Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tinkerbell i ja sam imala povišenu temperaturu pred mjesečnicu i bila sam trudna..ja sam čak misllila da sam bolesna pa sam i nalaze išla vaditi ali bila je u pitanju trudnoća
Hoću, samo me strah ako je malo kasnije bila oplodnja da neće biti još dovoljno visoka beta hcg da pokaže plus! ovulacija mi je trebala biti 23.5. pa sad ni sama ne znam! Joj, kako mrzim ovo iščekivanje!
ja sam dosada osjetila 100 puta ali od silne zelje za sacekaj ti jos dan ocekivane i tako ces biti najsigurnija da je u pitanju mozda ti cak i ne pokaze odmah jer je kasnije ovulacija bila. zelim ti da ugledas svoj
ja sam dosada osjetila 100 puta ali od silne zelje za sacekaj ti jos dan ocekivane i tako ces biti najsigurnija da je u pitanju mozda ti cak i ne pokaze odmah jer je kasnije ovulacija bila. zelim ti da ugledas svoj
Hvala ti. Ma znam sve to zato ću čekati. Sakrila sam test u sobi da mi nije na očima do 6. 6.
tinkerbell i ja sam imala povišenu temperaturu pred mjesečnicu i bila sam trudna..ja sam čak misllila da sam bolesna pa sam i nalaze išla vaditi ali bila je u pitanju trudnoća
To me i zanimalo. Jer nisam znala da li ta povišena temp. može imati veze sa trudnoćom!
pozz mali joj kud nisam upiso medicinu sve sam naucio o ovim bebama i zenama heeheh moja draga tj mi nismo mogli nece i nece 3 godine djaba i doktor i sve a oboje super sve i kad se nismo ni nadali i odustali od doktora opaaaaaa napokon u 5 -6 sedmici po svim simptomima al sutr aje i doktor navece da da konacno svoju potvrdu i da abd sve bude ok heheeh sad se ja obrazujem posto imam vise vremena za to od medice pozzz i vama i puno uspjeha u
pozz mali joj kud nisam upiso medicinu sve sam naucio o ovim bebama i zenama heeheh moja draga tj mi nismo mogli nece i nece 3 godine djaba i doktor i sve a oboje super sve i kad se nismo ni nadali i odustali od doktora opaaaaaa napokon u 5 -6 sedmici po svim simptomima al sutr aje i doktor navece da da konacno svoju potvrdu i da abd sve bude ok heheeh sad se ja obrazujem posto imam vise vremena za to od medice pozzz i vama i puno uspjeha u
opet ja sa svojim znacima..........grudi me bole a menstruaciju očekujem 21..........kad ih dotaknem naježim se..........neki čudan osjećaj..........rano za simptome?
dok čekaš,iskoristi to vrijeme i radi korisne stvari-čekanje neće biti toliko dugo a i život će biti puno ljepši............
test uradi na dan ocekivane, sad ti ne moze pokazati... ustvari ne bi trebao i sigurnije je kad se radi na prvi dan ocekivane...
Može i sada,jer ako je on će pokazati,ja sam ga uradila 10 dana prije menstruacije i tio bio je onaj naj jeftiniji i ispao je pozitivan,što mi je i dr poslije potvrdila!!!