Apotekarka -> RE: Moja mama... (5.5.2013 14:09:13)
|
Mama moja draga,da znas koliko mi falis...Cesto sebe uhvatim kako gledam u nebo kao da imam osjecaj da me gledas,da mi zelis nesto reci...a suze se slijevaju niz lice.... Mamice stigla je i moja princeza,savrsena je i malena...Nosi tvoje ime,najljepse na svijetu,ima taman ten kao ti skroz...Neki kazu da lici na tebe,mada lici i na muza ali ima nesto i tvoje kad je gledam...Mislim da bi bila ponosna da je vidis,nju i Antonia svoje unucice...Tako sam opustena kako se ona rodila,nista mi nije tesko za te male okice,rucice...i braco se navikava na nju,ispocetka ispadi ljubomore sad se vidi da je voli...a tko je ne bi volio tako malu,nevinu,bezgresnu i slatku... Nesto kontam mamice mogu da zamislim koliko ti je bilo tesko kad sam ja bila malena znala si da te bolest svakim danom unistava,a borila si se do zadnjeg ko lavica,mogu da zamislim kako ti je bilo znati da ces otici a ostaviti mene tako malu...svoju jedinu djevojcicu... Ono sto zelim je samo zdravlje za moju obitelj i da uzivam sa svojom djecicom,da im dam sve ono sto ja nisam imala,topli majcinski zagrljaj,krilo i utjehu koju samo majke mogu pruziti... Volim te mamice i dok ovo pisem gledam u nebo ,mozda se tvoje lice skrilo medju ovim bjelim oblacima,dok suze kapaju po tastaturi ne zaboravi jedno VOLIM TE I STRASNO MI FALIS,POSEBNO SAD U OVIM DANIMA....[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|