Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.4.2011 11:12:34
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Škorpijo samo kaži čokolada i kore i krema...nema da fuliš...nama su sve bile takve...ja smao kažem čokolada u svakom obliku i vjeruj fantastične su...
a pitaj je koja je bila kod tajte i kod mene zna ona...
hoću li joj reći po nickovima ili po vašuim imenima, kako vas zna
ma možeš i imenom i nickom mene zna sa oba kaži hanady rr dijana ...a kad kažeš hello kitty sve će joj biti jasno
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.4.2011 11:34:42
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Amani12
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: škorpija
vesela prvi put da čujem da neko ne voli čokoladu, blago vama
ma kakav je to zivot bez cokolade
ma ja razumijem da neko ne voli čokoladu al da bira tortu napunjenu kremom u kojoj nema čokolade...misliim koja je to torta... voće i puding, šlag samo...ne kontam...nema torte da valja da ti njoj najmanje 200 grama čokolade ne uvališ u smjesu
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.4.2011 12:43:32
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
al ja ne volim čokoladu, ja sam za laganije opcije raja uglavnom ne može pojesti cijeli komad torte ako je od čokolade tako da nikada ne uzimam čokoladne torte, svi smo nekako u porodici operirani od čokolade
ja ne mogu zamisliti tortu bez cokolade, meni torta nije torta ni kolac nije kolac ako nije cokoladni i po mogucnosti jos sa orasima ili ljesnicima- sto jace to bolje
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 20.4.2011 1:57:25
milenium
al ja ne volim čokoladu, ja sam za laganije opcije raja uglavnom ne može pojesti cijeli komad torte ako je od čokolade tako da nikada ne uzimam čokoladne torte, svi smo nekako u porodici operirani od čokolade
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 20.4.2011 11:17:11
chuci
IZVORNA PORUKA: milenium
isto
ja samo došla da se čudim
šalim se, i meni ovako ljudi kad kažem da ne volim orahe ni zaljevene kolače
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 28.4.2011 19:56:43
muaaa
IZVORNA PORUKA: isabella
imali neko recept za kremu od cokolade ili bilo kakav fil za tortu samo da nije puding,,,,,,,
cokoladni ganashe na 100gr.cokolade 100ml vrhnja slatkog.Prokuhati vrhnje skloniti sa ringle izlomiti cokoladu u to i dobro izmjesati ostaviti da se ohladi.I to je super fil
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 28.4.2011 20:13:13
mama75
IZVORNA PORUKA: muaaa
IZVORNA PORUKA: isabella
imali neko recept za kremu od cokolade ili bilo kakav fil za tortu samo da nije puding,,,,,,,
cokoladni ganashe na 100gr.cokolade 100ml vrhnja slatkog.Prokuhati vrhnje skloniti sa ringle izlomiti cokoladu u to i dobro izmjesati ostaviti da se ohladi.I to je super fil
Jel ovo vrhnje treba da prokuha ili ne smije da prokuha??? Ja imam neke recepte i pise: ne smije prokuhati. Inace ovo mi je super kombinacija, vrhnje i cokolada, u zadnje vrijeme cesto koristim za preljev umjesto one cokolada i puter. Ali za fil mi je uvijek problematicno jer moram cekati da prenoci da bi se stislo. Ima li neki fol, je li do ovog da prokuha ili ne prokuha vrhnje?
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 28.4.2011 20:42:07
Anoniman
mm ne prokuhava...on odmah ubaci coko u vrhnje, na blagoj vatri mijesa onom pjenjacom...cim se pocne previse grijati iskljuci kad se smjesa fino ujednaci odmah zalijekolac i pusti da se stegne
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 28.4.2011 20:42:07
mala86
ja stavim vrhnje ono malo prokuha mozda koji sekund ubacim cokoladu i mijesam(vecinom ugasim plin)ali ako vidim da mi se cokolada nije rastopila opet ga vratim)
nekad ostavim da se ohladi pa izmiksam,a sad sam samo prelila
sad za Uskrs pravila neke kore sa ovom kremom jos je bila malo tvrdja mm samo nju jeo-odusevljen
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 28.4.2011 20:49:13
mama75
Hajde kada ste vec ovdje imate li neki lijep recept za rodjendansku tortu bez jaja? Uskoro imamo rodjendansku proslavu i bice curica koja je alergicna na jaja, a prosle godine je bila jako tuzna sto nije smjela da proba H. Kitty tortu Znaci ovo vrhnje-cokolada kod svakog stoji malo duze dok se stisne, ja mislila da ja nesto fulim.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 28.4.2011 20:51:39
mala86
sad mi jedino pada na pamet plazma torta ,ona moze bez jaja
nadam se da ce se neko sjetit neke druge