Anoniman -> RE: Moja mama... (17.7.2012 13:19:08)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman draga anonimna imamo sličnu situaciju,želim ti ispričati svoj slučaj pa se možda pronadjes u njemu i pomogne rjesiti probleme.al u nas je problem sestra.njoj nitko ne valja,uvijek je vrijednija od drugih,na sebe neda nista reci a drugome voli svasta,dusu dala da zametne svadju.uvjek mami prigovara kako vise drzi do ostale djece nego do nje,mada niko ne primjecuje to sto ona prica,ali primjecuje kako ona uvjek radi kontra nas,kao da smo joj mi najveci neprijatelji...uvjek izmislja neke price i trazi svadju pa kad se naljutimo ona govori kako je odbacujemo,nevolimo,izbjegajemo itd.nekad joj nesmijemo ni reci da smo kod mame jer se ona naljuti zasto idemo tamo,kako radimo njoj iza ledja,ako ona nije tu nesmijemo ni mi doci!uvijek govori protiv nasih supruznika,kako nama roditelji sve daju,kako nas oni financuju.uvjek ide sve po nasoj mami jer nama nesmije nista rec,koliko puta me je nazvala, plakala sta joj radi ta kcer.sagledaj malo stvari,mozda nisi ni ti u pravu,mozda si previse "razmazena" i previse trazis,kao slucaj u nasoj obitelji,mozda zelis sve za sebe... Vjeruj ja nikada ništa od njih nisam tražila niti mi treba,samo mi smeta to što nas razlikuje ja kao da nisam njihova sastaju se meni iza leđa nisam htjela u to vjerovati dok ih nisam zatekla u toj situaciji,a i dijecu razlikuje neznam zašto vjerojatno je problem u tome što maji kada odu tamo govore tata kupio ono mama ona mi imamo a tko će dijeci zabraniti da pričaju.Ja nisam zavidna stvarno samo mi nije drago što je to tako.
|
|
|
|