Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 13.10.2010 11:52:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Elma, je objašnjavala da to nije klasični fondat već nešto drugo, ali ja nisam zapamtila ali jeste anidla, pa možda se ona javi i objasni o čemu je riječ,
anidla uzela na kasiku i pravac zeni jadna Elma kontala ona nasla neku dlaku ili nesto
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 13.10.2010 11:53:28
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Elma, je objašnjavala da to nije klasični fondat već nešto drugo, ali ja nisam zapamtila ali jeste anidla, pa možda se ona javi i objasni o čemu je riječ,
anidla uzela na kasiku i pravac zeni jadna Elma kontala ona nasla neku dlaku ili nesto
a ja je poslala po informacije...stal me pitat kod sam expert za elmine torte...i ona nabila na kašiku i ženi pod nos....
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 13.10.2010 12:03:32
M kao Mama
Hahaha, ide anidla i nosi na kašičići komad torte i pita ko je ovo pravio, a ja odmah,jesi li našla oljupinu, hahahaha, kaže ona nisam nego me zanima ovo i pokazuje na tu smjesu, hahahaha, baš smo se ismijale, a elma priča na telefon i razgovor traje, a anidla malkice liže onu smjesu i čeka strpljivo na odgovor.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 13.10.2010 19:04:57
myb@by
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: Mama1
gummibear meni je ova naj
Hvala milenium, ovo je torta moje djevojcice, super je izgledala a bila je i ukusna.Gummy nam je inace najbolji prijatelj i figuricu smo sacuvali za uspomenu
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 24.10.2010 14:32:48
Niina
IZVORNA PORUKA: myb@by
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: Mama1
gummibear meni je ova naj
Hvala milenium, ovo je torta moje djevojcice, super je izgledala a bila je i ukusna.Gummy nam je inace najbolji prijatelj i figuricu smo sacuvali za uspomenu
EEeee, ova nam je torta ekstrica A evo i ja sam po malo pocela da tragam za nasom "savrsenom rodjendanskom tortom"
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 25.10.2010 22:03:53
anidla
aha, mene ste tracale samo dok ja skontam prodje voz
evo i mi na redu, jos malo ce rodjendan, imam bar 10 ideja za tortu a ne mogu da se odlucim al bas nikako...hocu uglavnom da mi boje na torti slijede temu pozivnica i dekoracija za zid koje sam sve sama pravila (crkla sam) i jos nije sve gotovo....
nadam se da ce se moj trud isplatiti sto kruzim i lijepim do neko doba noci ali sve za moje malo pile....
nadam se da ce mi elmini pomoci da se ralizuje jos nasa draga tortica.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 25.10.2010 22:05:48
Hanady RR
salmy prelijepa je tortica.... andila znači pozivnice praviš ženo pa te nema ja se već zabrinula
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 25.10.2010 22:16:35
Hanady RR
pa šta je ''tema'' rođkasa...tako i doluči torticu elma ima zlatne ruke garantujem, što zamisliš žena stvara...hvala bogu pa je imamo ovako umjetnički nastrojenu za naše silne porhtjeve.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 26.10.2010 21:05:12
frenkoza
meni samo nije jasno zasto nijedna ova poslasticarnica na fb-u ispod slike ne napise cijenu torte i za koliko je osoba....
evo sad razgledam nekoliko stranica i more slika, i ljudi pitaju koliko kosta, a nigdje odgovora.... meni se kod elme svidja nekoliko tortica, al sta mogu kad im ne znam cijene niti velicinu....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 26.10.2010 21:38:35
frenkoza
eh bas tako....
elmine su torte numerisane... i ja sam je pitala koliko kosta taj i taj broj... al nije mi znala reci, kaze ne zna koje su to torte... pa sam i ja ostala zbunjena....
zaista mi se njene torte do sada najvise svidjaju i imaju optimalne cijene.... kao sto mu ne bih kupila neku margarinusu od 15km ne bih sigurno ni neku trospratnicu od 150.... a elma mi se bas uklopila u budzet
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 1.11.2010 18:41:35
frenkoza
imas na fb-u broj.... elmini.... pa tamo pise....
a meni je rekla da joj se inace javljam na njen profil na fejsu, da se dogovaramo oko torte....