|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi znaci trudnoce
24.3.2009 14:19:18   
bojanče
Ništa onda,jedino mi preostaje da kupim test i da sutra odmah ga uradim.Svaki čas mogu ići mokriti i imam bolove u stomaku i u ledjima.Javim vam reziltate.Držite mi fige.Kiss

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 301
24.3.2009 14:24:13   
nella
Sretno Bojance!!!user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu bojanče)
Neposredna veza do poruke: 302
24.3.2009 14:25:09   
bojanče
Nella,reci mi ti tvoje iskustvo ako nije problem.Pozz

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 303
24.3.2009 14:29:48   
Emina85
IZVORNA PORUKA: nella

Sretno Bojance!!!user posted image user posted image user posted image

DRŽIMO FIGE!!!!

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 304
24.3.2009 14:33:33   
bojanče
U kakvoj ste vi situaciji?

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 305
24.3.2009 14:45:12   
darling
Bojance ,ja mislim da je to to user posted image ,i ja sam imala iste simptome .Trebala sam dobiti 06.03.,radila sam betu i to je to.Sretno.

(odgovor članu bojanče)
Neposredna veza do poruke: 306
24.3.2009 14:50:31   
Emina85
Ja ti samo mogu reci o svom iskustvu ...dakle, imala sam bolove u donjem dijelu stomaka kao da trebam dobiti jos 10 dana prije ocekivane menstruacije, grudi su mi bile bas bas osjetljive i isto su me bolile, e da i cesto sam imala potrebu mokriti bas kao i ti. Tako da mislim da nije rano za simptome...najbolje ti je da kupis test i rijesis svoje sumnje. I ja sam radila test nekih 5, 6 dana poslije kasnjenja. Navijam za   

Sve isti simptomi i kod mene bili!!!Uradi test, nije rano!!!Iskreno želim user posted image !

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!

(odgovor članu bojanče)
Neposredna veza do poruke: 307
24.3.2009 15:02:45   
bojanče
Cure moje,sve najbolje vam želim,pa se čujemo.Nadam se i ja pozitivnom testu ali ćemo da vidimo.Kiss

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 308
25.3.2009 9:10:53   
bojanče
Hej ćaos cure,jutros sam uradila test i pokazao jeuser posted image ,tako da još moram otići kod svoje doktorice da budem 100% sigurna.Pozz i kiss

(odgovor članu bojanče)
Neposredna veza do poruke: 309
25.3.2009 9:15:07   
nella
pa Bojance cestitam od user posted image ,zelim ti najljepsih user posted image !!!!
Sretno!!!

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu bojanče)
Neposredna veza do poruke: 310
25.3.2009 10:08:33   
bojanče
Nella hvala ti puno,čujemo se još.Pozzić

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 311
25.3.2009 12:52:28   
bojanče
Hej ćao emina uradila sam test i pokazao je user posted image ,presrećna sam jako.Moram se još naručiti kod svog ginekologa:Pozz

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 312
26.3.2009 9:33:31   
biloko
Bojance,  bas mi je drago da danas vidim da ti se pokazao user posted image  user posted image . Cestitam i sve najbolje u user posted image !

(odgovor članu bojanče)
Neposredna veza do poruke: 313
26.3.2009 10:55:19   
bojanče
Hej ćaos interesuje me još nešto,ne znam kada bi mi bilo najbolje da idem kod doktora.Htela sam za sada samo ići na ultrazvuk a posle kod moje doktorice.Strah me je jer moja dokt.svaki put radi vaginalni ultrazvuk pa se toga bojim.Pozz

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 314
26.3.2009 11:03:01   
Emina85

ČESTITAM OD SRCA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemaš pojma koliko mi je drago!!Osjećam se isto ko da sam ja sazanala da sam trudne, ponovo...user posted image
Sad se čuvaj i uživaj u svom plusiću!!!!
Dijelimo radost s tobom!!

Što se tiče vaginalnog UZ, ne brini! I meni je dok radio do 16. sedmice ako, a poslije vanjski!!Ako se brineš, razgovaraj sa doktoricom, jer ne može te natjerati da ga radiš ako se bojiš!!

(odgovor članu bojanče)
Neposredna veza do poruke: 315
26.3.2009 11:49:19   
bojanče
Hej ćao Emina hvala ti puno na lepim rečima,moram se sada čuvati.I ja mislim da mi doktorica ne bi trebala raditi vaginalni ultrazvuk ako ja to ne želim zbog ploda ne da se ja bojim radi sebe.Eto zadnja mi je menga bila 18.02.Odakle si ti?Koje si god.?Ja sam iz Vukovara i 84 sam god.kiss

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 316
26.3.2009 12:12:47   
Emina85
Ja sam ti iz Zenice! 85 god., 6.mjesec trudnoće!!

(odgovor članu bojanče)
Neposredna veza do poruke: 317
26.3.2009 12:18:05   
Leva
Bojance sve najbolje! Zelim ti od user posted image  skolsku trudnocu.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 318
26.3.2009 14:49:37   
zenicanka86
cao bojance cestitam ti od srca na trudnoci,znam kakva je to sreca!
a vaginalnog je i mene bilo strah,ali vjerovala sam doktoru,i evo do sad (14sedmica)
imala sam ih 2 i sve je proslo ok,hvala Bogu!

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 319
26.3.2009 15:38:39   
biloko
Bojance, mislim da vaginalni uzv ne moze da nasteti plodu... ja sam ga radila u 7 sedmici trudnoce, a vidim da su i druge forumasice u ranim user posted image . Ima ovdje negdje tema na rr koja bas govori o ultrazvuku u trudnoci, spominje se i vaginalni uzv pa pogledaj user posted image .

(odgovor članu bojanče)
Neposredna veza do poruke: 320
26.3.2009 21:34:28   
darling
I ja sam radila vag.UZ u 5-toj nedelji.

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 321
26.3.2009 21:45:19   
AnamariA
dobro vece svima nova sam na forumu i htjela bih vas pitati nesto... kasnila mi je menstr 10 dana i onda sam dobila i prvi dan imala krvarenje a drugi dan i danas je treci je bilo po 2,3 kapi i vise ne... da li je neka imala sl iskustvo ? svrbe me bradavice nenormalno, imam bolove u stomaku i naduvan mi je stomak, osjecam umor i brzo se zadiham i kicma me boli.... unaprijed vam hvala nadam se da ce mi neko odg...

(odgovor članu darling)
Neposredna veza do poruke: 322
26.3.2009 21:48:41   
Leva
 Mislim da bi ti najpametnije bilo da sacekas da prodje pa napraviti test. Ima jako puno zena koje dobijaju user posted image  po tri- cetiri mjeseca iako su trudne, mozda se i tebi to dogodilo.
Nadam se da ce biti + user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 323
26.3.2009 21:51:34   
AnamariA
i ja se tome nadam... znaci sve dok i malo krvarim u stvari to je vise neke smedjkaste bolje nego sto je kao prava menstr. a inace sam imala obilne menstr i sad me ova potpuno zbunila i uplasila se kako trudna a dobila al vidim da se mnogim zenama to desava...

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 324
26.3.2009 21:56:55   
AnamariA
sve dok mi to ne prodje da ne radim test je li ?

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *