RE: Moja mama... (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

mamabb -> RE: Moja mama... (20.5.2013 10:52:48)

IZVORNA PORUKA: anja anjica

Moja mama je u bolnici od petka.Ja u stan kad me docwka neka praznina hladnoca umjesto moje krhke mrvice.sjedoh i oplakah kao djete.tesko je biti sam.gdje se god okrenem cekaju meone male sitnenej oke,cekam da me neko zovne pogledam opet samoja i ona hladnoca.nek je zova i zdrava izborice ona i ovi bitku ako bog da.mama zna da sam sama i da poslije smrti tate nisam spremna ostati sama nisam jos snagu za dalje prikupila.zato ce ona dobit i ovu bitku.zna mama. Voli te ja mama

ehhh...moja bolna tačka... moja je u bolnici,skroz je slabo...

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (20.5.2013 10:59:37)

[Sadržaj poruke je obrisan]

entinte -> RE: Moja mama... (12.6.2013 12:32:15)

Sinoc sam je sanjala... svaki dan bez nje je kao izgubljen... tako se sve promjenilo... [sm=smiley19.gif]

EEDITH -> RE: Moja mama... (12.6.2013 15:18:36)

moja mama-moja stijena

smajli80 -> RE: Moja mama... (28.6.2013 14:19:11)

...već 10god nije sa nama[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

O Bože kako je teško biti bez nje,njenog divnog osmjeha,toplog zagrljaja...
Otišla je nedugo poslije tate,sestra i ja ostadošmo same[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Taj dio srca osta prazan i uvjek kad vidim kad neko šeta sa svojom majkom postane još hladnije-jeza me obuzme[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Ne mogu ni na grob da ti odem-oprosti mi ali nemogu-kod kuće ti zapalim svjeću.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Čuvaj nas majko kao i dosad...

veeseelaa -> RE: Moja mama... (28.6.2013 14:25:18)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

elmaL -> RE: Moja mama... (28.6.2013 14:37:32)

IZVORNA PORUKA: smajli80

...već 10god nije sa nama[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

O Bože kako je teško biti bez nje,njenog divnog osmjeha,toplog zagrljaja...
Otišla je nedugo poslije tate,sestra i ja ostadošmo same[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Taj dio srca osta prazan i uvjek kad vidim kad neko šeta sa svojom majkom postane još hladnije-jeza me obuzme[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Ne mogu ni na grob da ti odem-oprosti mi ali nemogu-kod kuće ti zapalim svjeću.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Čuvaj nas majko kao i dosad...

A joj ne mogu ni da zamislim koliko ti je bilo teško kroz život bez nje[sm=smiley19.gif]
baš me rastuži ovaj tvoj post[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Emmy -> RE: Moja mama... (28.6.2013 15:10:17)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] uvijek se rastužim na ovoj temi[sm=smiley19.gif]

Apotekarka -> RE: Moja mama... (2.8.2013 11:41:06)

http://youtu.be/_FM1HCQTzxM
Iz dana u dana se pitam zasto,samo 33 godine si imala i samo si mene imala,svoju malu njeznu curicu...Znala si da ces otici,mogu misliti kako te bolilo saznanje da cu ostati bez tebe....
Boli me majko sto te nema a tako te trebam tjesi me samo to da cemo se jednog drana sresti i da me cuvas s neba,znam da bi bila ponosna na mene i svoje unucice,da vidis svoje Ancice kako Je slatka,okrugle glave je na tebe ima tvoj nos i usta....
Cini mi se da Bog samo uzima najljepse cvjecke iz ove baste na zemlji....
Divim ti se majko a borbi tvojoj i hrabrosti....VOLIM TE

Galicia -> RE: Moja mama... (2.8.2013 12:02:21)

Apotekarko, [sm=smiley31.gif]

entinte -> RE: Moja mama... (6.8.2013 8:54:22)

http://www.youtube.com/watch?v=xp0FLpYR68M

Apotekarka -> RE: Moja mama... (12.8.2013 15:46:03)

Bila sam u muzevom kraju,na selu...Mir,tisina,sunce i tihi povjetarac puse...Sjedila sam sama na kraju livade jedne,na drvenoj klupi i gledala svoju Anu kako mirno spava u kolicima,u daljini se Antonio igrao s djecom uzivao,a moj pogled lutao po obliznjim zelenim sumarcima a u misli mi ti dodje moja mamica,suza je jedna klizila niz moje lice,bila sam ljuta,ljuta na svoje djetinjstvo koje i nije bilo neko bez majke...Zasto si otisla tako mlada,u najboljim godinsma i ostavila me samu,malenu,nezasticenu da se borim kroz zivot,svoju njeznu,osjetljivu curicu..Trebala si biti uz mene sredjivati me,maziti,voditi prvi dan u skolu,doci na moju maturu,pratiti me na ekskurziju,biti na mojoj svadbi...Nije te bilo,trebala sam te...Znam da je i tebi bilo tesko otici i ostaviti me...Zasto,zasto odgovora nema,pogled spusam prema kolicima i gledam tu malu svoju djevojcicu i kontam zelim biti uvijek uz nju,biti joj ono sto ja nisam Imala,u daljini veseli smjeh mog Antonia odzvanja i kazem poslije kise mora sunce doci,dosta je bilo kise u mom zivotu moja dva sunca su tu rastu uz svoju mamu,a ti mamice cuvas nas s neba to znam....

Crnkica -> RE: Moja mama... (30.8.2013 18:45:55)

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Bila sam u muzevom kraju,na selu...Mir,tisina,sunce i tihi povjetarac puse...Sjedila sam sama na kraju livade jedne,na drvenoj klupi i gledala svoju Anu kako mirno spava u kolicima,u daljini se Antonio igrao s djecom uzivao,a moj pogled lutao po obliznjim zelenim sumarcima a u misli mi ti dodje moja mamica,suza je jedna klizila niz moje lice,bila sam ljuta,ljuta na svoje djetinjstvo koje i nije bilo neko bez majke...Zasto si otisla tako mlada,u najboljim godinsma i ostavila me samu,malenu,nezasticenu da se borim kroz zivot,svoju njeznu,osjetljivu curicu..Trebala si biti uz mene sredjivati me,maziti,voditi prvi dan u skolu,doci na moju maturu,pratiti me na ekskurziju,biti na mojoj svadbi...Nije te bilo,trebala sam te...Znam da je i tebi bilo tesko otici i ostaviti me...Zasto,zasto odgovora nema,pogled spusam prema kolicima i gledam tu malu svoju djevojcicu i kontam zelim biti uvijek uz nju,biti joj ono sto ja nisam Imala,u daljini veseli smjeh mog Antonia odzvanja i kazem poslije kise mora sunce doci,dosta je bilo kise u mom zivotu moja dva sunca su tu rastu uz svoju mamu,a ti mamice cuvas nas s neba to znam....

[sm=smiley31.gif] Apotekarko mila,kako dira ovaj tvoj post,imam svoju majku još uvjek hvala Bogu,ali i sama pomisao da ću je jednog dana izgubiti,dođe mi teško...i trudim se nerazmišljati o tome.........
Volim te mamice moja mila...

Apotekarka -> RE: Moja mama... (8.9.2013 22:07:26)

20 punih godina kako si otisla,a kao da je jucer bilo kad smo se zadnji put vidjela,ja djevojcica koja grli svoju mamu,pozdravljamo se,otisla si na lijecenje u Split i nikad se vise nisi vratila[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
DSjecam se i danasnjeg dana prije 20 godina,kisa je lila ko luda i nebo je zajedno sa svima plakalo taj dan kad si otisla,a ja nista kontala nisam,samo sam dijete bila,sedmogodisnje dijete zbunjeno,svi oko mene,igracke,poklone donijeli kontam poludili svi,nisu oni poludili znali su oni kako je to djetinjstvo bez majke...Boli me majko sad tek znam,boli i previse....Da mi je samo da se vratis bar na par minuta da ti kazem koliko mi falis i koliko te volim
http://youtu.be/9JhpSXdXNhs
Pocivaj mi u miru mamice,tamo gdje,nema patnje i boli...

Crnkica -> RE: Moja mama... (8.9.2013 22:10:47)

20 punih godina kako si otisla,a kao da je jucer bilo kad smo se zadnji put vidjela,ja djevojcica koja grli svoju mamu,pozdravljamo se,otisla si na lijecenje u Split i nikad se vise nisi vratila[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
DSjecam se i danasnjeg dana prije 20 godina,kisa je lila ko luda i nebo je zajedno sa svima plakalo taj dan kad si otisla,a ja nista kontala nisam,samo sam dijete bila,sedmogodisnje dijete zbunjeno,svi oko mene,igracke,poklone donijeli kontam poludili svi,nisu oni poludili znali su oni kako je to djetinjstvo bez majke...Boli me majko sad tek znam,boli i previse....Da mi je samo da se vratis bar na par minuta da ti kazem koliko mi falis i koliko te volim

Šta drugo reći nego [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

MicoTico -> RE: Moja mama... (8.9.2013 22:13:34)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Apotekarko [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

babybaby -> RE: Moja mama... (8.9.2013 22:17:03)

Apotekarko, stvarno je bilo prerano. Moja mama je umrla kad sam ja imala 27 godina i meni je bilo prerano, a mogu misliti tek tebi. Ipak, činjenica da si ti mama puno govori. Sve mi mame kroz svoju djecu nadoknadimo ono sto nismo imale od svojih mama. A taj osjecaj je mocan i trijumfalan!!!

Honey3 -> RE: Moja mama... (8.9.2013 22:18:53)

[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
Apotekarko [sm=smiley31.gif]

Hanady RR -> RE: Moja mama... (8.9.2013 22:23:18)

utjehe nemam...al najveći sestrinski zgrljaj imam[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

amra_sa -> RE: Moja mama... (8.9.2013 22:32:18)

Jecam [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Draga moja [sm=smiley31.gif] Razumijem te potpuno ...

lady_bubamara -> RE: Moja mama... (8.9.2013 22:41:18)

uh...[sm=smiley19.gif]

draga moja veliki [sm=smiley31.gif]

mamabb -> RE: Moja mama... (9.9.2013 8:42:07)

Ja svoju sanjam skoro svako veče,nekad plačem a nekad,mm kaže, da se tako lijepo ispričam s njom.
Sinoć je sanjah,kao ona živa i zdrava nakon svega i pitam je i odgovaram sama sebi,dok mi se ona smije, kako ćemo sad ljudima objasnitit da si ti dobro i zdravo a dženazu ti obavili...ma ko ih šiša nek si ti dobro i s nama,a nek oni kontaju i okinem plakati govoreći joj: a jesi li me morala toliko preplašit.

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (9.9.2013 9:05:06)

[Sadržaj poruke je obrisan]

idana_85 -> RE: Moja mama... (9.9.2013 9:21:06)

Citala sam na temi Pitajte Jasmin da se zapravo srecemo sa mrtvima u snu. Gledala sam na Sulejmanu Velicanstvenom kako mu mudrac govori da u Kur'anu pise kako u snu nismo krivi,jer dusa napusta tijelo i sve sto se desi dok spavamo ne moze biti nasa krivica. Bilo mi je zanimljivo malo sam istrazivala i naisla na podatak da zaista tako stoji. Da nasa dusa privremeno napusta nase tijelo i putuje, te se jedino na taj nacin moze sastati sa umrlima. Blago vama za ta iskustva.

Apotekarka -> RE: Moja mama... (18.9.2013 10:41:42)

Jos jedan tvoj rodjendan a tebe nema...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
http://youtu.be/WyvYZMhvti8
Neke se tuge nikad ne prebole...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Sretan rodjendan mamice...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 19 [20] 21   Sljedeća stranica >   >>