CombatKitten -> RE: Moja mama... (4.3.2013 10:24:54)
|
IZVORNA PORUKA: Apotekarka Mamice...Sve bih dala da ovo mozes procitati a kamoli da ti u oci kazem... Mamice moja nosim djevojcicu,toliko zeljenu....Jednu malu cupavu .kaze dr ima kose kontam kao ja i ti ,tko zna mozda licila na tebe a mozda i tvoje ime nosila....Ako bude imala tamne oci skroz, tvoje su jer ih nitko nema drugi.... Kad mi je doktor napokon s 30 tjedana potvrdio da je curica bila sam i sretna i ganuta.... Zelim da je uredjujem kao sto si ti mene,haljinice,lakirane cipelice,masnice,kikice,snalice....Evo dok ovo pisem suze padaju po tastaturi....ZElim da raste uz svog bracu,uz svoje roditelje,zelim da je mama vodi prvi dan skole (a ne baka ko mene),zelim da uzivam u njoj jer ti nisi mogla u meni stalno si po bolnicama bila....A znas sto najvise od svega zelim da u meni ima pravu prijateljicu jer ja to mama nikad nisam imala a tako sam uvijek zeljela tebe uz sebe ,da ti se povjeravam,da imam oslonac,nazalost nikad nisam ....To mi je uvijek falilo i jos fali...Otac ko otac moze i po mjesec da me ne vidi i ne nazove....A majka je MAJKA....Hvala Bogu sto mi je podario curicu zelim da ima sve ono u zivotu sto ja nisam imala....Majcinsku ljubav,krilo i majcinske osjecaje[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Mucilo nas je svasta od prijeteceg pobacaja,prijevremenog poroda,mamini ovih groznih vena,pa sad povisen tlak ali jaka je ova cura u pupi prebrodit cemo jos koju sedmicu znam to.... [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Draga Apotekarka, ja ti šaljem zagrljaj pun potpunog razumijevanja. Ove godine je bilo 15 godina otkako je moja mama preselila na bolji svijet. Meni je bilo 11 godina. Otkako sam saznala da nosim curicu, bol za koju sam mislila da sam s istom naučila živjeti je postala teška i nepodnošljiva, ni sa sestrom nisam u stanju pričati o tome. Samo znam da sve što me je naučila za tako kratko vrijeme da ću ja prenijeti na svoju kćerku, i da ću učiti iz njene greške i brinuti se uvijek o sebi, kako bi cijeli život mogla da brinem o svojoj curici aBd. [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|