Mirela_sa -> RE: Moja mama... (23.7.2012 12:21:30)
|
Moja mama... moj najbolji drug.Mozda ce sad zvucati istroseno, ali moja mama meni i mojoj seki je najbolji prijatelj i da nema moje mame, ma ne mogu ni pomisliti sta cu kad je jednog dana ne bude.., Gledam svoje pile kako spava i raste i svaki put u sebi pomislim da mi je biti mama ko moja i imati snage kao moja mama..... Moja mama je 100% invalid, jedva se krece 20 godina bitku vodi sa bolesti, pogresno je lijecili, meni sa 10 god rekli da cu majku u kolicima vozati, a moja majka i danas se bori i ni jednog trenutka nismo osjetili da je bolesna, da ne moze..placem... jer je svaki dan vidjela smisao u zivotu, u meni, sestri unucadima... i sada kada sam ja rodila moja mama 100% invalid nakuha meni da imam jesti i kaze " ma cuvace njega nana, ako nista lavor vode da ga mogu oprati da ga ne dizem jer ne mogu", a tu je i dedo, moj predivni otac, bez kojeg nebi zivot mogla zamisliti, koji je u po noci tu za mene... koji se bori sa nama, dijeli nase muke... i placem jer sam ljubomorna sto je sestrina djeca svaki dan zovu nano, budu kod nje, a strah me da mi ne ode a da je moje dijete ne upozna ne zovne nanon... i samo molim dragog Boga da joj podari zivot, mom borcu i da meni da upola snage koju ona ima... zato moje zene, znam da da ima svakavih majki, ali i vi ste sada majke... sta bi nasa djeca bez nas...a sta bi mo bez svojih majki... ljubim vas puno i majko volim te najvise
|
|
|
|