|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi znaci trudnoce
10.6.2009 22:51:14   
malena27 RR
moguce je da jesi, posebno ako ti tako grudi ne reaguju inace...nadam se da jesu user posted image user posted image user posted image user posted image i da ces 21. vidjeti svoj user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu djevojčica)
Neposredna veza do poruke: 476
10.6.2009 22:53:42   
malena27 RR
dady, mislim da zavisi od dana kad je bila ovulacija, pokazuje ako je ranije bila, tj. odmah nakon menstruacije. 

< Poruku je uredio malena27 -- 10.6.2009 22:54:23 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 477
10.6.2009 22:55:55   
djevojčica
i ja se nadam.......inače sve sam do sada brojala moguće simptome ali nisam imala ovakav osjećaj sa grudima......evo i sad dok tipkam vrtim se ne mogu da ih namjestim.....

dok čekaš,iskoristi to vrijeme i radi korisne stvari-čekanje neće biti toliko dugo a i život će biti puno ljepši............

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 478
10.6.2009 22:59:37   
djevojčica
dady, mislim da zavisi od dana kad je bila ovulacija, pokazuje ako je ranije bila, tj. odmah nakon menstruacije.
IZVORNA PORUKA: malena27

e ako je bila poslije menstruacije onda je i moguće....jer sam samo tada i imala odnose..7 dana poslije nje

dok čekaš,iskoristi to vrijeme i radi korisne stvari-čekanje neće biti toliko dugo a i život će biti puno ljepši............

Neposredna veza do poruke: 479
10.6.2009 23:00:21   
dady
Ma bit će on pozzz.
100%
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 480
10.6.2009 23:02:48   
dady

IZVORNA PORUKA: djevojčica

IZVORNA PORUKA: malena27

e ako je bila poslije menstruacije onda je i moguće....jer sam samo tada i imala odnose..7 dana poslije nje

e pa ukucaj posljednju mens i izace ti naj plodniji dani ,sa potencijalnim terminom i vidjet ces!
ja se nadam da jesi,to je osječaj koji se ne može mjeriti ni s čim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠ BEBAČ STIŽE ABD ZA 15 DANA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 481
10.6.2009 23:03:34   
djevojčica
hvala dady......puuuno  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 482
10.6.2009 23:06:30   
dady
Nema na čemu!user posted image user posted image user posted image

Ja jedva čekam da bebač izadže!!!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 483
10.6.2009 23:09:03   
djevojčica
već jesam i izgleda da sam imala ovulaciju odmah poslije menstruacije.........ali i prošli mjesec sam pratila plodne dane i ništa.............ma neću da se brinem....onda sve lakše podnosim .......user posted image hvala vam još jednom

Neposredna veza do poruke: 484
10.6.2009 23:13:38   
djevojčica
IZVORNA PORUKA: dady

Nema na čemu!user posted image user posted image user posted image

Ja jedva čekam da bebač izadže!!!user posted image user posted image

tebe abd čeka porod.....puno sreće.......još malo...

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 485
14.6.2009 13:28:11   
djevojčica
drage moje je li neka od vas stalno išla na wc prije nego što je saznala za trudnoću?...............menstruaciju očekujem oko 21 juna i već drugi dan stalno trčim na wc da pikim....ko da mi nešto sjedi na malom stomaku..imam neki osjećaj težine dole????????????'''user posted image

Neposredna veza do poruke: 486
14.6.2009 15:14:17   
dojbinica
evo i ja sada ganjam te plodne dane, a poslije njih odmah čekam te prve znakove trudnoće, ali nekao sve više i više gubim nadu da će mi se to desiti

Neposredna veza do poruke: 487
14.6.2009 18:59:25   
djevojčica
drage moje je li neka od vas stalno išla na wc prije nego što je saznala za trudnoću?...............menstruaciju očekujem oko 21 juna i već drugi dan stalno trčim na wc da pikim....ko da mi nešto sjedi na malom stomaku..imam neki osjećaj težine dole????????????'''user posted image

(odgovor članu dojbinica)
Neposredna veza do poruke: 488
15.6.2009 10:17:16   
ivanak
Ej, drage buduće trudnice

ako će vas to utješiti, ja sm prije nego što sam saznala da sam trudna, stalno išla na wc. Kap po kap bi mokrila.
Ja sam imala osjećaj da sam trudna - baš imaš neki osjećaj.
Meni ti je još bilo to da sam imala kao bijeli iscjedak na grudima, što mi nikad prije nije bilo.

Neposredna veza do poruke: 489
23.6.2009 11:24:25   
Maya1010
Dobar i ugodan dan zelim svima ,

nikad nisam vijerovala da cu prvo pisati nepoznatim osobama o licnom problemu i traziti savijete ,a opet nikad nisam zelila ovoliko ko sad da zatrudnim.
Doslo je naglo i osijecaj je nevjerovatan . Da vas ne gnjavim mojom zivotnom pricom, daj te mi samo minutu da objasnim sta me zanima i zasto sam odlucila da mi neke od vas mogu dati korisne savijete.

Rodena sam u Sarajevu ali vec 9 godina zivim i radim u Africi , trenutno sam 3 godine u Tanzaniji, i tu sam upoznala ljubav svog zivota, ...zadnjih 10 godina sam koristila tablete za kontracepciju i prestala sam ih uzimati u Februaru 2009. od Marta pokusavam da zatrudnim ali... , te mi je menstruacija izostala , te je bila samo jedan dan , te ne znam ni ja sta ... uglavno nisam uspijela .
Znam jako je kratko vrijeme sto pokusavamo ali eto nekako se nadam da ce mi Bog podariti da uspijem da zatrudnim .

Zadnju menstruaciju sam imala 02.06.2009. i to znaci da mi je ovulacija trebala biti od petka 12.tog do kako ja mislim 17tog . slijedeca mi je ocekivana menstruacija 30 tog 06.

U zadnjih 7 dana idem u wc non stop, ovdje nije nista cudno sto se ide stalno u wc jel se pije dosta vode ali se i znoji, ja do sad nisam imala nekih takvih problema .
Procitala sam vase savijete od -do i vidim da vecina zena ima osijecaj boli u grudima , pa ... ja ne mogu to tacno da kazem jel sam imala silikonsku ugradnju u Martu i operacija je jos uvijek svijeza i kad bi me grudi zabolile mislim da bi pomislila da je to zbog operacije .

Uradila sam par testova , znam jos je rano ali eto nekako se nadam da ce pokazat user posted image , molim vas reci te mi jos neka iskustva i znakove koje ste vi imali , nesto sto nema veze sa bolom u grudima , jel ja se na to ne mogu osloniti .

puno pozdrava iz suncane Tanzanije ,

Maya

(odgovor članu lavica)
Neposredna veza do poruke: 490
23.6.2009 11:33:12   
malena27 RR
maya uradi test na dan ocekivane menstruacije... sad je jako rano da ti pokaze user posted image ...  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Maya1010)
Neposredna veza do poruke: 491
23.6.2009 16:09:51   
Maya1010
Hej Malena , puno hvala na odgovoru .

Ma mene je samo to malo zabrinulo sto cesto idem u wc( imala sam sve vrste pregleda i sve je potpuno normalno ), ali valjda i to moze biti da je samo psihicki.

Sve ove simptome koje druge zene imaju ja bas i nemam :) user posted image ..... gladna sam non stop ,iako imam samo 50 kg i nikad me bas nesto posebno nije hrana zanimala , grudi me ne bole , ne krvarim iz nosa , ne povracam ,...ma valjda i ja treba da svatim da je jos rano , jelde !!!

puno ti hvala jos jednom , veliki pozdrav !

Neposredna veza do poruke: 492
25.6.2009 22:13:16   
zmaj
Pozdrav svima! Ja sam nova i drago mi je da postoji ovaj sajt tako da cu moci iznijeti i svoje prolbeme.
Vec neko vrijeme imam osjecaj da sam trudna ali test ne pokazuje tako. user posted image sam imala 14.5 i sad sam je ocekivala do 16-17.5 jer mi obicno kasni oduvijek par dana,( do 7). medjutim danas je vec 25 tako da su mi nade bile znatno porasle dok nisam uzela test i bio je negativan, bilo je to moje veliko razocarenje. uzimala sam i prije 7 dana jedan test al moguce da je tada bilo rano, ali zasto ovaj da pokaze takouser posted image user posted image . Muz mi kaze da uzmem opet za koji dan pa da provjerimo jos jednom jer simptomi su sledeci: bolovi u grudima, posebno osjetljive i bolne bradavice, stalno sam u wc-u, imam gadjenje na hranu posebno ujutru, uzasno me boli stomak u donjem dijelu kao neko sijevanje ili ziganje malo jedna strana malo druga, osjecam se umorno, uvece mi cesto dodje muka a sto se user posted image tice u subotu kad sam se kupala u kadu je izaslo nekoliko kapljica i na peskir i to je to. ja pripremila veliki always kad ono nista i tako jos uvijek nista. znam da su ovo simptomi kao i kod pms-a ali danas sam uzasno tuzna i recite mi vi nesto pozitivno. Rado bi bebu jednu maluuser posted image , htjela bi tu radost u zivotu i da se vidim u ogledalu ili izlogu kaouser posted image .

(odgovor članu Maya1010)
Neposredna veza do poruke: 493
25.6.2009 22:31:46   
djevojčica
 dobrodošla zmaj! o znacima trudnoće ti ne mogu ništa reći jer ih nisam nikada imala...pročitaj prethodne stranice pa se više informiši...vidjećeš da su se mnoge žene osjećale slično kao i ti..a bile su trudne..sretno user posted image

(odgovor članu zmaj)
Neposredna veza do poruke: 494
25.6.2009 22:46:24   
bunalo
caooo cure,ja sam nova na vasem forum...zanima me jedno pokusavam da ostanem trudna ne ide nesto bar za sad...ja sam imala mens 16.06. normalno mi je islo...zadnja nekolika dana sam imala strasne bolove u predjelu materica,i neki osip po rukama i nogamaa...strasno mi se spava,nisam ni za sta...a jos imam strasne podocnjake...ne znam sta mi je...nemam nikakvih drugih simptoma,mada ne znam ni jesu li ovi vezani za trudnocu ili neso sasvim deseto...sinoc sam radila test,naravno nije bilo nista...strasno sam tuzna i molim vas da mi kazete neko vase misljenje...

Neposredna veza do poruke: 495
25.6.2009 23:19:59   
zmaj
Ok sacekacu jos malo i isprobacu sledeci test na prvu jutarnju mokracu, ranije nisam, nadam se da je do togauser posted image , a ako bude negativan a ja ne dobijemuser posted image oticicu ginekologu. Valjda cu uspijeti zaspati i da ne mislim toliko na ovaj dan.user posted image Javim vam se

(odgovor članu bunalo)
Neposredna veza do poruke: 496
25.6.2009 23:21:56   
mala curica
Zmaj,sretno i zelim da nam javis da si ugledala +
i to veeeeeeeelikiuser posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu zmaj)
Neposredna veza do poruke: 497
25.6.2009 23:24:34   
ANNIAN
Draga bunalo,
da ti nemaš alergiju jer meni ovi tvoji simptomi liče na to. Mislim da je rano da ustnoviš trudnoću sačekaj da prođe 16. 7. pa ako ne dobiješ onda uradi test.

(odgovor članu zmaj)
Neposredna veza do poruke: 498
25.6.2009 23:29:25   
ANNIAN
Draga zmaj,
mene su bolile dojke, imala sam mučnine i odvratnu kiselinu u želudcu prije nego što mi je menzes izostao. S prvom trudnoćom to nisam ni skužila, ali drugi put sam odmah znala da je trudnoća.

(odgovor članu ANNIAN)
Neposredna veza do poruke: 499
26.6.2009 0:36:39   
zmaj
Hvala vam sto ste mi tako velika utjeha, ne mogu vjerovati koliko mi je lakse ovako s vama dopisivati se na tu temu nego da s nekim licno pricam (sem muza koji mi je velika podrska u svemu).  Mislicu pozitivno, a ako ne bude trudnoca trudicu se da se puno ne razocaram vec da vjerujem i dalje da ce uspijeti drugi put. Sad sam ustala posto ocito nece mi san na oci,a i imam bolove u stomaku, popicu mlijeko pa se vracam u krevet. Svima koji pokusavaju da ostanu user posted image sretno.

(odgovor članu ANNIAN)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *