

zelim ti svu srecu ovog svjeta,sabura i bebu naravno user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1013
11.1.2013 20:52:35   
mersudina 27
Adria ne brini dr.Enver ide za Istanbul ali s njim uvijek mozes stupiti u kontakt preko sestre Lejle,i zaista uvijek izlaze u susret pacijentima,u svako doba dana i noci,100%provjereno user posted image

Meni je 18 nedjelja hvala Bogu i nosim u svome pupi dvije malene dusice,sad za sad trudnoca tece uredno bez ikakvih komplikacija.

Adria cvrsto ti drzim fige i aBd uskoro ti si nasa nova trudnica na ovoj temi,
saljem ti hiljade user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
svaka cast

Hvala ti Allahu za moje dvije mrvice.

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1014
11.1.2013 21:08:58   
madame noire
IZVORNA PORUKA: Adria

Drage trudilice, trudnice i ostale žene...
Želim samo da vas sve pozdravim i da vam svima poželim puno sreće.
Ja sam takođe pacijent na klinici Bahceci, sa vrlo specifičnim i tužnim slučajem.
Naime, prije par mjeseci moj muž je obolio od maligne bolesti i savjetovali su nas da prije hemoterapije, zaledimo uzorak sperme obzirom da smo mladi i da nismo stigli imati djece, tek smo se vjenčali prošle godine u januaru.
Saznali smo za Bahceci i odlučili se uraditi to kod njih.... Nažalost moj muž je preminuo u novembru.
Ali ja nisam odustala od naše želje i obećanja koje smo jednom drugom dali, a to je da ću ja aBd roditi naše dijete/djecu, a on da će nas uvijek na neki način čuvati od tamo gdje je sad.
Moj muž i ja, smo obadvoje zdravi što se tiče plodnosti, nalaz mog muža je poprilično dobar, kao i svi moji nalazi(dosta sam mlada i bez ikakvih poteškoća da zatrudnim) i od jučer su mi uključili hormonsku terapiju 5 dana, da povećaju šanse koje su, kako kažu,već i bez terapije dosta dobre(ako Bog da).
U utorak trebam ponovo kod njih na uzimanje mojih jajnih ćelija, pa onda kroz par dana, vraćanje zdravih i dobrih embriončića, ako sam ja dobro shvatila proceduru.
Željela sam podijeliti svoju priču sa dobrim ženama i zamoliti vas da držite fige, da sve bude kako treba... a ja ću vas obavijestiti jel uspjelo ili nije....
Moj slučaj nije baš kao vaš i ja pola terminologije koju vi koristite ne kontam jer nisam morala proći kroz to, ali mogu samo zamisliti kakva je muka, imati muža, osjećati se mladim, zdravim a ne moći imati djecu... čuvajte se i ne gubite nadu!

Još bih samo da pitam, od trenutka kad ste uspješno zatrudnile uz pomoć Bahceci centra, da li ste nastavili ići na kontrole u Bahceci ili ste išle nekom svom lokalnom ginekologu?

Adria milauser posted image
Nadam se da ce Dragi Bog uslisiti zelje tebe i tvoj supruga-molit cu se za tebeuser posted image
Tako tuzna prica da mi stoji knedla u grluuser posted image tako tuzna a odise ogromnom ljubavlju tebe prema tvom suprugu.
Tvoj suprug je zasigurno ponosan na tebeuser posted image

Ja ti samo mogu navesti primjer moje prijateljice koja je VTO radila u Bahceciju u Istanbulu, oboje su bili jako problematicni ali su uspjeli iz prve VTO. Trudnocu je vodila na GAKu jer je bila visokorizicna trudnoca.
Danas ima dvoje divne djecice djecaka i djevojcicuuser posted image

Svako dobro ti zelim i nadam se da ce te Bog obradovati bebicom...
user posted image

< Poruku je uredio madame noire -- 11.1.2013 21:09:45 >

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1015
11.1.2013 21:38:54   
MicoTico
Draga Adria,
baš me je potresla tvoja pričauser posted image

Nadam se da ćeš uskoro držati vašu bebu u naručju!

user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio MicoTico -- 11.1.2013 21:39:15 >

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu madame noire)
Neposredna veza do poruke: 1016
11.1.2013 22:19:28   
aboni76
Draga Adria user posted image , jako me je dirnula tvoja priča user posted image , od srca ti želim da u ovoj godini zagrliš plod vaše ljubavi, koja je nevjerovatno velika....

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1017
11.1.2013 22:26:00   
nedzla.
Adria,

ostala sam bez teksta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospodaru Milostivi,

(odgovor članu aboni76)
Neposredna veza do poruke: 1018
11.1.2013 22:42:50   
Adria
Mersudina 27, Madame noire, MicoTico, aboni76, nedzla, hvala vam!! Divne ste. user posted image
Nisam željela da vas rastužim, samo sam htjela da sa vama podijelim svoju sreću, ujedno i tugu, strah, susretanje sa nečim nepoznatim... Jučer sam bila u Bahceciju,odnijela nalaze koje sam morala prikupiti(koji su hvala Bogu svi u redu), uradili mi ultrazvuk koji je takođe ok i sjedila sam u čekaonici, čekala da mi budu gotovi još neki nalazi(progesteron i estrogen) i bila sam tako ponosna što sam ostala vjerna svom mužu i što nisam izdala naše želje,planove i obećanje koje smo jedno drugom dali, ali ujedno i toliko tužna što kroz to sve prolazim sama, što mu ne mogu barem poslati poruku da je sve ok... Ali neka sve, samo da uspije od prvi put i da kao što ste poželile još ove godine ugledam našu user posted image , plod naše lijepe ljubavi, da ugledam dio mog muža u tom malom biću, da grleći naše dijete zagrlim i njega a čega sam ostala željna dok me ima.

Još jednom moram reći da mi je žao ako sam vas rastužila ali da mi je drago što svoju priču mogu podijeliti sa finim ženicama koje prolaze kroz, ne mogu reći sličnu, ali svakako tešku muku. Možda moja priča i moje iskustvo, budu od koristi, nekoj ženi koja se sutra nađe u sličnoj situaciji.(Ne daj Bože). Moram vam reći da sam bila dosta zabrinuta, bez obzira na moju želju za našim djetetom, da zakoni naše države to neće odobriti. Ali eto, hvala Bogu, nema zakonskih prepreka.

Obavještavat ću vas o situaciji! user posted image

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 1019
11.1.2013 23:07:58   
Mrvica_83
Draga Adria hrabrice .. Procitah tvoju priču .. Toliko emocija da mi knedla jos stoji u grlu user posted image user posted image .. Divna si i od srca ti želim da sve prodje kako treba i da brzo,brzo dobijes svoju bebu - plod vaše prekrasne veze i ljubavi !! Za sve sto treba - tu smo .. Veeliki zagrljaj podrske za tebe !!

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1020
11.1.2013 23:12:41   
madame noire

IZVORNA PORUKA: Adria

Mersudina 27, Madame noire, MicoTico, aboni76, nedzla, hvala vam!! Divne ste. user posted image
Nisam željela da vas rastužim, samo sam htjela da sa vama podijelim svoju sreću, ujedno i tugu, strah, susretanje sa nečim nepoznatim... Jučer sam bila u Bahceciju,odnijela nalaze koje sam morala prikupiti(koji su hvala Bogu svi u redu), uradili mi ultrazvuk koji je takođe ok i sjedila sam u čekaonici, čekala da mi budu gotovi još neki nalazi(progesteron i estrogen) i bila sam tako ponosna što sam ostala vjerna svom mužu i što nisam izdala naše želje,planove i obećanje koje smo jedno drugom dali, ali ujedno i toliko tužna što kroz to sve prolazim sama, što mu ne mogu barem poslati poruku da je sve ok... Ali neka sve, samo da uspije od prvi put i da kao što ste poželile još ove godine ugledam našu user posted image , plod naše lijepe ljubavi, da ugledam dio mog muža u tom malom biću, da grleći naše dijete zagrlim i njega a čega sam ostala željna dok me ima.

Još jednom moram reći da mi je žao ako sam vas rastužila ali da mi je drago što svoju priču mogu podijeliti sa finim ženicama koje prolaze kroz, ne mogu reći sličnu, ali svakako tešku muku. Možda moja priča i moje iskustvo, budu od koristi, nekoj ženi koja se sutra nađe u sličnoj situaciji.(Ne daj Bože). Moram vam reći da sam bila dosta zabrinuta, bez obzira na moju želju za našim djetetom, da zakoni naše države to neće odobriti. Ali eto, hvala Bogu, nema zakonskih prepreka.

Obavještavat ću vas o situaciji! user posted image

Mila mojauser posted image

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1021
11.1.2013 23:21:44   
klemzi
Draga Adria, ništa tužnije a u isto vrijeme ništa ljepše nisam pročitala...nek te Bog čuva i tebe i tvoju mrvicu akoBogda. Molim Boga da te obaspe svojom milošću i da što prije ugledaš svoju bebu...lijepa moja, grlim te milion puta i šaljem ti more poljubaca...Bože molim te pomozi našoj Adriji!
Nemam riječi kojima bih opisala šta osjećam i koliko ti lijepog želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

Neposredna veza do poruke: 1022
11.1.2013 23:24:38   
malena ze
Adria,veoma potresna prica,user posted image user posted image .Zelim ti sve najbolje u tvojoj borbi i da sto prije uzmes vasu bebu u narucje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

Neposredna veza do poruke: 1023
11.1.2013 23:48:25   
delila1986
draga Adria!!!
divim se tvome karakteru i hrabrosti! koliko samo tereta na sebi nosis!!
ali mila moja, sve ce se to jednog dana ako Bog da, vratiti na pravi način.
molim Boga, da ti podari snage da istraješ do kraja u svemu i da te nagradi za taj tvoj trud da što prije uzmeš u svoje ruke svoju bebicu i barem malo utoliš zaista veliku tugu, s kojom se boriš.

zaplakala sam na tvoju priču, zaista sam dirnuta, kao i sve ženice sa foruma i šaljem ti mnogo user posted image user posted image user posted image user posted image

i podrške.
čuvaj se i obavezno nas obavjesti o daljem postupku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 1024
11.1.2013 23:49:01   
Adria
Mrvice, Klemzi, Malena Ze, hvala! Od srca hvala! Puno mi znači podrška u ovim danima! Da i vama Bog da svako dobro!

Iskreno se nadam da vam se neću morati javiti sa tužnim vijestima, ne znam kako bih podnijela još razočarenja i boli...

Draga Delila1986, hvala! Ne znam sta bih rekla... ne mogu da opisem koliki je teret stavljen na moja leđa, ali ne zbog ove odluke, nego zbog činjenice da sam se toliko borila za svog muza i sa njim... Da sam 12 dana trčala tri puta dnevno u bolnicu, trčala na stotinu strana da bih uspjela zajedno sa dobrim ljudima prikupiti novac koji je bio potreban za liječenje mog muza, davala mu podrku u svakom obliku a dusa mi se raspadala od boli sto mu ne mogu pomoći dovoljno, koliko bih htjela.. sto nisam mogla utjesiti njega da ne razmislja o meni i o tome sta ću ja ako se ne zavri dobro... sto sam ga drzala za ruku i uvjeravala da ćemo to prebroditi, da će ozdraviti a nije... Eh to je teret. To je teret koji me probudi u pola noci i pitam se zar je sav moj trud bio uzaludan, zar je stvarno moja borba, moje molitve, sve bilo uzalud....
Ostala sam bez najveće podrske, najvećeg oslonca, osobe koja mi je davala toliko ljubavi koliko nisam mogla ni pozeljeti....
Najednom, njegovim odlaskom, moj zivot je stao, izgubio svaki smisao, nestala je svaka volja za sutrasnjim danom... Jedino nasa mala mrvica, nas davno zamiljeni sin ili nasa zamisljena kćerkica, mogli bi vratiti nadu i zelju za borbom u moj zivot...

Zato vam iskreno zahvaljujem na zeljama i pozitivnim mislima!

< Poruku je uredio Adria -- 12.1.2013 0:03:47 >

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nova godina
salmy

Gdje ste planirali docekati novu godinu?

kuci (85%)

vani (3%)

u restoranu (4%)

nesto trece (9%)

Broj svih glasova: 194

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *