Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 22.11.2010 14:31:15
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Djana
Pih, zato i jeste ovako super hehe.. A u Sa sigurno ako se ne varam? Voljela bih se i sama naučiti, ali iskreno govoreći - nikako da se nakanim :-(...
ima ivanatz prodaje u tuzli ovakve torte
Ooo hvala puno na besplatnoj informaciji . Za drugi rođendan nam je tortu pravila Belma (ima negdje na internetu svoje sličice) i zadovoljni smo bili, i izgledom a o ukusu da ne govorim, otimali su se za komad. Ali bih za treći htjela ovako nešto neobično!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 27.11.2010 21:40:07
lirio
jest da nije za prvi rođendan al vam se moram pohvaliti...mama napravila sinu tortu i jaaaako je ponosna na sebe...a i sin je presretan...to bi kao bio Ben Tenov omnitriks...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 27.11.2010 23:45:36
Hanady RR
lirio super omnitriks
Namirnice salmy
Zanima me u cemu cuvate namirnice:brasno,secer,tjesteninu,rizu.....Dosadilo mi je vise gledati rusvaj u ladicama,pa sam kupila staklene sa poklopcima,i sve jednoobrazno poslozila.Puno bolje izgleda,a dosta prakticno
U originalnoj ambalazi (50%)
u plasticnim obicnim kutijama (19%)
U staklenim... (17%)
ne zamaram se sa tim (14%)
Broj svih glasova: 123
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!