Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 11.3.2013 16:23:37
bebana27
u nas je bila velika kockasta torta sa slikom bob je graditelj zelja mog starijeg sina poslat cu vam sliku okus je odlican
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 11.3.2013 19:30:34
mamma mumi
Blizi nam se prvi rodjendan, a ja bih zelila napraviti tortu za svoju dusu. Molim Vas da li imate prijedloge-recepte za tortu, a koja je jednostavna, nije skupa.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 11.3.2013 19:50:28
sporty mamaa
Hvala ti. Ja i prijateljica crtale royal masom(imas temu na RR o tome). preko torte stavis obicni slag, onda cackalicom nacrtas lik, prvo po tome nacrtanom predes sa istopljenom cokoladom, isto sa cackalicom. Onda isto tako obojis kojom bojom zelis. Nemas pojma kako je lako, a lijepo izgleda.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 11.3.2013 19:52:50
draguljče
Super je tortica. Mojoj S je rođendan u srijedu i kupila sam joj sliku. Ne mogu da se peglam sa fondanom nikako. Dosad sam svake godine pravila nešto, ali sad baš ne mogu. Prava sam nemajka.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.3.2013 21:58:06
mamma mumi
Evo ovo je nasa rodzendanska torta, a koju je mama napravila za svog sina.Nije bas ispala kako sam zeljela, ali je radjena s ljubavlju i nadam se da ce se i vama svidjeti http://www.dodaj.rs/f/3r/oq/OQwsMx6/mart-2013-025.jpg
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.3.2013 23:59:55
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: mamma mumi
Evo ovo je nasa rodzendanska torta, a koju je mama napravila za svog sina.Nije bas ispala kako sam zeljela, ali je radjena s ljubavlju i nadam se da ce se i vama svidjeti http://www.dodaj.rs/f/3r/oq/OQwsMx6/mart-2013-025.jpg