Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozo... 28.10.2012 19:59:06
nedzla.
IZVORNA PORUKA: delila1986
nedzla!
ne znam tacno nista kad je punkcija...sutra idem ponovo na kliniku i rekli su mi ako bude ovako teklo kao do sada onda cemo najvjerovatnije srijeda ili cetvrtak raditi transfer...sto znaci da ce punkcija biti ili utorak ili srijeda, koliko sam ja uspjela upratiti doktorovu pricu!! pozzz.
samo nek bude hairli aBd
RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozo... 29.10.2012 16:22:36
delila1986
ZAKAZANA PUNKCIJA U SRIJEDU!!!! VECERAS STOP INJEKCIJA!!!! UZ BOZIJU POMOĆ, SVE CE BITI HAIRLI!!! NEDZLA-STA JE S TOBOM? IMA LI STA NOVO? SVE NAJBOLJE ZELIM!!!
RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozo... 30.10.2012 19:31:11
san4
Delila i Nedzla,sretno sutra!
Ja sam slabije reagovala na terapiju,a to se ocekivalo s obzirom na moje stanje,ali folikuli su narasli i veceras je stop injekcija,a u cetvrtak ako Bog da punkcija! Molim cure koje su prosle punkciju u Bahceciju da mi opisu kako to ide? Da li poslije ista boli?
RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozo... 31.10.2012 16:22:03
nedzla.
drage moje, ja betu nisam radila, a test mi je negativan da li ima smisla betu raditi danas mi je 15-ti nakon IUI betu nisam stigla danas raditi, a mogla bih ujutro ako ne dođe da li ima smisla raditi betu ako je test negativan?
RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozo... 31.10.2012 17:39:23
delila1986
Danas sam uradila punkciju, sve je proslo uredu, radi se pod anestezijom koja kratko traje 10-15 minuta. Nije nista bolno samo poslije malo stomak boli kao kad treba biti menzes. Dobila sam masu lijekova sad cekam njihov poziv za transfer. Nedzla ipak uradi nalaz krvi i javi nam pozzzz.
RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozo... 31.10.2012 18:07:15
mersudina 27
nedzla ti ipak uradi betu,a ja od sveg srca navijam da ona bude pozitivna.
Delila zelim ti mnogo srece od i jednu visoooko pozitivnu betu.
San4 mila uopce ne brini za punkciju,nista strasno,poslije malo boli stomak kao za vrijeme menge,samo se sjeti za sta se boris i odmah ce sva bol prestati. Zelim ti mnogo srece sutra,
RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozo... 1.11.2012 22:31:30
delila1986
draga nedzla, mnog mi je zao zbog negativnog nalaza..nemoj odustajati..bori se i dalje...svaki trud se na kraju isplati..vjeruj u Boga, i smogni snage...pokusaj ponovo!!! sve najbolje!
RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozo... 1.11.2012 23:14:02
sos15
Draga Nedzla, žao mi je zbog negativne bete. Znam da ti je sad teško, ali sad odtuguj i odmori se, pa da spremna uđeš u novi postupak koji će rezultirati bar jednom bebicom.
RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozo... 2.11.2012 9:30:26
delila1986
nedzla, ne znam tacno...vjerovatno sutra ( petak), prate moje embrije i kazu da ce zvati ili petak ili ponedjeljak. ukoliko ne odgode za sljedeci mjesec zbog moje hiperstimulacije a to ce znati na ultrazvuku kad odem na kliniku. Naime, moje folikule su jako dobro reagovale na terapiju, bilo ih je 18. i dalje se mnoze, zbog toga ne zele da rizikuju nista..ali vidjecemo kad odem na ultrazvuk kakvo je stanje. javili su mi da imaju 4 embrija kvalitetna, tako da ocekujem poziv danas ili sutra...javicu vam ostalo! nedzla, jos jednom ti zelim da ne odustajes, da sakupis snage i probas ponovo, jer sve sto nam se desava desava se s nekim razlogom. pozdrav!
RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozo... 2.11.2012 9:40:38
anaši1507
draga nedzla žao mi je zbog negativne bete, ali nema predaje i u nove pobjede čim prije, vidit ćeš da je tvoj sljedeći postupak dobitni. Vjeruj doktoru u dobrim si rukama
Delila želim ti puno sreće da tvoji embriji napreduju i da bute beeeeeeelika beta da li su oni oplodili svih 18 jajnih stanica?
RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozo... 2.11.2012 9:45:47
delila1986
anaši1507 hvala na podršci, mislim da nisu sve oplodili..jer nije bilo potrebe..obzirom da imaju 4 kvalitetna embrija, onda su to 4 jajne celije oplođene, tako sam ja shvatila..ispravite me ako grijesim! pitali su me jos- obzirom da imam tako dosta jajnih celija dali zelim donirati za neke njihove eksperimente ili sta vec, one celije koje su ostale. dozvolila sam naravno!