RE: Moja mama... (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

felix -> RE: Moja mama... (6.8.2012 14:27:28)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Sretan rodjendan mojoj najdrazoj mami. Danas cu te obradovati i kupiti nove kuhinjske aparate, bas onakve kakve si zelila godinama. Od frizidera, mikrovalne, sporeta, masine za sudje, sve cu ti omoguciti jer volim te vidjeti sretnu. Dok sam ja ziva i zdrava, tebi nece nista faliti.

sretan rodjendan tvojoj mamici sve najbolje , [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
ot i ja bi s vama kafenisala nidje ne vidim bujruma[sm=smiley36.gif]

bellla -> RE: Moja mama... (6.8.2012 14:28:58)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Sretan rodjendan mojoj najdrazoj mami. Danas cu te obradovati i kupiti nove kuhinjske aparate, bas onakve kakve si zelila godinama. Od frizidera, mikrovalne, sporeta, masine za sudje, sve cu ti omoguciti jer volim te vidjeti sretnu. Dok sam ja ziva i zdrava, tebi nece nista faliti.

Divno!

Galicia -> RE: Moja mama... (6.8.2012 15:50:57)

Hvala felix, hvala bella. Felix, hocemo hocemo.

jasmin -> RE: Moja mama... (27.8.2012 15:31:32)

http://www.youtube.com/watch?v=kNo6izAL6dY

veeseelaa -> RE: Moja mama... (27.8.2012 15:41:26)

uvijek draga jasmin, kad legnem kad ustanem [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

DM -> RE: Moja mama... (28.8.2012 9:05:19)

Nekad me strah koliko mislim na tebe najdraža moja! I svaki tren s tobom malo mi, ja bih još i još! I vidim te i odem , a jabih odmah opet da dođem! Tvoji zagrljaji, tvoji pogledi....ničiji nisu kao tvoji!
Volim te many moja[sm=smiley27.gif]

veeseelaa -> RE: Moja mama... (28.8.2012 12:03:31)

dešaval se vama da u sred noći mislite na majku i prosto poželite takim intenzitetom da odete do nje i da je zagrlite? (mislim na one žene koje haman pa svkodnevno vidjaju svoju majku)
ja budem kod mame do 20-21 sat i u neka doba bi opet otrčala do nje da je zagrlim, mila moja.....

Anoniman -> RE: Moja mama... (30.8.2012 11:09:25)

Mozda nije najprikladnija tema ali jednostavno sam osjetila potrebu da s nekim ovo podijelim . Radi se o tome da sa mojom mamom nemam neki prisan odnos iako bih ja to jako zeljela .Ne znam zasto ali zena bukvalno ne obraca paznju na mene i moje probleme .U braku sam 3 godine, nemam djece ;borimo se sa neplodnoscu a ona nikad nije upitala ni kako sam ,ni idem li doktoru ma nista . Kad joj se podjem zaliti prosto vidim da joj to nije zanimljivo .... da ne duljim ima toga jos puno sto me lomi iznutra ne znam u cemu je problem . Vidim vi sa svojim mamama imate divan odnos prosto me stid moje situacije zato i pisem anonimno....... Sta mislite o ovome ?

veeseelaa -> RE: Moja mama... (30.8.2012 11:13:37)

kakav ste odnos imale prije tvoje udaje?

mama75 -> RE: Moja mama... (30.8.2012 11:15:37)

Mozda zena ne zna kako da te utjesi i da ti pomogne, pa "ignorise" tvoj problem. Jesi li pokusala njoj reci ovo sto si sada napisala?

Anoniman -> RE: Moja mama... (30.8.2012 11:22:30)

isto je bilo i prije .Zena je sva u svom svijetu u svojim nekim problemima i kad joj pokusam objasniti da mi je tesko da ne trazim pomoc nego podrsku ona mi samo kaze kako to nije najgore zamisli da ...... i mastavi o svojim problemima . Nikad me nije pitalakako mi je uopste u braku,ma nista [sm=zmeden.gif]

vjestica -> RE: Moja mama... (30.8.2012 11:22:34)

IZVORNA PORUKA: mama75

Mozda zena ne zna kako da te utjesi i da ti pomogne, pa "ignorise" tvoj problem. Jesi li pokusala njoj reci ovo sto si sada napisala?

ovo je i meni palo na pamet
nešto što previše boli, nekad čovjek pokušava šutnjom umanjiti i izgleda kao da ga ne interesuje
kod mene je bio obrnuto, ja sam ta koja nije mogla razgovarati o neplodnsoti, a moja mama je insistirala
jedva sam joj se otvorila
narvno da je mama najbolja drugarica i niko kao mama, ali nekad njednostavno nešto previše boli da ne možeš razgovarati o tome
kakv je inače vaš odnos?
koliko ste inače bliske i kad su druge stavri u pitanju?

Anoniman -> RE: Moja mama... (30.8.2012 11:26:13)

I kad su druge stvari u pitanju nekako je ravnodusna na sve mada mi je jedna njena kolegica rekla da joj je jako tesko ali da ne moze o tome sa mnom pricati ali meni nije jasno zasto ?! pa ko ce ?

veeseelaa -> RE: Moja mama... (30.8.2012 11:27:49)

očito da je ona neki čudan tip[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
ja bi s njom otvoreno porazgovarala, rekla šta mi smeta, rekla kakav bi željela odnos a ako ona i dalje istraje na dosadašnjem odnosu ništa ti ne preostaje nego da se pomiriš sa tim

al znaj da prema svojoj majci moraš biti blaga, brižna, nježna itd

bitno je da nije do tebe

sretno

mama75 -> RE: Moja mama... (30.8.2012 11:28:20)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

I kad su druge stvari u pitanju nekako je ravnodusna na sve mada mi je jedna njena kolegica rekla da joj je jako tesko ali da ne moze o tome sa mnom pricati ali meni nije jasno zasto ?! pa ko ce ?

Samo budi strpljiva s njom draga moja. Roditelja problem njegovog djeteta boli vise nego dijete. Vidjeces to aBd uskoro kada i ti budes majka. Pokusaj pomalo da pricas s njom, da se svaki put vratis na zapocetu temu iako ona skrece s nje, reci joj ovo sto si sada nama rekla, da te boli, da ocekujes od nje podrsku, utjehu...

Anoniman -> RE: Moja mama... (30.8.2012 11:32:50)

Ja se jako trudim pogotovo sad kad smo imali tezak gubitak u porodici,otac mi je umro ,sad je uopste ne opterecujem svojim problemima ali ona je takva oduvijek . Na neki nacin sam se i pomirila s tim ali eto kad vidim ovakve teme ne mogu a da se ne Zapitam a sta je sa mojom mamom......

Anoniman -> RE: Moja mama... (30.8.2012 11:51:22)

u svakom slucaju hvala na komentarima.............

Apotekarka -> RE: Moja mama... (18.9.2012 15:50:58)

Koga na danasnji dan da zagrlim,koga da poljubim...
Ostaje mi samo tvoja slika na onoj ploci spomenika,par cvjetaka na njoj donesenih,par svijeca zapaljenih...Zar tako da slavimo tvoj rodjendan,bez torte,bez osmjeha,s bolom u srcu....Neki su zaboravili danasnji dan,neki su zaboravili i tvoj lik a ja zivim bez tebe 19 godina i 19 put rodjendan cekas  u zemlji....U tisini...i znam gledas me svojim sjetnim pogledom s neba...Osjecam tvoj osmjeh na licu,suzu u okU....Majcice SRETAN TI RODJENDAN...
P.S ne volim jesen,ne volim zuto lisce,ne volim jesenske kise jer u ovom mjesecu si se i rodila i umrla....

Hanady RR -> RE: Moja mama... (18.9.2012 16:09:54)

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Ostaje mi samo tvoja slika na onoj ploci spomenika,par cvjetaka na njoj donesenih,par svijeca zapaljenih...Zar tako da slavimo tvoj rodjendan,bez torte,bez osmjeha,s bolom u srcu....Neki su zaboravili danasnji dan,neki su zaboravili i tvoj lik a ja zivim bez tebe 19 godina i 19 put rodjendan cekas  u zemlji....U tisini...i znam gledas me svojim sjetnim pogledom s neba...Osjecam tvoj osmjeh na licu,suzu u okU....Majcice SRETAN TI RODJENDAN...
P.S ne volim jesen,ne volim zuto lisce,ne volim jesenske kise jer u ovom mjesecu si se i rodila i umrla....

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Amani12 -> RE: Moja mama... (18.9.2012 16:30:04)

[sm=smiley19.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

dinaa -> RE: Moja mama... (18.9.2012 16:56:10)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] sto ti je sudbina...
i mojoj mami je prije sest dana bio rodjendan[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]i tacno znam draga moja kako se danas osjecas[sm=smiley31.gif]

veeseelaa -> RE: Moja mama... (20.9.2012 13:37:15)

u snu sam te noćas ja vidio majko
u snu sam ti majko zaplakao jako

čemer što te nema dušu mi je tako
kao dijete majko ja sam tebi plako....

tvoje ruke mile nedostaju meni
tvoje riječi tople
i tvoj pogled sneni

Noćas sam te majko ja pred sabah snio
i u krilu tvome tako sretan bio
navriješe mi suze po budjenju odmah
život bez tebe majko, za mene je mora

na tvoj mezar stojim i učim fatihu
behar rukom sklanjam, pustam suzu tihu

nikad više majko ti mi nećeš doći
ostadoše majko samo puste noći
Snovi, jad, čemer  i tuga se slila
najmilija žena ti si meni bila

veeseelaa -> RE: Moja mama... (20.9.2012 13:46:46)

Prolazili sati, godine i dani
ja se pitam majko šta mi život kani
Donijeti mi dobre ili loše stvari?
ti bi znala reći, jedino ti mariš

Za strahove moje, za nemirne noći
nadolazeća jutra
al ti nećeš doći
Pa se pitam majko šta li bi ti rekla
kad me život zgazi, kad izlaza nema

Tvoj bi savjet dukata vrijedio
ovako samome, um mi se sledio
Ne umijem sam odluku donijeti
pa se pitam majko kako ću podnijeti

Ovaj život gorki, vjetar što me nosi
nema tebe majko da miluješ po kosi
da umiriš srce, da odneseš bol
da u krilu tvome nestane nemir moj

lost -> RE: Moja mama... (20.9.2012 14:03:03)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Prolazili sati, godine i dani
ja se pitam majko šta mi život kani
Donijeti mi dobre ili loše stvari?
ti bi znala reći, jedino ti mariš

Za strahove moje, za nemirne noći
nadolazeća jutra
al ti nećeš doći
Pa se pitam majko šta li bi ti rekla
kad me život zgazi, kad izlaza nema

Tvoj bi savjet dukata vrijedio
ovako samome, um mi se sledio
Ne umijem sam odluku donijeti
pa se pitam majko kako ću podnijeti

Ovaj život gorki, vjetar što me nosi
nema tebe majko da miluješ po kosi
da umiriš srce, da odneseš bol
da u krilu tvome nestane nemir moj

Divni stihovi vesela[sm=bravo.gif]
Ja živim 70tak km od svojih roditelja i ne viđam ih baš često i grize me savjest što ne odem češće. Ali život danas lud nekakav, vazda obaveza milion, poso, kuća, dijete, nekako se ne stigne[sm=smiley13.gif] Čujemo se doduše svaki dan uglavnom

smajli80 -> RE: Moja mama... (20.9.2012 14:16:35)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]Dala bih sve na svjetu za još samo jedan osmjeh tvoj,miris iz tvog krila-majčice moja mila[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Veseela prelijepi stihovi[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>