|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: najljepsa torta za prvi rodjendan
28.11.2010 8:35:35   
rose 87
Meri torta je premedena,bas za malu princezu user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 951
28.11.2010 12:20:49   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: Meri29

Cekam vec dva dana kada ces je postaviti, necu ja jer nisam ja pravila. U tortu su se svi zaljubili, sto Hanady rece zao nam je bilo rezati user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe nisam stigla prije sorry... evo stavila sam sad i na fondant user posted image

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 952
28.11.2010 13:00:41   
R&T@
user posted image  za Majdu i njenu torticu...

Pih, kakva IvanaTz, ona je samo smislila i napravilauser posted image user posted image user posted image

Majstore "secerni" crni pojasuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 953
7.12.2010 22:43:53   
Lady26
Ovo je nasa rodjendanska torta koju nam je pravila mama1, hvala puno bila je jako ukusna - jedina zamjerka nedostaje nam jedno slovo ali dobro, oprastam user posted image
user posted image

A ovu nam je tortu pravila "teta cuvalica" - maher za torte
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 954
7.12.2010 22:55:29   
Meri29
Lady preslatka je torta, ustvari i prva i druga, mogu misliti kako su bile ukusne... njam, njam...

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 955
9.12.2010 17:00:12   
neki
Imam pitanjce...Slika koja ide na tortu,je li mora ici preko slaga ili je mogu staviti na kremu????Jer ne zelim previse slaga na torti...Hvalauser posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 956
9.12.2010 17:03:30   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: neki

Imam pitanjce...Slika koja ide na tortu,je li mora ici preko slaga ili je mogu staviti na kremu????Jer ne zelim previse slaga na torti...Hvalauser posted image

ja sam uzimala ono malo pakovanje slatkog vrhnja umjesto slaga samo koliko da stavim sliku mislim da moze i preko kreme mozda ce se jos neko javiti ko zna bolje a ti ako ti nije skupo probaj napravit neku probnu tortu:)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 957
9.12.2010 17:04:27   
maja78 RR
stavi na kremu, i to preporucljivo cim je namazes da bolje prione, a slaga ces morati malo staviti ili kreme ostavi da oko rubova stavi, bez bude ruznjikavo

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 958
9.12.2010 17:04:40   
bebacha
mora biti slag da se slika zalijepi

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 959
9.12.2010 17:10:11   
neki
Ma o ukrasavanju cu kasnije razmisljatiuser posted image Samo me zanima da li podloga za sliku bas MORA biti slag ili mogu direktno na kremuuser posted image

Jer kao sto rekoh ne zelim puno slaga,mozda na dnu da okruzim tortu slagom ili tako nekako...Dakle mora biti slag ispod slikeuser posted image

< Poruku je uredio neki -- 9.12.2010 17:11:28 >

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 960
9.12.2010 17:16:55   
maja78 RR
ne mora biti slag ja stavljala kremu i ok se zalijepila, smao stavi odmah nakon mazanja da se primi

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 961
9.12.2010 17:22:15   
muaaa
I ja pravim tortu svojoj cerkici ali ne za prvi nego 13 rodjis,sutra joj je ,kako vrijeme prolazi ona hoce tinejdzersku pa vljda cu se snaciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 962
9.12.2010 17:33:55   
Honey3
muaaa sretan vam 13-ti rodjendan i slikaj tortu obavezno jer nama je slijedeci mjesec 13-ti rodj.ako Bog da,treba nam idejauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 963
9.12.2010 17:36:33   
muaaa
obavezno slikamuser posted image user posted image user posted image user posted image i hvala ti na cestitkama

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 964
9.12.2010 18:36:48   
neki
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ne mora biti slag ja stavljala kremu i ok se zalijepila, smao stavi odmah nakon mazanja da se primi

Hvalaaaaaaauser posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 965
12.12.2010 22:43:29   
neki
Sutra aBd krecem u akcijuuser posted image
Nije torta za prvi rodjendan,ali jeste za 5.;ali mama nema pojma o tortama,ali se ipak naoruzala korama,kremama,cokoladom i ukrasima,pa cemo vidjetiuser posted image
Molim vas da mi drzite figeuser posted image user posted image user posted image

P.S.Ako torta bude lijepa naizgled,dobijete i slikuuser posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 966
12.12.2010 22:45:37   
sheri

Nije torta za prvi rodjendan,ali jeste za 5.;ali mama nema pojma o tortama,ali se ipak naoruzala korama,kremama,cokoladom i ukrasima,pa cemo vidjetiuser posted image
Molim vas da mi drzite figeuser posted image user posted image user posted image

mama kad si se naoruzala tolikim stvarima i kad tome dodas svu ljubav, ima da valjauser posted image . sretno!

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 967
12.12.2010 22:51:28   
neki
IZVORNA PORUKA: sheri

mama kad si se naoruzala tolikim stvarima i kad tome dodas svu ljubav, ima da valjauser posted image . sretno!

Ma draga,ljubav je neupitna,samo mamu brinu njene nespretne ruke,kad je u pitanju pojam-tortauser posted image user posted image user posted image
Hvala ti dusho,nadam se da cu uspjetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 968
12.12.2010 22:54:21   
Hanady RR

Ma draga,ljubav je neupitna,samo mamu brinu njene nespretne ruke,kad je u pitanju pojam-tortauser posted image user posted image user posted image
Hvala ti dusho,nadam se da cu uspjetiuser posted image user posted image user posted image

ma pusti sheri njeno zezanje...
sve ovako kuka kuka a onad nas zaljepi slikama svih recepata sa foruma...pa nam učenice bolje od učiteljica poso obavile.user posted image

ide to neki do ruke...vidjet ćeš kad nam sliku stavi i zasjeni cijelu temuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 969
12.12.2010 22:56:15   
sheri
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

sve ovako kuka kuka a onad nas zaljepi slikama svih recepata sa foruma...pa nam učenice bolje od učiteljica poso obavile.user posted image

ide to neki do ruke...vidjet ćeš kad nam sliku stavi i zasjeni cijelu temuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je, je nje nema, pa onda u dva dana skuha ko neko za cijelu sedmicu
bice to super tortauser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 970
12.12.2010 22:57:44   
neki
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Oooooooooo hvala zeno draga,bas si meuser posted image user posted image user posted image
Ali torta je ipak tortauser posted image
A sad fakat,ukrasavanje mi nikako ne ide od ruke,pa se malo toga bojimuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 971
12.12.2010 22:59:04   
Hanady RR
ma neki youtubeuser posted image
de malo prelistaj...vjeruj lako je i lako od najlakšeguser posted image

ne briniuser posted image
ja garantujem tvoj uspijehuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 972
12.12.2010 22:59:20   
dinaa
Vidjeces neki iznenadit ces samu sebeuser posted image ,ja znam da ti to znasuser posted image user posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 973
12.12.2010 23:03:49   
neki
Hvala vam zene na podrsci,vidjecemo sutra aBduser posted image
Rekoh vec,bice slika,ali ako uspijemuser posted image

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 974
12.12.2010 23:06:01   
Anoniman
ma bice to dobro nekiuser posted image user posted image ...ima da bude...ako je moja uspjela hoce i tvoja,  garantuser posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

bljuckanje
malena.

ako su vase bebe puno bljeckale.kada je to prestalo

nakon 1 mj (49%)

nakon 2 mj (10%)

nakon 4 mj (11%)

nakon 6 mj (14%)

vise... (16%)

Broj svih glasova: 81

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *