|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi znaci trudnoce
16.2.2009 6:35:57   
joja
caos ,mnogo  ste mi se swideli swi ,a ja sam u nedoumici pa trazim sawet.zadnja m bila je 9jan,ja jos nisam dobila,radila sam test pre5dana negatiwan je.da li je moguce da sam ostala trudna sada pred dobijanje pa da zbog toga kasni?i da je test zbog toga negatiwan jer je rano za utwrdjiwanje...please odgoworite mi zbunjena sam... a da pritom imam osecaj da cu dobiti ali ewo nikako...user posted image

(odgovor članu lepotica32)
Neposredna veza do poruke: 226
16.2.2009 12:25:11   
Noor
Pa 9. januar je prilicno daleko. Jesu li ti do sad bili redovni ciklusi? Meni su prva dva testa bila negativna, a cijelo vrijeme sam imala osjecaj da cu svakog casa dobiti. Tek mi je treci test nakon 7 dana kasnjenja menstruacije pokazao +. Sacekaj jos dan ili dva pa ponovi test. Ili podji dr. Sretno!

(odgovor članu joja)
Neposredna veza do poruke: 227
16.2.2009 15:06:58   
joja
e dobila samuser posted image izgleda sam se dobro prehladila...a bas sam mislila...hwala noor.srecno swima!!!!!

(odgovor članu Noor)
Neposredna veza do poruke: 228
16.2.2009 23:46:10   
nada1986
Ja samo da javim da nisam mogla da izdrzim, i otisla sam prvi put kod ginekologauser posted image , ogromna sumnja me je naterala da pobedim strah...i dok sam na pocetku samo razgovarala sa gin. ona me je pitala jel postoji mogucnost da sam trudna ali cim sam otisla na ultrazvuk, prvo mi je rekla ''trudnoca sigurno nije''user posted image , i da je bas sve u redu. I ja sam se iznenadila sto nije trudnoca, ali me je obradovalo sto nemam ni cistu, niti ista sto sam umisljala i bila sam ubedjena da bolujem od raznih boliesti, valjda sam sama sebe ubijala psihicki, da sam verovali ili ne, cim sam se probudila sledeceg jutra(petak 13.) dobilauser posted image . Zao mi je sto nisam  user posted image , ali sam presrecna jer sam otisla na pregled, i sada sam mnogo mirnija, ne umisljam bolesti viseuser posted image ! A user posted image  ce doci...  Zelim samo da vam se zahvalim,  divno je sto ovako nesto postoji, i zelim svima vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se ne nervirate i da mislite samo pozitivno. Hvalauser posted image

(odgovor članu joja)
Neposredna veza do poruke: 229
17.2.2009 15:35:42   
poetesa
c

(odgovor članu nada1986)
Neposredna veza do poruke: 230
18.2.2009 10:16:10   
lepotica32
cao rano je da otkrijes da si trudna ali sacekaj nekoliko dana i ponovo kupi test dali ima neke znakove kao na primer mucnina bolove u ledjima ?pozdrav

(odgovor članu joja)
Neposredna veza do poruke: 231
18.2.2009 15:57:34   
joja
ma lepotice dobila sam bwe...al sta sad... imala sam neke znake bas mucninu kasnjenje m zato sam i dosla owde na owu stranu... ali nista izgleda sam se istripowala..user posted image al i dalje was posecujem user posted image user posted image user posted image pozzzziiiiicccccc

(odgovor članu lepotica32)
Neposredna veza do poruke: 232
18.2.2009 16:02:56   
joja
e  i da ti budu 2 crtice kad budes radila testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu joja)
Neposredna veza do poruke: 233
18.2.2009 19:06:53   
mery_
de sam ja user posted image

(odgovor članu e_na)
Neposredna veza do poruke: 234
19.2.2009 0:29:48   
mrlja_mrljava
e cure mene jako zanima ovo:imala sam mengu 1 januara i trajala je oko 5 dana,a danas je vec 18 feb a ja jos nisam dobila....nemam bas neki osjecaj gladi,nak mzoda sto sam prije par dana promjenila vrijeme ishrane,onda stalno moram u wc,i grudi me nebole nekako su omeksale puno:( i imam taj osjecaj kao da cu dobiti ali nista,sta vi mislite???inace imam redovan odnos sa muzem al me zdnjih par puta jako boli,osjetim na grlicu (pocetak) da me boli,jednom sam cak prekinula sex zbog bolova daj pomozite i recite sta mislite:(

(odgovor članu mery_)
Neposredna veza do poruke: 235
19.2.2009 0:35:16   
maslačak82
inace imam redovan odnos sa muzem al me zdnjih par puta jako boli,osjetim na grlicu (pocetak) da me boli,jednom sam cak prekinula sex zbog bolova daj pomozite i recite sta mislite:(

Mislim da je upala u pitanju, uradi vaginalne briseve.

Još jedna trudilica

(odgovor članu mrlja_mrljava)
Neposredna veza do poruke: 236
19.2.2009 13:03:53   
Tralala
hmmm
ista situacija. nit' mi pokazuje user posted image  na testu, niti dobivam...
a svi signali i za PMS i za user posted image  su tu...
Anybody?user posted image

Velika je nesreća kad čovek ne zna šta hoće,
a prava katastrofa kad ne zna šta može (Jovan Dučić)

(odgovor članu lavica)
Neposredna veza do poruke: 237
19.2.2009 13:22:57   
MADRID
EVO OD DANAS SAM I JA NOVI ČLAN OVOG FORUMA I AKO BOG DA BIT ĆU MAMY.
TEST JE POKAZAOuser posted image ZA KOJI DAN SAM PRICEKALA OTISLA KOD DR. I POTVRDIO MI JEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ZNAČI ŠTO SE TICE SIMPTOMA PMS MI JE UVIJEK BIO IZRAŽEN ČAK I OVAJ PUT SAM MISLILA DOBIT ĆU 100 % GRUDI SU MI BILE NAPETE BOLJELE ME KAO I SVAKI PUT, U STOMAKU MI JE BURLJALO REKO NISTA ODuser posted image MAĐUTIM POKAZALO SE SUPROTNOuser posted image
UGLAVNOM SVI KAZU DA SIMPTOMI BUDU SKORO ISTI PA JE VEOMA TEŠKO ZNATI KOJI ĆE ISHOD BITI.
GOOD LUCKuser posted image

(odgovor članu lavica)
Neposredna veza do poruke: 238
19.2.2009 13:26:49   
mamyca
Kao prvo dobrodosla Madrid.user posted image user posted image
Cestitam na trudnoci.user posted image user posted image

Samo te moram upozoriti da ne smijes pisati velikim slovima,jer se onda smatra kao da se deresuser posted image .
Uzivaj s nama.user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu MADRID)
Neposredna veza do poruke: 239
19.2.2009 13:27:51   
MADRID
NE ZNAM KAZU DA I PRIJE KAŠNJENJA MENSTRUACIJE 7 DANA OD OPLODNJE KAD SUMNJAŠ DA JE MOGLO BITI DA SE VEC MOZE URADITI TEST JER URIN JE TAJ KOJI PRVI POCNE PROIZVODITI TE HORMONE I ZATO REAGUJEuser posted image ILIuser posted image

(odgovor članu joja)
Neposredna veza do poruke: 240
19.2.2009 13:29:29   
MADRID
IZVORNA PORUKA: mamyca

Samo te moram upozoriti da ne smijes pisati velikim slovima,jer se onda smatra kao da se deresuser posted image .

Važi evo od danas ia ja počinjem da poštujem pravila:):)
hvala na lijepim željama i tebi i svima želim samo najbolje
samo da sve bude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 241
19.2.2009 13:31:19   
budućamama
IZVORNA PORUKA: MADRID

IZVORNA PORUKA: mamyca

Važi evo od danas ia ja počinjem da poštujem pravila:):)
hvala na lijepim željama i tebi i svima želim samo najbolje
samo da sve bude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro došla i iskrene čestitke na  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
I ja sam novopečena trudnicauser posted image
pridruži nam se na temi Razgovori u očekivanju djeteta user posted image

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

(odgovor članu MADRID)
Neposredna veza do poruke: 242
19.2.2009 13:49:39   
bebana27
dobro nam dosla na RR i zelim ti lijepu i ugodnu trudnocu?

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 243
19.2.2009 16:24:31   
mrlja_mrljava
bok cure opet ja,naime radija sam jutros test:user posted image  i bila je samo jedna crtica naime jako je blijeda,uopce nije kao na ranijim testovima od dabvno sto sam radila,,citala sam negdi da je to moze biti neka rana rana trudnoca,sta vi mislite???jedino s vama ovo mogu podjelit:(

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 244
20.2.2009 9:19:40   
MADRID
Puno pozdrava i nadam se da ću ti bar malkice moći pomoći, nisam te dobro razumjela koja ti je crtica bila blijeda ona koja pokazujeuser posted image predpostavljam ako je ta onda bi to trebalo bitiuser posted image jer kazu cak i da je skroz svijetla ipak je reagovalo. ja sam test radila prije desetak dana bila je svijetla pa se pojacala otisla sam kod dr i sad sam SRETNA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JAVI SE AKO TE STA ZANIMA sretnooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Neposredna veza do poruke: 245
20.2.2009 9:26:50   
mnn
mrlja_mrljava ne brini i meni je par testova bilo negativno a onda mi je pokazao dvije crtice test s time da je jedna bila jako blijeda...i sad sam trudna več 7 mj...ulazim u 8 mj...

samo se smiri i probaj još jednom, pokazati če sigurno...plusič. Sretno ti!user posted image

Madrid čestitam ti na trudnoči i želim ti ugodnih user posted image  mjeseci trudnoče!

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu MADRID)
Neposredna veza do poruke: 246
20.2.2009 9:28:49   
mrlja_mrljava
ona donja je svjetla,ona bi trebala znacit negativ ali nije puna i rose kako bi trebala nego blijedo,ipak danas je 20 a ja jos nisam dobila mengu:(:( i plasi me sve ovo...

(odgovor članu MADRID)
Neposredna veza do poruke: 247
20.2.2009 9:32:28   
mnn
ja sam kupila neki test od 15 kn..i jedna crta koja označava kraj testa je bila blijeda a ona za trudnoču se vidjela...ma ako su ti se pokazale dvije crtice bez obzira na boju i veličinu sigurno si trudna.odi ti kod ginekologa da ti on to potvrdi.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

Neposredna veza do poruke: 248
20.2.2009 10:28:49   
MADRID
I ja se slažem i mislim da ako ti je test pokazao user posted image pa bilo kakve boje mislim da ce bitiuser posted image bitno je samo da postoje 2user posted image otiđi kod dr i najbolje ces znati a i to sto ne dobivas jedan je dobra znakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 249
20.2.2009 10:46:02   
mrlja_mrljava
ajme:) ali malko sam vam i tuzna,suprug mi je rekao da bi morala pobacit a ja to nezelim!!!!! to mi je prvo bebence,ali imamo problem,naime nalazim se u francuskoj i nemam niti jedan papir:( mozete mislit,na crno sa ovdi,i sad me sve jako plasi sta ako jesam gdi cu sta cu:'(:(:(user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MADRID)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *