Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Prvi dan izostanka sam uradila test i ugledala konacno svoje ! simptome imam vec 15 dana, ali sam sve vreme hrabrila sebe. Sve zavisi od osobe do osobe, neko primeti odmah, a neko tek kad ugleda !!
Cao nova sam i jutros sam uradila test na trudnocu i pojavile su se ne ogu da vjeruje. Imam 37god. sretna sam ali iako sam vidjela te dvi linije jos 100% ne vjeruje, da li se ikad desilo da test pogrešno pokaže te dvije carobe linije?
Dva dana mi kasni memstruacija, nemam nikakvih simptoma, a i sa Amilom su me samo boljele grudi. Nadam se da ce biti beba, a ako ne trudimo se dalje...
dadara sacekaj jos malo i napravi test.meni je kasnila 5 dana, test sam radila prvi dan nakon izostanka i bio je negativan a jutros je stigla . test je bio u pravu, sretno
eee drage moje evo upravo stigok da javim sta se samnom desava morala sam ici kod privatnog gin.jer u ovoj drzavo fala bogu nista ne radi kako treba ...i prica je sledeca
dakle jos mi kasni ...tacno 12 ti dan danas... doktorka nista nije mogla da mi kaze ...vidi kako kaze zadebljane zidove ( mislim da je tako rekla) al ne i trudnocu " jos je rano " mada " isto ovako se pokaze i kad treba da dobijes "
i dodjem kuci ...kako sam dosla kuci jajnici me bole ko da cu svakog sekunda da dobijem mozda je malo ruzno al na gacicama se vec pokazala bledunjava braonkasta boja...i ja sam vam drage moje u ocaju
sto je najgore...ukusi ...mirisi .... cak i bol u predelu pupka ( onako slabasan ) i sve ipak izgleda podje iz moje glave
doktorka je jedino pitala DAL JE BILO STRESOVA SKORASNJIH jeste ...ovde je svaki dan stres ...pogotovo meni ...al mi nikad NIKAD nije kasnilo duze od 7 dana a meni vec dve nedelje .... sve u svemu ...izgleda nema nista ...rekla mi je da se vidimo za oko desetak sem ako nedaj boze imam jake bolove ....
Zverka, zasto nisi uradila test. Ja sam imala simptome skoro odmah, ali sam se tesila, nisam htela da se razocaram ponovo. Kanim se vec danima da odem kod lekara. Mada koliko ja znam trudnoca se vidi na UZ vec od pete nedelje.Samo tu postoji jedan problem, ako uneses previse ili premalo tecnosti u sebe doktorki ekran ostaje mutan i nemoze da vidi. To sam skoro saznala.
radila sam ja test ...al mislim pre rano ...no sve u svemu jutros sam jajnici odkidaju... a sto se ultrazvuka tice radjen je sondom (vaginalno)...tako da nije bilo potrebe za tekucinom.... aaa...sad bar vise necu da se nadam...trebao mi je ovakav jedan samar da dodjem malo sebi ...
draga zverka nemoj gubiti nadu ,bebica ce doci vjeruj mi kad se najmanje budes nadal.evo ja sam jutros poslije 8 punih godina ugledala svoje .tako ce i kod vas da se desi.glavu gore i imaj vjere.poz
draga zverka nemoj gubiti nadu ,bebica ce doci vjeruj mi kad se najmanje budes nadal.evo ja sam jutros poslije 8 punih godina ugledala svoje .tako ce i kod vas da se desi.glavu gore i imaj vjere.poz
joj draaaga cestitam ti od srca ma ja cu sad malo dic ruke od svega toga ...polako pijuckat cajic i prestat da se nadam...pa kad bude bude :D stvarno sam presrecna kad cujem da je neko
ema cestitam na trudnoci ,...zelim ti laganu trudnocu i kasnije lak porod ... zverk... ne gubi nadu , jer i ja sam zatrudnela kad sam se najmanje nadala, jer i ja sam vise puta bila ocajna zbog neg test...
Ema, moje velike čestitke! Ti si pravi dokaz "tko čeka i dočeka". Svaka čast na strpljenju! Ja bih već bila valjda na podu! Stoga vam želim od srca sve najbolje tebi i tvojoj ! Iskrene čestitke i tm! Uživajte!!!
opet ja ...pisala sam vam i nedovano ,,,,,opet mi mjesecnica kasni al sam pila neke tablete za bolov eu ledim asmao jednu prosle sedmice mozda u prosli utorak,,i mjesecnica mi kasni vec 4 dan...imam lagane bolove uradila sm TEST AL NISAM na prvu mokracu nego na druug bio je negativan,,neznma sta da mislim jesam trudna ili ne ...ili sacekati iducu sedmicu pa ponoviit na prvu mokracu,,,a prije sam imala uzasne siptome sve ukazane na trudnocu al otislo sve ,,,,, sta da mislim vise neznma vec se trudum godinu ipo jooooooooojisla kod ginekologa sve uredu
Mery, ne brini... Mojoj prijateljici je menga kasnila 15 dana i radila je nekoliko testova ali svi negativni, ona se pravo prepala. Onda je kupila neki skupi test od 18 KM i on je bio pozitivan. Trudnoća se ne može vidjeti na UZ prije 5 tjedna, tako da joj doc ništa nije mogla konkretno reći. Sada ima prelijepu curicu, od 5 mjeseci. Polako, nismo sve iste... Ja sam sedam dana prije očekivane menge kupila test na trudnoću od 1,5 KM i bio je pozitivan, a pet dana poslije očekivane menge kupila sam onaj od 8 KM i odmah je pokazao dvije jako crtice. Ali imala sam jedan simptom trudnoće i prije menge, možda je smiješno ali bradavice i ove areole ili kako se već zovu oko bradavica su mi počele tamniti, a bile su blijede, boje kože
djevojke moje! Tako sam tužna! Počeo je da me boli stomak i i naravno grudi su mi natečene, i imam još 2 dana do , i mislim da ću da dobijem.Juče sam htijela da radim test, iako sam rekla da neću više da radim testove, i test mi je upao u vodu, kada sam ga otpakovala, i tako da ga nisam uradila.Tako sam tužna i mislim da ću i ovaj put da dobijem
kako sam ja shvatila simptomi trudnoće su slični simptomima menstruacije.............nikad se ne zna............sve dok ne ugledaš ne gubi nadu. i ja sam prošli mjesec imala skoro sve simptome trudnoće, menstruacija kasnila 5 dana i ništa-idemo dalje.......mislim da je najvažnije biti opušten, ne brinuti puno o plodnim danima, i uživati a će sigurno doći kad se najmanje nadaš............................
Prvi put vam pišem i zato, pozdrav svima! Imam jedno pitanje. Naime, M trebam dobiti za 4 dana i svi simptomi koje imam sliče na PMS: bolne i uvećane grudi, bolovi u stomaku ali već par dana imam blago povišenu temp. Normalna mi je oko 35.5, a meni je već danima 36.8 do 36.9 pa zato vas pitam: Može li to značiti da smo ipak ovaj mjesec uspjeli? Unaprijed hvala svima na pomoći!
Prvi put vam pišem i zato, pozdrav svima! Imam jedno pitanje. Naime, M trebam dobiti za 4 dana i svi simptomi koje imam sliče na PMS: bolne i uvećane grudi, bolovi u stomaku ali već par dana imam blago povišenu temp. Normalna mi je oko 35.5, a meni je već danima 36.8 do 36.9 pa zato vas pitam: Može li to značiti da smo ipak ovaj mjesec uspjeli? Unaprijed hvala svima na pomoći!