|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi znaci trudnoce
19.5.2009 21:46:24   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ljubice

Koliko ste cekale pri izoztankuuser posted image , da uradite test za dokazivanje trudnoce?

1 danuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ljubice)
Neposredna veza do poruke: 426
19.5.2009 21:46:46   
mamy Sabina
mislim da je 3 dana nakon moguce oplodnje prerano za pojavu simptoma
opusti seuser posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu tina_sch)
Neposredna veza do poruke: 427
20.5.2009 10:24:21   
andjelika
Prvi dan izostanka sam uradila test i ugledala konacno
svoje user posted image !
simptome imam vec 15 dana, ali sam sve vreme hrabrila sebe.
Sve zavisi od osobe do osobe, neko primeti odmah, a neko tek
kad ugleda user posted image !!

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 428
21.5.2009 17:01:05   
sancika
Cao
nova sam i jutros sam uradila test na trudnocu i pojavile su seuser posted image ne ogu da vjeruje. Imam 37god. sretna sam ali iako sam vidjela te dvi linije jos 100% ne vjeruje, da li se ikad desilo da test pogrešno pokaže te dvije carobe linije?

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 429
21.5.2009 17:21:53   
Dadara
Dva dana mi kasni memstruacija, nemam nikakvih simptoma, a i sa Amilom su me samo boljele grudi. Nadam se da ce biti beba, a ako ne trudimo se dalje...

Amila, 18.08.2006.

(odgovor članu sancika)
Neposredna veza do poruke: 430
21.5.2009 17:29:47   
demented
sancika ako je test pokazao onda je trudnoća u pitanju. Čestitamuser posted image user posted image user posted image
Da budeš mirnija uzmi još 1 test pa ponovi.

S 2008
A 2011

(odgovor članu Dadara)
Neposredna veza do poruke: 431
21.5.2009 17:50:22   
djevojčica
sancika cestitam user posted image user posted image budi sretna ako je test pokazao user posted image to je ako ne sigurno onda je 99 % user posted image

(odgovor članu demented)
Neposredna veza do poruke: 432
21.5.2009 17:53:12   
djevojčica
dadara sacekaj jos malo i napravi test.meni je kasnila 5 dana, test sam radila prvi dan nakon izostanka i bio je negativan a jutros je stigla user posted image . test je bio u pravu, sretnouser posted image

(odgovor članu djevojčica)
Neposredna veza do poruke: 433
22.5.2009 23:21:46   
zverka
eee drage moje  evo upravo stigok da javim sta se samnom desava
morala sam ici kod privatnog gin.jer u ovoj drzavo fala bogu nista ne radi kako treba ...i prica je sledeca

dakle jos mi kasni ...tacno 12 ti dan danas...
doktorka nista nije mogla da mi kaze ...vidi kako kaze zadebljane zidove ( mislim da je tako rekla) al ne i trudnocu " jos je rano " mada " isto ovako se pokaze i kad treba da dobijes "
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i dodjem kuci ...kako sam dosla kuci jajnici me bole ko da cu svakog sekunda da dobijem
mozda je malo ruzno al na gacicama se vec pokazala bledunjava braonkasta boja...i ja sam vam drage moje u ocaju
user posted image user posted image user posted image user posted image

sto je najgore...ukusi ...mirisi .... cak i bol u predelu pupka ( onako slabasan ) i sve ipak izgleda podje iz moje glave

doktorka je jedino pitala DAL JE BILO STRESOVA SKORASNJIH jeste ...ovde je svaki dan stres ...pogotovo meni ...al mi nikad NIKAD nije kasnilo duze od 7 dana a meni vec dve nedelje ....
sve u svemu ...izgleda nema nista ...rekla mi je da se vidimo za oko desetak sem ako nedaj boze imam jake bolove ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ocajna...jos se nadam da .......

Neposredna veza do poruke: 434
23.5.2009 9:43:50   
andjelika
Zverka, zasto nisi uradila test.
Ja sam imala simptome skoro odmah,
ali sam se tesila, nisam htela da se razocaram
ponovo. Kanim se vec danima da odem kod lekara.
Mada koliko ja znam trudnoca se vidi na UZ vec od
pete nedelje.Samo tu postoji jedan problem,
ako uneses previse ili premalo tecnosti u sebe
doktorki ekran ostaje mutan i nemoze da vidi.
To sam skoro saznala.

Ugledacemo svet 24.01.2010.

(odgovor članu zverka)
Neposredna veza do poruke: 435
23.5.2009 12:37:54   
zverka
radila sam ja  test ...al  mislim pre rano ...no sve u svemu jutros sam user posted image
jajnici odkidaju...
a sto se ultrazvuka tice radjen je sondom (vaginalno)...tako da nije bilo potrebe za tekucinom....
aaa...sad  bar vise necu da se nadam...trebao mi je ovakav jedan samar da dodjem malo sebi ...user posted image

(odgovor članu andjelika)
Neposredna veza do poruke: 436
23.5.2009 12:41:54   
EMA 80
draga zverka
nemoj gubiti nadu ,bebica ce doci vjeruj mi kad se najmanje budes nadal.evo ja sam jutros poslije 8 punih godina ugledala svoje user posted image .tako ce i kod vas da se desi.glavu gore i imaj vjere.poz

(odgovor članu zverka)
Neposredna veza do poruke: 437
23.5.2009 12:49:06   
zverka
IZVORNA PORUKA: EMA 80

draga zverka
nemoj gubiti nadu ,bebica ce doci vjeruj mi kad se najmanje budes nadal.evo ja sam jutros poslije 8 punih godina ugledala svoje user posted image .tako ce i kod vas da se desi.glavu gore i imaj vjere.poz

joj draaaga cestitam ti od srca
ma ja cu sad malo dic ruke od svega toga ...polako pijuckat cajic i prestat da se nadam...pa kad bude bude :D
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stvarno sam presrecna kad  cujem da je neko user posted image

(odgovor članu EMA 80)
Neposredna veza do poruke: 438
23.5.2009 12:59:17   
Babyy
ema cestitam na trudnoci ,...zelim ti laganu trudnocu i kasnije lak porod ...
zverk... ne gubi nadu , jer i ja sam zatrudnela kad sam se najmanje nadala, jer i ja sam vise puta bila ocajna zbog neg test...

ANDINO 03.03.2009 DuSa MoJe DuSe

(odgovor članu zverka)
Neposredna veza do poruke: 439
23.5.2009 20:42:49   
anuska08
Ema, moje velike čestitke! Ti si pravi dokaz "tko čeka i dočeka". Svaka čast na strpljenju! Ja bih već bila valjda na podu!
Stoga vam želim od srca sve najbolje tebi i tvojoj user posted image ! Iskrene čestitke i tm!
Uživajte!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu Babyy)
Neposredna veza do poruke: 440
23.5.2009 20:44:50   
nella
Ema cestitke od srca zelim ti sve najbolje!!!!
SRETNO!!!user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 441
27.5.2009 19:16:40   
mina23
ja sam tek jucer saznala da sam u drugom stanju, ali su me boljele grudi a i jos me bole, pa mislim da to jeste jedan od znakova

(odgovor članu lavica)
Neposredna veza do poruke: 442
30.5.2009 18:30:22   
mery_
user posted image user posted image user posted image opet ja ...pisala sam vam i nedovano ,,,,,opet mi mjesecnica kasni al sam pila neke tablete za bolov eu ledim asmao jednu prosle sedmice mozda u prosli utorak,,i mjesecnica mi kasni vec 4 dan...imam lagane bolove uradila sm TEST AL NISAM na prvu mokracu nego na druug bio je negativan,,neznma sta da mislim jesam trudna ili ne ...ili sacekati iducu sedmicu pa ponoviit na prvu mokracu,,,a prije sam imala uzasne siptome sve ukazane na trudnocu al otislo sve ,,,,,user posted image sta da mislim vise neznma vec se trudum godinu ipo jooooooooojisla kod ginekologa sve uredu

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 443
31.5.2009 10:47:04   
amarilis
Mery, ne brini... Mojoj prijateljici je menga kasnila 15 dana i radila je nekoliko testova ali svi negativni, ona se pravo prepala. Onda je kupila neki skupi test od 18 KM i on je bio pozitivan. Trudnoća se ne može vidjeti na UZ prije 5 tjedna, tako da joj doc ništa nije mogla konkretno reći. Sada ima prelijepu curicu, od 5 mjeseci. Polako, nismo sve iste... Ja sam sedam dana prije očekivane menge kupila test na trudnoću od 1,5 KM i bio je pozitivan, a pet dana poslije očekivane menge kupila sam onaj od 8 KM i odmah je pokazao dvije jako user posted image crtice. Ali imala sam jedan simptom trudnoće i prije menge, možda je smiješno ali bradavice i ove areole ili kako se već zovu oko bradavica su mi počele tamniti, a bile su blijede, boje kožeuser posted image

(odgovor članu mery_)
Neposredna veza do poruke: 444
31.5.2009 11:25:27   
dojbinica
djevojke moje! Tako sam tužna! Počeo je da me boli stomak i  i naravno grudi su mi natečene, i imam još 2 dana do user posted image , i mislim da ću da dobijem.Juče sam htijela da radim test, iako sam rekla da neću više da radim testove, i test mi je upao u vodu, kada sam ga otpakovala, i tako da ga nisam uradila.Tako sam tužna i mislim da ću i ovaj put da dobijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amarilis)
Neposredna veza do poruke: 445
1.6.2009 16:50:08   
djevojčica
kako sam ja shvatila simptomi trudnoće su slični simptomima menstruacije.............nikad se ne zna............sve dok ne ugledaš user posted image   ne gubi nadu. i ja sam prošli mjesec imala skoro sve simptome trudnoće, menstruacija kasnila 5 dana i ništa-idemo dalje.......mislim da je najvažnije biti opušten, ne brinuti puno o plodnim danima, i uživati a user posted image će sigurno doći kad se najmanje nadaš............................

(odgovor članu dojbinica)
Neposredna veza do poruke: 446
1.6.2009 17:25:48   
dojbinica
user posted image prave još nema, nešto iz mene curi, ali to nije krv, i stomak me jako boli

Neposredna veza do poruke: 447
2.6.2009 14:55:56   
Tinkerbell
Prvi put vam pišem i zato, pozdrav svima!
Imam jedno pitanje. Naime, M trebam dobiti za 4 dana i svi simptomi koje imam sliče na PMS: bolne i uvećane grudi, bolovi u stomaku ali već par dana imam blago povišenu temp. Normalna mi je oko 35.5, a meni je već danima 36.8 do 36.9 pa zato vas pitam: Može li to značiti da smo ipak ovaj mjesec uspjeli?
Unaprijed hvala svima na pomoći!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 448
2.6.2009 15:08:02   
dojbinica
IZVORNA PORUKA: Tinkerbell

Prvi put vam pišem i zato, pozdrav svima!
Imam jedno pitanje. Naime, M trebam dobiti za 4 dana i svi simptomi koje imam sliče na PMS: bolne i uvećane grudi, bolovi u stomaku ali već par dana imam blago povišenu temp. Normalna mi je oko 35.5, a meni je već danima 36.8 do 36.9 pa zato vas pitam: Može li to značiti da smo ipak ovaj mjesec uspjeli?
Unaprijed hvala svima na pomoći!

uradi test, šta te košta

(odgovor članu Tinkerbell)
Neposredna veza do poruke: 449
2.6.2009 15:09:32   
ajnur
iz mog licnog iskustva temp mi se povisi taman mislim to je to i naglo padne i dobijem nadam se da je kod tebe u pitanju user posted image navijam da je user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu Tinkerbell)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *