Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 15.9.2011 13:54:58
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Malena_A
Evo i nase tortice za prvi rockas
hebote koliko ti kasniš... ja se sita nahvalila na Fb ove slike i sve čekam kad ćeš je ovdje ''metnuti''
super ti je ispala
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 15.9.2011 17:18:37
škorpija
muzika28 evo nase torte, na kraju nije bio autić ni kamion već pingu, to mu je najdrži crtani, uglavnom može naći bilo koji lik na internetu, pošalješ elmini i ona to napravi. fil bajadera je bio ukusan, ali sve je to meni slično, male su razlike u okusu filova
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 16.9.2011 7:52:10
muzika28
IZVORNA PORUKA: škorpija
muzika28 evo nase torte, na kraju nije bio autić ni kamion već pingu, to mu je najdrži crtani, uglavnom može naći bilo koji lik na internetu, pošalješ elmini i ona to napravi. fil bajadera je bio ukusan, ali sve je to meni slično, male su razlike u okusu filova
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 24.10.2011 15:17:25
Hanady RR
aj premdena