|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi znaci trudnoce
5.2.2009 22:06:21   
nada1986
Evo jutros sam radila test cim sam ustala i negativan jeuser posted image .  I zbunjena, i uplasena jer ne znam sta je sa mnom. Niti da dobijem user posted image , niti se pojavljuju user posted image . Jedina mi nada to sto kazes ti mnn da ne trebam da verujem toliko u test jos. Inace, grudi me i dalje bole, i poslepodne moram da odpavam 1-2h.....sve je isto samo sto mi je test jutros opet bio negativan. user posted image  

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 201
6.2.2009 8:46:04   
Shishica
isla sam danas kod moje doktorice opste prakse jer sam mogla zajedno sa mamom da se uglavim, da ne cekam.. Rekla joj sta se desava i ona sumnja na upalu. Dala mi je uput za ginekologa gde pise hitno jer me inace ne bi primili bez zakazivanja... I dala mi Eritromicin i febricet...user posted image
Tako da najverovatnije nista od bebe za sad... Bilo bi slucajno, ali voljeno... Plakala sam kao dete..user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 202
6.2.2009 12:56:11   
Noor
Nada, meni su prva dva testa bila negativna, tek treca sreca je upalila! :) zato nemoj previse da se opterecujes. Cak iako ne bude plusic nemoj sebe psihicki ubijati.
Shishica, no sikiriki, bebe dolaze kad one zele i kad bude pravo vrijeme za to. Zato, svako zlo za neko dobro, zamisli da si zatrudnila, a da si usput pokupila i neku infekciju ili upalu, to je tek komplikacija. Zato glavu gore! Pusa!

(odgovor članu Shishica)
Neposredna veza do poruke: 203
6.2.2009 12:59:41   
bebana27
cure nemoj te biti tuzne u mene je prijateljica pod upalom zatrudnila radila test bio negativan a njoj kasnilo 10 dana kad je otisla dr ona trudna 6 sedmica zato glavu gore nema sikiracije i vidjet cete kako se djeca radjaju

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Noor)
Neposredna veza do poruke: 204
6.2.2009 13:54:29   
Shishica
Hvala na podrsci.... Puno mi znaci... Ja sam se toliko uspanicila da sam mom vereniku rekla da kad ovo izlecim odmah pravimo bebe... Sta znam.. Kako vreme odmice sve vise komplikacija se mogu stvoriti... U pravu ste za to da ce bebe doci kada treba da dodju.. Samo eto... Nesto mi doslo pa...

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 205
6.2.2009 21:25:36   
Shishica
Pisacu malo vise. Ne bi vas davila ali malo je cudno pa da ispisem..
Otisla sam kod moje ginekologice i pricale smo dosta dogo, ali sve u svemu kaze da nema nikakve upale i da je sve u redu, nego me boli zato sto je "malo zesca ovulacija" user posted image Zamislite! Toliko muke oko ovulacije.. Verovatno posto imam mikrocisticne jajnike,a i sazrevaju mi po dve, mozda nekad i tri jajne celije, dok one pucaju meni traju bolovi. Nikada mi ovako nije bilo.
Kazem joj i da sam se nadala da sam trudna. Kaze.. Pa ne znam, hajde da viiidimo! Nije mi rekla posle oko toga nista... Ali to je znacilo da nisam.. Idem sl. nedelje na uz. Eto... Znaci boli jer su mi jajnici BAS radili ovaj mesec user posted image Sad... Mozda ni ne dobijem user posted image

(odgovor članu Shishica)
Neposredna veza do poruke: 206
6.2.2009 21:32:34   
mala curica
IZVORNA PORUKA: Shishica

Pisacu malo vise. Ne bi vas davila ali malo je cudno pa da ispisem..
Otisla sam kod moje ginekologice i pricale smo dosta dogo, ali sve u svemu kaze da nema nikakve upale i da je sve u redu, nego me boli zato sto je "malo zesca ovulacija" user posted image Zamislite! Toliko muke oko ovulacije.. Verovatno posto imam mikrocisticne jajnike,a i sazrevaju mi po dve, mozda nekad i tri jajne celije, dok one pucaju meni traju bolovi. Nikada mi ovako nije bilo.
Kazem joj i da sam se nadala da sam trudna. Kaze.. Pa ne znam, hajde da viiidimo! Nije mi rekla posle oko toga nista... Ali to je znacilo da nisam.. Idem sl. nedelje na uz. Eto... Znaci boli jer su mi jajnici BAS radili ovaj mesec user posted image Sad... Mozda ni ne dobijem user posted image

i ja imam uzasne bolove kada mi je ovulacija
pa sam se prepala da nije jaka upala
Sada si me malo smirilauser posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu Shishica)
Neposredna veza do poruke: 207
6.2.2009 21:45:16   
Shishica
Znaci nisam jedina.. Cudilo me je sto onda traje tako dugo... Ali zna zena posao u to sam se uverila dobro.. Slusam je i sta prica sa drugom pacijentkinjom kada sam u kabini user posted image Pa pokupim fazone i savete i tako to.. Drago mi je da sam nekoga smirila... user posted image

Neposredna veza do poruke: 208
6.2.2009 21:49:05   
emy
Znaci nisam jedina..

I kod mene su bolne O nekada praćene dosta povišenom temperaturom user posted image
Bolovi su mi i jedini simptom O na žalost user posted image

(odgovor članu Shishica)
Neposredna veza do poruke: 209
6.2.2009 21:49:58   
mala curica
Mene boli cijelu ovulaciju
ali uzasno tako da jedva nekako iskoristim koji plodni dan
Sta je tebi preporucila?????

(odgovor članu Shishica)
Neposredna veza do poruke: 210
6.2.2009 21:51:28   
mala curica
IZVORNA PORUKA: emy

Bolovi su mi i jedini simptom O na žalost user posted image

Emy i kod mene  user posted image
Ali ja cesto idem u wc kada su mi plodni dani user posted image

(odgovor članu emy)
Neposredna veza do poruke: 211
6.2.2009 22:02:33   
Shishica
Rekla mi je da slusam telo sta mi kaze. Ako mi je dobro dok lezem, da lezim, ako mi prija toplo da se utopljavam... A to i radim

Neposredna veza do poruke: 212
6.2.2009 22:05:39   
mala curica
Jeli ti ista govorila o bolnim O
i kako ne mozes imati odnose
jer uzas boli

(odgovor članu Shishica)
Neposredna veza do poruke: 213
7.2.2009 18:27:02   
Shishica
Nije mi preporucila nista sem da probam jedno sest meseci antibebi pilule ako necu jos bebu... Ja bas ne bi. Grozim se tih tableta. Nista drugo mi nije rekla, samo to i da radim sta mi prija.. A meni nisu tako bolni odnosi user posted image Cak me sve prestane boleti onda user posted image
Probacu da pijem cajeve (hajducku travu, nanu i sl... A za jajnike je super da se pomesa kopriva, neven i hajducka)

Neposredna veza do poruke: 214
8.2.2009 12:09:21   
Shishica
Ne znam je li normalno da bolna ovulacija traje skoro dve nedelje????user posted image Zaboravila sam vam reci da mi je doktorica rekla da cetiri dana koristim diklofenak cepice... Za bolove, ali ja ne volim lekove pa....

(odgovor članu Shishica)
Neposredna veza do poruke: 215
9.2.2009 11:07:02   
Shishica
Opet ja... Nesto me nervira.. Koliko vama traju ti bolovi u toku ovulacije? Jer meni vec ne da mira dve nedelje!!!! user posted image Isla bi u petak na UZ i to bi bilo tacno cetiri nedelje od zadnje user posted image I dalje me boli i stomak i krsta i kicma i grudi i cesto imam nesvestice... i jos ponesto.. Ali mi je ne logicno da toliko traje?! Da li je rano za uz u petak, ako je trudnoca...mislim, hoce li se ista videti?... Ja sam skoro ubedjena, ali...

(odgovor članu Shishica)
Neposredna veza do poruke: 216
12.2.2009 17:31:23   
Shishica
Ne znam zasto mi niko ne odgovara...user posted image Ne trazim da mi dajete dijagnozu nego da budete samnom...user posted image I dalje mi je sve isto... Vec oko sedamnaest dana...user posted image Ovulacija?????????user posted image Bas ste nekeuser posted image

(odgovor članu Shishica)
Neposredna veza do poruke: 217
12.2.2009 17:35:59   
bebana27
ako je trudnoca u pitanju ona ti moze vidjeti odma ali ne znam da li si radila test i kakav je bio?
ja kad imam O bole me jajnici ali ne toliko dugo
mozda ti je najbolje da ides na UZ

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Shishica)
Neposredna veza do poruke: 218
12.2.2009 18:01:39   
Shishica
Hvala ti Bebana.. Radila sam test ali kada je jos bilo rano, a i nisam bas ujutru... Moracu otici... Eto i ti kazes da ti to ne traje toliko dugo... A ni od koga jos nisam cula da traje.. Jedino je jos moguce da su mi se produzili simptomi zbog psihe.. Sad mi je vec sve jedno samo da znam... Mada... Bilo bi lepo..

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 219
13.2.2009 19:30:29   
mala mu
pozdrav svim mamama a i onima koje ce to  tek postati -kao i jauser posted image .
slucajno sam naletila na ovu stranicu i drago mi je zbog tog.ja sam trudna nesto vise od 15 nedjelja i imam puno pitanja...nadam se da cu dobiti bar nesto od odg.
jedna od stvari koje me zanimaju su kreme za depilacijuuser posted image user posted image ...koju kremu vi koristite???za noge se vec moze u bic upotrebiti ali za neke osjetljivije dijelove tijela ja bi prije kremu-ako se smije..help me

(odgovor članu lavica)
Neposredna veza do poruke: 220
13.2.2009 21:34:05   
mnn
ja koristim od vitaskina kremu za depilaciju...super je..pitala ginekologa i to tri i svi su mi rekli da je dobra i nije štetna...koristila sam je i prije trudnoče neke 3 godine...super je...imaš i na bazi kamilice...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 221
14.2.2009 9:22:54   
mala mu
e super jer i ja sam razmisljala o njo,prije sam ju koristila bas tu s kamilicom ali sada sam bila malo u nedoumici..hvala ljepo
bas je divno kada imas koga pitati za savjet....

(odgovor članu nada1986)
Neposredna veza do poruke: 222
15.2.2009 3:32:09   
lepotica32
zdravo ja sam novi clan ovde i htela bih prvo sve da vas pozdravim i pozelim srecu koja nam svima treba
pokusavamo da dobijemo bebu vec 6 meseci i sad prvi put imam neki osecaj da je " pogodak"ali nisam sigurna boli me grudi
stomak i jako me boli zeludas vec dva dana za redom povracam samo za rucak, imam bolove u donjem delu ledja
cesto mokrim stomak mi je napumpan i sada kada imam odnos boli me. mozda je neko imao slican simptom kao i ja
trazim vas savet pozdrav svima i sretnouser posted image

(odgovor članu m_sel)
Neposredna veza do poruke: 223
15.2.2009 7:25:04   
mamyca
Kao prvo dobrodosla.user posted image user posted image
Sto se tice tih simptoma,mogla bi biti trudna i iskreno se nadam da jesi.user posted image
Da li ti kasni menstruacija?Ako jeste,brzo uradi test i javi nam rezultat.Nadam se da ce biti plusic.user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu lepotica32)
Neposredna veza do poruke: 224
15.2.2009 22:41:38   
lepotica32
kao prvo ne kasni mi menstruacuja rano je za to treba da dobijem za 10 dana ali ipak nisam sigurna napravit cu test kad dodje vreme hvala na savetu pozdrav

(odgovor članu nada1986)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *