Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozdrav dame,ja sam jedan jako uplaseni teenager koji treba vasu pomoc,imao sam spolni odnos sa curom i sad njoj kasni,muka joj je i povraca,i imam temp 37.7,od ostalih simptoma nista,zanima me sta da radim i dali to znaci da je trudna? unaprijed zahvaljujem na pomoci
ona tvrdi da je viroza,da nije trudna,cijeli dan visim na netu,skupljam sav sadrzaj o trudnicama i sve mi govori da je trudna ja 18 ona 17 p.s. ima vremena,doce i tebi bebac na vrata
vidim da si preplasen, oboje ste mladi... kazem ti, ako joj kasni, najlakse je da kupite test i da ga uradi sa prvom jutarnjom mokracom, jer je najsigurnije. kad je trebala dobiti, odnosno, koliko joj kasni? jesu li joj inace redovne menstruacije? je li ima jos neke simptome? ako je samo povracanje u pitanju moze biti i viroza...nije ni to iskljuceno. pitaj ako te jos nesto interesuje? jeste li koristili ikakvu zastitu za vrijeme odnosa? stvarno bi bilo steta da je a da je to dijete nezeljeno i da abortira.
trebala je danas dobit,jesmo koristili zastitu ali je bilo i bez nje jedno vrijeme,zna joj ponekad kasnit
Ne bih sada da vas osudjujem i nemoj me pogresno shvatiti, ali brate jako ste maldi, pa zato onda ne koristite zastitu ali UVIJEK. Naime, time se ne stitite samo od nezeljene vec i od raznoraznih bolesti i bakterija, a tu uopste ne mislim na SIDU. Ljudi nisu ni svjesni da se za vrijeme 'slobodnog' (tako da se izrazim) sexsualnog zivota mogu zaraziti razoraznim bolestima koje mogu imati pa cak i katastrofalne posljedice. Neka ti djevojka uradi test i, obzirom da to zelite, zelim vam i ja veeeeliki minus i ako bude minus u bududje pamet u glavu i koristi kondom
evo i meni je isto kao sto i ti nisam dobila nema nista proverila sam test za trudnoce ali je negativan videt cemo sta ce biti za nedelju dana ako nema nista do sada idek kod ginekologa
owk,od januara do juna imala sam 2 menge,prwa u aprilu i druga u junu,eh sad ocekujem u julu,naime,meen zanima jako,dal ima ikakva sansa da zatrudinis ako partner svrsi na pocetak vagine????(sta ako koji spermazoid ulet) jako me to zanima,jer inace se cuvam vec dve godine,ali ev od pre tri cetiri dana,cigare mi se totalno ogadile,mislim zapalila sm je ali osjecaj je grozan,i smeta mi taj uopce miris cigare i imam slablji apetit.....dali ovo ista znaci????????? hwalla swima cmokkk
ja sam ovdje nova....zanima me nakon koliko na testu mogu vidit dali sam trudna ....grudi me jako bole vec 15-ak dana,imam grceve kao da cu dobiti mengu,i nemam onaj bijeli iscjedak koji inace imam prije svake menge...
cao karla pa ja sam nakon sedam dana kasnjenja menstruacije uradila test i odmah mi je pokazao trudnocu ali ipak je bolje da sacekas 15/ak dana pa da uradis test ja sam bila nestrpljiva.... sad sam u 39 sedmici imam jos cetiri dana do poroda a bojim se punooooooooooooo ne znam sta me ceka i volela bi da mi neko ukratko opise svoje iskustvo tokom poroda malo sam tek otvorena jedan prst... stalno piskim i osecam jak pritisak dole
i ja sam jaaako nestrpljiva,po svemu ovome sto sam citala,mislim da sam ,i nadam se da jesam.....a da odem u ginekologa???nakon koliko on moze vidjeti na UZV da li sam trudna???
Cao svima,ima li neko prisutan ili su svi na odmoru Nova sam ovde i htela bih malu pomoc, mi kasni 5 dana,to mi se veoma retko dogadjajer mi uglavnom dodje na vreme ili dan dva ranije,inace mi je ciklus 28.dana,imam nekad jak napad gladi,i bol u zeldcu dok sam gladna medjutim kad jedem nekad se smiri a nekad mi je jos gore,inace me retko boli zeludac,mokrim cesce,ali ne bas puno,grudi su me uvek bolele pre ovog puta nista,cak mogu i da spavam na stomaku,osecam umor i pospanost,nekad zujanje u usima i povremenu glavobolji,i imam taj beli iscedak,medjutim juce sam uvece radila test i bio je negativan,mozda sam odabralapogresan trenutak jer vecina njih kazu da se test radi ujutru,mnogo me smiruju vasi tekstovi a tako bih volela jedno ,pozz svima i kiss veliki.
sibell, sve što si nabrojala mogu biti znaci trudnoće,a ne moraju baš isključivo. Najbolje je da ponoviš test sutra, jutarnjim urinom. Onda vidi šta ćeš dalje, možda da odeš do svog dr. Sretno
hej,cao Romali,bas si me obradovala odgovorom,zaboravila sam da dodam,da isto tako imam i gasove,nadimanje u stomaku,i grudi su mi se bas uvecale,a bradavice potamnele i izrazenije nego obicno,u pravu si mislim da cu otici lekaru samo daprodje jos koji dan bez ,hvala puno,veliki poljubac.
hvala ivana st.i ja mislim da cu sacekati jos koji dan,skupicu hrabrosti i strpljenja,pa se javljam sigurno sa ili ,kako Bog da,ljubim te i bas ti hvala....
Cao Mama,vidim da si samo ti prisutna,ne znam da li si citala moj post,ako ti nije tesko i ako imas vremena daj mi odgovor stim sto imam da dodam,danas mi se pojavio neki smedji iscedak,pa me je skroz zbunio,daj mi neki savet,pleaseee,tako zelim a plasim se da bi to mogao biti znak pocetka ,kasni mi skoro 7 dana,kiss.