Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mrlja_mrljava kao prvo dobrodosla. Ako ti je test pokazao dvije crtice,iako je jedna jako blijeda vjerovatno si trudna,ja bih na tvom mjestu ponovila test opet za dva,tri dana cisto da budes sigurna.Sacekaj malo,pa nam onda javi radosnu vijest.
Ja ti taman napisala poruku,kad ti saljes jos jednu. Kako mislis nemas nijedan papir?Pa kako si onda dosla u Francusku?Nemoze te niko nasilit na nesto sto ti ne zelis,porazgovaraj s muzem i odlucite zajedno,a ne on sam.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE To nikako ne pa ne vidim razlog??????????????????????????????????? A slažem se na to te niko nagovorit ne smije i ne moze ako ti to zelis onda je to najvaznije i nikada to nemoj uciniti pusaaaaaaaaaaaaaaaa držim ti fige javi se
mah ja to i nezelim,nikadato nebih uradila,a kao drugo u fr sam dosla sa visom koja je istekla davno,i znaci na crno sam dok se nevjencamo a za to vjencanje mi treba neki papir koji mozes u ambasadi izvadit a kako cu u amb trazit ce mi pasos za taj papir,mah sranje,ja zelim bebu i nebih ju dala nikomeeeeeeee nit da je netko sjece u meni ili da ona pukne od onih groznih tableta:( to je moja beba i nedam ju,a u utorak radim test ponovo pa cemo vidit:) mah grudi me pocele bolit ono kao zigaju me...eh sad neznam...mah uzet cu onaj test "clear blue" pa cemo vidjeti....ljubim vas sve i tako mi je fino ovdi kada s vama pishem....;cmokkkkkaca svima
Mrlja_mrljava, prvo čestitke na ! Mislim da su ove stranice dovoljne da postanemo svjesni koliko osoba želi ima , a to im ne uspjeva. Bore se iz ciklusa u ciklus iz dana u dan. Zato pod bilo koju cijenu (naravno ne znam tvoju financijsku i obiteljsku situaciju) , ali zadrži to dijete, jer je to najdragocijenije na svijetu. Pusti muža što priča, dijete ti je najvažnije, a koliko vidim i ti ga želiš od sveg srca!!!! I zato držim ti fige da sve prođe u redu!
hvalllaaa....inace da vam javim nema nista jos,nema ni menge nit kod dzavola...sutra opet radit test pa cemo vidjet ako i nebude positiv bit cu ovdi s vama:d ljubim vas puno
zdravo evo me opet nisam jos dobila ali sam trebala juce nemam vise mucninu i povracanje samo zdriganje,bolovi u donjem delu kicme i boli me i jajnik levi deo ali kad imam odnos unutra me jako boli i ovo se desilo 3 puta molim vas za savet
drage moje sta da radim,,pisala sam vec..nisam mogla zatrudniti godinu dana..i sada osjecam siptom te i radim test dva puta i pozitivan.grudi nemogu dirnuti ,mantami se,povraca..pisam non stop.al me boli koda trebam dobiti joooj,sam mi to je problem a kasni mi dan,,pomozite
drage moje sta da radim,,pisala sam vec..nisam mogla zatrudniti godinu dana..i sada osjecam siptom te i radim test dva puta i pozitivan.grudi nemogu dirnuti ,mantami se,povraca..pisam non stop.al me boli koda trebam dobiti joooj,sam mi to je problem a kasni mi dan,,pomozite
da trudna si,cestitam i uzivaj to ti je sve normalno upocetku trudnoce nebrini cestitke
hvala vam svima.al ipak sam nervozna ,nekako ni ja neznma sta osjecam sve kontam evo ga procuri,al tako cu sretna biti ak trudna budem,,al manta mi se nenormalno..a kontam i ja da sam trudna jer dva puta test plus pokazuje ,,joj neznam ni sta pisem nervozna sam
al nije mi jasno sto mi je test pokazao dva puta PLUS,sto su me grudi bolile sto mi se mantalo povracalol,kasnilo mi dva dana i sada dobilo sto mili boze pomozi mi
dva dana .al osjetila sam prije jake bolove u grudima ,ledima ,mantalo mi se povracalo.i uradim test plus,poslje dva dana opet plus zadnji sam radila u ponedeljak,,i jutros dobijem..jel se ovo jos ikome dedsilo
ja sam tako uradila dva testa oba pozitivna i otišla doktoru potvrdio mi trudnoću ali za 5 dana prokrvarila i eto izgubila bebu rekli su mi da je bila trudnoća bez ploda ..al evo sad sam trudna ponovo i hvala bogu sve je uredu,,drži se bit će bolje vidit ćeš
mery_ zao mi je sto si dobila al preporucujem ti da odes kod ginekologa, jer ti se nazalost moglo desiti to kao u marinči , ja vjerujm da test moze biti negativan a da si trudan a da bude pozitivan a da nisi trudan, vjerujem da se ne moze desiti !!!
jako mi je zao sto si dobila.. Meni se desilo 20 dana mi kasnila menstruacija,povracalo mi se,grudi pocele rasti,ma sve upucivalo na trudnocu,uradim test i negativan..Nakon 5 dana dobijem.kada je proslo otisla sam na pregled,imala sam JAKU upalu i jos uvijek me prati,nikako da se rijesim... Jeste li probale tablete Urosal lady i kakve su?Kontam da njih uzmem,imam i uroloske probleme... Ili mi preporucite nesto protiv upale,please..