Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo jutros sam radila test cim sam ustala i negativan je . I zbunjena, i uplasena jer ne znam sta je sa mnom. Niti da dobijem , niti se pojavljuju . Jedina mi nada to sto kazes ti mnn da ne trebam da verujem toliko u test jos. Inace, grudi me i dalje bole, i poslepodne moram da odpavam 1-2h.....sve je isto samo sto mi je test jutros opet bio negativan.
isla sam danas kod moje doktorice opste prakse jer sam mogla zajedno sa mamom da se uglavim, da ne cekam.. Rekla joj sta se desava i ona sumnja na upalu. Dala mi je uput za ginekologa gde pise hitno jer me inace ne bi primili bez zakazivanja... I dala mi Eritromicin i febricet... Tako da najverovatnije nista od bebe za sad... Bilo bi slucajno, ali voljeno... Plakala sam kao dete..
Nada, meni su prva dva testa bila negativna, tek treca sreca je upalila! :) zato nemoj previse da se opterecujes. Cak iako ne bude plusic nemoj sebe psihicki ubijati. Shishica, no sikiriki, bebe dolaze kad one zele i kad bude pravo vrijeme za to. Zato, svako zlo za neko dobro, zamisli da si zatrudnila, a da si usput pokupila i neku infekciju ili upalu, to je tek komplikacija. Zato glavu gore! Pusa!
cure nemoj te biti tuzne u mene je prijateljica pod upalom zatrudnila radila test bio negativan a njoj kasnilo 10 dana kad je otisla dr ona trudna 6 sedmica zato glavu gore nema sikiracije i vidjet cete kako se djeca radjaju
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Hvala na podrsci.... Puno mi znaci... Ja sam se toliko uspanicila da sam mom vereniku rekla da kad ovo izlecim odmah pravimo bebe... Sta znam.. Kako vreme odmice sve vise komplikacija se mogu stvoriti... U pravu ste za to da ce bebe doci kada treba da dodju.. Samo eto... Nesto mi doslo pa...
Pisacu malo vise. Ne bi vas davila ali malo je cudno pa da ispisem.. Otisla sam kod moje ginekologice i pricale smo dosta dogo, ali sve u svemu kaze da nema nikakve upale i da je sve u redu, nego me boli zato sto je "malo zesca ovulacija" Zamislite! Toliko muke oko ovulacije.. Verovatno posto imam mikrocisticne jajnike,a i sazrevaju mi po dve, mozda nekad i tri jajne celije, dok one pucaju meni traju bolovi. Nikada mi ovako nije bilo. Kazem joj i da sam se nadala da sam trudna. Kaze.. Pa ne znam, hajde da viiidimo! Nije mi rekla posle oko toga nista... Ali to je znacilo da nisam.. Idem sl. nedelje na uz. Eto... Znaci boli jer su mi jajnici BAS radili ovaj mesec Sad... Mozda ni ne dobijem
Pisacu malo vise. Ne bi vas davila ali malo je cudno pa da ispisem.. Otisla sam kod moje ginekologice i pricale smo dosta dogo, ali sve u svemu kaze da nema nikakve upale i da je sve u redu, nego me boli zato sto je "malo zesca ovulacija" Zamislite! Toliko muke oko ovulacije.. Verovatno posto imam mikrocisticne jajnike,a i sazrevaju mi po dve, mozda nekad i tri jajne celije, dok one pucaju meni traju bolovi. Nikada mi ovako nije bilo. Kazem joj i da sam se nadala da sam trudna. Kaze.. Pa ne znam, hajde da viiidimo! Nije mi rekla posle oko toga nista... Ali to je znacilo da nisam.. Idem sl. nedelje na uz. Eto... Znaci boli jer su mi jajnici BAS radili ovaj mesec Sad... Mozda ni ne dobijem
i ja imam uzasne bolove kada mi je ovulacija pa sam se prepala da nije jaka upala Sada si me malo smirila
Znaci nisam jedina.. Cudilo me je sto onda traje tako dugo... Ali zna zena posao u to sam se uverila dobro.. Slusam je i sta prica sa drugom pacijentkinjom kada sam u kabini Pa pokupim fazone i savete i tako to.. Drago mi je da sam nekoga smirila...
Nije mi preporucila nista sem da probam jedno sest meseci antibebi pilule ako necu jos bebu... Ja bas ne bi. Grozim se tih tableta. Nista drugo mi nije rekla, samo to i da radim sta mi prija.. A meni nisu tako bolni odnosi Cak me sve prestane boleti onda Probacu da pijem cajeve (hajducku travu, nanu i sl... A za jajnike je super da se pomesa kopriva, neven i hajducka)
Ne znam je li normalno da bolna ovulacija traje skoro dve nedelje???? Zaboravila sam vam reci da mi je doktorica rekla da cetiri dana koristim diklofenak cepice... Za bolove, ali ja ne volim lekove pa....
Opet ja... Nesto me nervira.. Koliko vama traju ti bolovi u toku ovulacije? Jer meni vec ne da mira dve nedelje!!!! Isla bi u petak na UZ i to bi bilo tacno cetiri nedelje od zadnje I dalje me boli i stomak i krsta i kicma i grudi i cesto imam nesvestice... i jos ponesto.. Ali mi je ne logicno da toliko traje?! Da li je rano za uz u petak, ako je trudnoca...mislim, hoce li se ista videti?... Ja sam skoro ubedjena, ali...
Ne znam zasto mi niko ne odgovara... Ne trazim da mi dajete dijagnozu nego da budete samnom... I dalje mi je sve isto... Vec oko sedamnaest dana... Ovulacija????????? Bas ste neke
ako je trudnoca u pitanju ona ti moze vidjeti odma ali ne znam da li si radila test i kakav je bio? ja kad imam O bole me jajnici ali ne toliko dugo mozda ti je najbolje da ides na UZ
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Hvala ti Bebana.. Radila sam test ali kada je jos bilo rano, a i nisam bas ujutru... Moracu otici... Eto i ti kazes da ti to ne traje toliko dugo... A ni od koga jos nisam cula da traje.. Jedino je jos moguce da su mi se produzili simptomi zbog psihe.. Sad mi je vec sve jedno samo da znam... Mada... Bilo bi lepo..
pozdrav svim mamama a i onima koje ce to tek postati -kao i ja . slucajno sam naletila na ovu stranicu i drago mi je zbog tog.ja sam trudna nesto vise od 15 nedjelja i imam puno pitanja...nadam se da cu dobiti bar nesto od odg. jedna od stvari koje me zanimaju su kreme za depilaciju ...koju kremu vi koristite???za noge se vec moze u bic upotrebiti ali za neke osjetljivije dijelove tijela ja bi prije kremu-ako se smije..help me
ja koristim od vitaskina kremu za depilaciju...super je..pitala ginekologa i to tri i svi su mi rekli da je dobra i nije štetna...koristila sam je i prije trudnoče neke 3 godine...super je...imaš i na bazi kamilice...
zdravo ja sam novi clan ovde i htela bih prvo sve da vas pozdravim i pozelim srecu koja nam svima treba pokusavamo da dobijemo bebu vec 6 meseci i sad prvi put imam neki osecaj da je " pogodak"ali nisam sigurna boli me grudi stomak i jako me boli zeludas vec dva dana za redom povracam samo za rucak, imam bolove u donjem delu ledja cesto mokrim stomak mi je napumpan i sada kada imam odnos boli me. mozda je neko imao slican simptom kao i ja trazim vas savet pozdrav svima i sretno
Kao prvo dobrodosla. Sto se tice tih simptoma,mogla bi biti trudna i iskreno se nadam da jesi. Da li ti kasni menstruacija?Ako jeste,brzo uradi test i javi nam rezultat.Nadam se da ce biti plusic.
kao prvo ne kasni mi menstruacuja rano je za to treba da dobijem za 10 dana ali ipak nisam sigurna napravit cu test kad dodje vreme hvala na savetu pozdrav