lilix
|
draga Teacherka mogu misliti tvoje nervoze jer sam slično i ja prošla, sad je sve hB dobo i od srca se nadam i želim da i kod tebe trudnoća bude jedna normalna, zdrava trudnoća, koja će aBd da rezultira prekrasnom bebicom. Kad sam uradila test koji je pokazao , iznenadila sam se pravo a i obradovala, jer MM i ja smo sve nekako odgađali trudnoću. Kad sam otišla na prvi UZ po menzesu sam trebala biti 6 na 7 sedmicu trudnoće, očekivala sam malo srculence, a UZ je pokazao da sam 4 na 5 sedmicu, dok je rekla da je sve OK vjervatno se radi o kasnijoj ovulaciji, dala mi dabroston, apaurin i folacin koji sam već pila. Pošto je mene kopkalo (kao vjerovatno i tebe sada) je li sve OK ja se za 7 dana naručim privatno, pregleda me jedan , ma ne znam kojim bi ga imenom nazvala, uglavnom doktor sa Koševa i mrtav hladan kaže šta je ba ovo, pa od ovoga nema ništa, ko ti je ovo dao dabroston (njegova kolegica), napiše dijagnozu missed ab, i kiretažu, kaže možeš tražiti drugo mišljenje al to ti je to (zaboli njega) Ja poludila, znam da je to bila srijeda, prestala sa terapijom, kontam se ma možda je sve uredu pa da nastavim folacin al psihički nisam mogla... u subotu nenormalno povraćanje, popijem 2 ranitala vodeći se tim nalazom, srećom pa sam ih povratila, završim u Hitnoj, pa u Vojnoj (nisam htjela na Koševo) u Dežuri bio dr.Mišeljić, kad na UZ a mala loptica kuca , ozdravila sam iste sekunde, a nakon toga pregled za 2 dana, pa za 3, pa za 7 kaže dr. po njemu sve izgleda uredu, za 7 dana će mi reći je li sve kako treba a ja da kažem ako Bog da; ovom dr. Mišeljiću svaka čast Poslije sam otišla u Skerlića, doktorica kaže ne odgovara trudnoća menstruaciji, mlađa trudnoća za 2 sedmice, da dođem za 14dana da vidi je li sve OK, otišla sve hvala Bogu super sad sam u 13 nedjelji trudnoće, iako imam redovne cikluse, desilo se da sam ostala trudna kasnije sačekaj još koji dan, i aBd vidjećeš malo srculence------gledam u svojim nalazima ka da je gestacijska vreća bila 3 mm nije bilo embrionalnog odjeka, kao i kod tebe, probaj što manje da se sekiraš
|