Apotekarka -> RE: Moja mama... (29.10.2013 14:10:17)
|
Mama b [sm=smiley31.gif],zao mi je mama je mama.... Mamice....Jesen u meni budi stara sjecanja,kad smo skupa setale i kroz zuto lisce koracale,ti uvijek nasmijana,vedra,pozitivna,tako bolesna a puna snage....Zelim biti kao ti ali ne mogu valjda me previse toga dotuklo kroz djetinjstvo uvijek sam uplasena,zabrinuta,pesimisticna,ne zelim to biti jer ti takva nisi bila,ti si do kraja heroj bila,itekakav heroj... Mamice nesto me u zadnje vrijeme ne ide,stalno nesto,koracam uzdignute glave,a u ocima tuga,zabrinutost....Zelim da si tu da me zagrlis,das koju rijec utjehe,nasmjesis se ali tebe nema,ja nemam nikog vise mamice,imam svoju malu obitelj i tebe gore ,molim te cuvaj nas,ja ne zelim vise gubitaka u mom zivotu,previse ih je bilo....ti i Onaj gore to znate,molite se za nas da sve dobro zavrsi i da uzivamo u ovoj ljubavi nasoj nas 4.... Da vidis Ancice ima tvpju blagu,njeznu facu,usta,nosic....dosta kaze da podsjeca na tebe....Vjerujem da bi sad ponosna bila na nas,po koji put kazem mama je mama,otac je nestoi sasvim drugo,mada nisu svi ocevi isti ali eto moj mene 15 dana nije ni nazvao a kamoli dosao....Mamice ne zamjeram mu...
|
|
|
|