Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 3.8.2011 18:04:58
/MMK/
IZVORNA PORUKA: helena_7
trebam savjet za najbolju tortu - znaci kao sto i jest tema-za 1.rodjendan pa bez oraha,lješnjaka,......i da je dovoljno tvrda za fondant!
Ne znam ukusi su različiti, ja tražim recept iz istog razloga, kao i ti samo imam malo više vremena.
Mene je sastav milka torte oduševio, to je ono što ja smatram poštenom tortom. Vjerovatno ću je napraviti eksperimentalno jednom prije rođendana.
U nju idu lješnjaci u koru, ali pretpostavljam da ih ne moraš staviti. Zašto izbjegavaš orahe i lješnjake, hoćeš ti to davati bebi ? Bjelance je u istoj kategoriji, kao i oni, a nema torte bez jajeta.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 8.8.2011 10:44:10
vila_7
ma mogu jaja-vec je probala (naravno ne sirova),al eto izbjegla bih lješnjake.odoh vidjeti recept za milka,mada mi je i svekrva dala recept za jedan jednostavan fil pa cu ga "obogatiti" cokoladicama-bananicama,al i ja cu najvjerovatnije prvo malu probnu napraviti
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 8.8.2011 11:42:02
hampsi
Ovu koru od petit keksa tj mljevenog keksa mozete napraviti sa mlijekom, bez jaja i margarina. 200-250 ml mlijeka (zavisi koliko keksa stavite) ide na otprilike 300 grama keksa. U koru dodate staub, po zelji grozdjice, sjeckanu cokoladu, cokoladne mrvice .... Sta vam pada na pamet. I , meni licno, bude ukusnije nego sa margarinom.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 11.8.2011 15:06:02
ivanak
A šta fali starom, dobrom padišpanju? Ili čak modernom padišpanju kojeg ja tako nazivam... Sličan tome samo se dodaje jogurt i bude mek i sočniji, a dovoljno postojan da izdrši fil torte.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 28.8.2011 23:43:19
lely
Evo i naše torte,do duše za 4.-ti rođendan mog jedinca.Mama se napokon usudila uzeti posao u svoje ruke i po prvi put pravila nešto ovakvo.Princ zadovoljan što je najbitnije .
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 28.8.2011 23:50:02
lely
Hvala mama_debeljuca,a mogu ti reći da je ideja da sama pravim tortu i došla od tebe i tvoje royal mase.Evo i ovdje da ti se zahvalim na receptu,mada sam ja imala malih probleme jer nisam u obzir uzela zo da će masa da klizi niz loptu... Al valjda je to što sam je kasno pravila pa mozak zablokiro
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 29.8.2011 8:23:55
D_K
IZVORNA PORUKA: lely
Evo i naše torte,do duše za 4.-ti rođendan mog jedinca.Mama se napokon usudila uzeti posao u svoje ruke i po prvi put pravila nešto ovakvo.Princ zadovoljan što je najbitnije .
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 14.9.2011 8:08:35
moj sin
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: moj sin
Evo mojih koje sam pravila za 1. i 2. rodjendan pa ako mogu idejama pomoci....
E zao mi je sto je tako , ne znam da li sam pravilno i uradila....isla na slikomat, na choose file, i odabrala sliku, i kliknula na nalozi........izbacilo mi je kodove, te sam onaj kod za forume copy, i ovamo past (ja objasnjenja ), nadam se da ste me skontale....u cedmu sam pogrijesila pa ne vidite sliku