|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi znaci trudnoce
26.3.2009 22:01:59   
Leva
Kupi test neki jeftini i probaj nista te ne kosta. Nisam bas neko zavidno znanje o testicima.
Ipak mislim da bi se trebala strpiti dok skroz ne prodje pa onda pokusaj.
Nadam se da ces vec sutra moci napraviti test user posted image
p.s. Pitaj ovdje zene ce znati vise od mene http://www.ringeraja.ba/forum/m_228906/mpage_92/key_/tm.htm

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 326
26.3.2009 22:03:58   
AnamariA
tnx user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 327
27.3.2009 9:31:39   
bojanče
Hvala ti Leva puno.U zakazala sam se kod doktora za sledeći četvrtak pa da budemo 100%sigurni.Puno i vama sreće želim.Pozz

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 328
27.3.2009 18:43:12   
Lidija26
Haj! Imam pitanje/a, sumnje, strahove... pa ako mi itko može pomoći. Bit ću detaljna. Ovako, 1.3 imala sam zadnju mengu. Nakon toga sam dobila neku upalicu, koristila vaginalete. Dečko i ja smo imali odnose i 18.3. nam je pukao kondom. Ajme užasa! Par dana nakon toga mi se pojavio smečkasti iscjedak, digla frku. Temperaturu sam mjerila, bila je 37.1, inače mi je uvijek ispod. Da bi jučer znači 26og napravila feštu jer sam vidjela kap, dvije krvi. I ostala sam na tim kapima. Help! Neka netko nešto kaže. Bar mišljenje! Od ljekarne bježim ko vrag od tamjana.

(odgovor članu lavica)
Neposredna veza do poruke: 329
27.3.2009 19:01:00   
biloko
A cuj, mislim da ti niko na forumu ovdje nece moci sa sigurnoscu reci da li si ostala u drugom stanju ili ne. Tih par kapi mogu znaciti i implantaciju a ne samo menstruaciju. Mislim da ti sada jedino preostaje cekati dan kada trebas dobiti menstruaciju, a ako joj ne bude nikakvih znakova onda kupiti test u apoteci ili ici ginekologu...ne vidim trece rjesenje user posted image

(odgovor članu Lidija26)
Neposredna veza do poruke: 330
27.3.2009 19:12:10   
AnamariA
ja jos nisam uradila test.. znam, znam da sam trebala ali kad sam usla u apoteku sva sam se izgubila i ne trazih ga a stomak me i dalje boli, jutros sam cak posle dorucka imala neku blagu mucninu...

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 331
27.3.2009 19:14:45   
AnamariA
lidija i ja se slazem sa tim da trebas da sacekas menstr ako ne dodje test u ruke ili gin... ja ti kazem koja je izlecela iz apoteke danas a izgleda sam trudna 20 ak dana... podji ne ustrucavaj se nicega  

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 332
27.3.2009 19:37:47   
Lidija26
Ma stvar je u tome da me je toliko strah, strah me je i dok ovo pišem. mjesečnica mi je uvijek redovita, 25/26 dana. A po prirodi sam paranoik. Od čega taj smeđi iscjedak još može biti??

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 333
27.3.2009 19:54:33   
AnamariA
i ja sam ga imala ovih par dana i to po par kapi samo... imas li kakve simptome ? meni je kasnila 10 dana i onda sam vrlo malo krvarila ali je to taj smedjkasti bio.. ja se nadam user posted image a ja imam simptome bolove u stomaku, jutros sam po prvi put imala mucninu posle mog omiljenog dorucka, bradavice me svrbjele i kicma me ne pusta vec neko vrijeme...

(odgovor članu Lidija26)
Neposredna veza do poruke: 334
27.3.2009 20:32:29   
Lidija26
Pa ono, kao neko bockanje, i ništa više. I nikakav konkretan osječaj da bi mogla sutradan dobit mjesečnicu.

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 335
27.3.2009 22:50:13   
anuska08
Lidija, jedino ti preostaje da se sabereš, skupiš snage i odeš  u apoteku! Tako ćeš jedino biti 100% sigurna! No, ako snošaj nije bio "unutra" nego je kondom pukao za vrijeme odnosa, mislim da nema razloga za strah!
SRETNO!

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu Lidija26)
Neposredna veza do poruke: 336
28.3.2009 16:14:18   
AnamariA
drage jutros sam uradila test i srasno se razocarala user posted image pored svih simptoma sto sam vam rekla da imam i od juce mucninu meni je test pokazao neg jutros user posted image jel moguce da je test nesto pogrjesio ? pomozite user posted image

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 337
28.3.2009 22:29:52   
anuska08
Anamaria, moguće je! Probaj ponovno! Nikad ne znaš, postoji nada!
Držim ti fige!!!user posted image user posted image Sretno! Javi se!

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 338
28.3.2009 22:42:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: AnamariA

drage jutros sam uradila test i srasno se razocarala user posted image pored svih simptoma sto sam vam rekla da imam i od juce mucninu meni je test pokazao neg jutros user posted image jel moguce da je test nesto pogrjesio ? pomozite user posted image

Zavisi koji test..najsigurniji ti je clear blue od kucnih testova

(odgovor članu AnamariA)
  Neposredna veza do poruke: 339
28.3.2009 22:58:34   
AnamariA
apotekarka mi je rekla da mogu i neke jeftiniji i ja rekoh ajd kad ono user posted image i jos sam ga na poslu radila znaci user posted image nisam stala. mislite da nije rano ? ja jos uvjek imam simptome.. gorusica me nagrdila veceras nekih pola sata user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 340
30.3.2009 14:10:01   
anaksunamun
cao svima!!!
Prvo Mico imamo potpuno iste simptome!
Neces verovati, ja sam uradila 4 testa i samo 1 je bio pozitivan i tacan naravno! user posted image

(odgovor članu Minče)
Neposredna veza do poruke: 341
31.3.2009 22:00:55   
AnamariA
ja sam odlucila da cekam kod gin da odem prvo i da ne radim testove jer cu se pojesti... od 4 testa jedan je pokazao poz ?! pa posle koliko vremena si ih radila ? 

(odgovor članu anaksunamun)
Neposredna veza do poruke: 342
31.3.2009 23:56:20   
ruza84
veliki pozdrav svima,ja sam vaš novi članuser posted image za vas sam tek saznala kad sam ukucala prvi simptomi trudnoće i voljela bi ako bi  netko dao svoje mišljenje na moj mali problemćić,naime.zadnji put sam imala 18.2 i normalno je trajala 5-6dana ,prošli tjedan sam radila test na trudnoću i bio je negativan,voljela sam da je bio pozitivanuser posted image ali ja još uvijek nisam dobila,malo sam i zabrinuta,znala mi je i prije kasnit ali nikad ovako dugo.

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 343
2.4.2009 14:17:31   
anaksunamun
Cao svima!
Anamaria, ja sam ta 4 testa radila u roku od 7 dana! Toliko sam bila nestrpljivauser posted image
I onda odem i uzmem najjeftiniji test domace proizvodnje, i jedino on mi pokazeuser posted image !user posted image user posted image user posted image

Ruzo, mozda je neki poremecaj u pitanju...bilo bi najbolje da posetis doktora.Mojoj drugarici se isto desilo...Ipk poseti doktora!
Poljubac!

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 344
2.4.2009 19:27:08   
ruza84
hvala anaksunamun na odgovoru.da li bi mogla reći mi što je bilo u pitanju sa prijateljicom,je li nešto opasno ,hvala veeeelika...pozzzzzz

(odgovor članu anaksunamun)
Neposredna veza do poruke: 345
2.4.2009 19:32:40   
ruza84
i da čestitam na trudnoćiuser posted image

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 346
2.4.2009 19:50:18   
biloko
ruza84, a da ti ponovis test? mozda si imala kasnu ovulaciju pa je je zato test pokazao-...mislim, ne bih da ti dajem laznu nadu, ali je moguce da si i user posted image , ne mora biti hormonski poremecaj ili sta vec...

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 347
2.4.2009 19:59:56   
ruza84
pozdrav biloko,a više ni sama ne znam šta da radim, jučer sam kupila  cler blue test i bio je negativan ali negativna crtica je bila tako svijetla.mučnina nemam,samo što jedem sve što mi stigne pod ruku a stomak mi radi kao da ništa nisam pojela 5danauser posted image  i evo jutros sam primjetila bijeli iscjedak.ne znam više na što da sumnjam.pusica

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 348
2.4.2009 22:06:47   
AnamariA
dobro vece svima... ruzo zasto ne uradis test ? mene stomak boli nije stao danas, naduvan je, krsti, ledja ne pustaju a nisam nesto pretjerano gladna... a posao mi ne dozvoljava da sjedim vec sam 8 sati non stop u pokretu... meni je vrijeme da opet uradim test 

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 349
3.4.2009 14:55:35   
ruza84
AnamariA, jesi radila test?ja sam do sad dva i oba su bila negativnauser posted image ,a nisam dobila od 18.2.Može li mi netko reći, što bi značio bijeli iscjedak,inače bi ga imala kad bi trbala dobiti ali ne ovako kao sad.stomak mi je napuhan tako da izgledam kao da samuser posted image ne boli me stomak tu i tamo me probode, ali leđa ne popuštaju .AnamariA,imaš li mučnine?,e da i štuca mi seuser posted image

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *