Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 28.12.2010 22:56:46
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: malena131
Koja od nasi forumasica pravi torte za rodjendane??? Uskoro mi treba jedna za moje djecake i nihov prvi rodjendan...
imaš PP... ne jdna nego više njih tortama se bavi...ja ti napisha svoje iskustvo. pa odluči :))) Sretno
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 16.2.2011 12:28:30
amy09
interesuje mi jel ima neko iskustvo vezano za rodzendanske torte iz slasticarne kup na Dobrinji.ili u BBi na zadnjem spratu...kakve su djecije torte,od cega i koja im je cijena ;-**
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 1.3.2011 23:51:58
shejla
cao zene...da li je neko nekada narucivao tortu za dijete koje ne podnosi gluten??? Da liiko to pravi...neka od ovih poznatih slasticarni ili ima mozda neka posebna tortara za antialergijske torte??? Treba mojoj prijateljici, sin joj ima celijakiju, pa konta sta ce za rodjendan... pa nesto kontam, valjda negdje postoji da se naruci takva torta???
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.4.2011 10:44:41
škorpija
žene približio nam se 2. rođendan, moram naručiti tortu, kod elme su ovi filovi, 1. Cokoladna 2. Shwarcvald 3. Bajadera 4. Cokolada- vanilija 5. Kraljevska cokolada
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.4.2011 10:54:59
gvendolina
IZVORNA PORUKA: škorpija
žene približio nam se 2. rođendan, moram naručiti tortu, kod elme su ovi filovi, 1. Cokoladna 2. Shwarcvald 3. Bajadera 4. Cokolada- vanilija 5. Kraljevska cokolada
hajde molim vas preporučiti mi šta da uzmem
pa zar vec 1. rođendan mi smo prosli put uzimali cokoladu i bila je dobra,a probala sam i ovu bajederu i ona mi nije bas ja sad nesto razmisljam o ovoj Kraljevskoj a jeste li skontali koji cete lik?
< Poruku je uredio gvendolina -- 19.4.2011 10:58:16 >
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.4.2011 11:09:25
Hanady RR
Škorpijo samo kaži čokolada i kore i krema...nema da fuliš...nama su sve bile takve...ja smao kažem čokolada u svakom obliku i vjeruj fantastične su...
a pitaj je koja je bila kod tajte i kod mene zna ona...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.4.2011 11:10:24
škorpija
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Škorpijo samo kaži čokolada i kore i krema...nema da fuliš...nama su sve bile takve...ja smao kažem čokolada u svakom obliku i vjeruj fantastične su...
a pitaj je koja je bila kod tajte i kod mene zna ona...
hoću li joj reći po nickovima ili po vašuim imenima, kako vas zna
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.4.2011 11:12:04
veeseelaa
al ja ne volim čokoladu, ja sam za laganije opcije raja uglavnom ne može pojesti cijeli komad torte ako je od čokolade tako da nikada ne uzimam čokoladne torte, svi smo nekako u porodici operirani od čokolade