Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.9.2010 22:44:00
Mama1
Veliki pozdrav i od mene :)
Vidim zene se pravo raspisale.... Pa reko red bih bio da se i ja javim. Kako vidim po komentarima ima zena kojima se svidja a i kojima se nesvidja ono sto pravim ... Npr. procitala sam necij komentar gdje kaze kako necija mama stavi 1kg oraha u tortu i kako torta bude jaka . Slazem se sa time da je torta takva jaka . Ko god zeli jaku tortu nek to i kaze kad narucuje. Nek kaze zelim tortu reformu , bombu , suskavu ili vasinu itd da ne nabrajam. Kreme koje ja pravim nisu kupovne takozvane top kreme u koje se dodaje samo aroma. Sto se crtanja tice a i oblika torti sve mogu napraviti. Tako svi koji se odluce da naruce prije nego me nazovu nek dobro skontaju sta zele . Veliki pozdrav i da se zahvalim svim zenama koje imaju povjerenje u mene.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 20.9.2010 19:51:29
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: Mama1
Veliki pozdrav i od mene :)
Vidim zene se pravo raspisale.... Pa reko red bih bio da se i ja javim. Kako vidim po komentarima ima zena kojima se svidja a i kojima se nesvidja ono sto pravim ... Npr. procitala sam necij komentar gdje kaze kako necija mama stavi 1kg oraha u tortu i kako torta bude jaka . Slazem se sa time da je torta takva jaka . Ko god zeli jaku tortu nek to i kaze kad narucuje. Nek kaze zelim tortu reformu , bombu , suskavu ili vasinu itd da ne nabrajam. Kreme koje ja pravim nisu kupovne takozvane top kreme u koje se dodaje samo aroma. Sto se crtanja tice a i oblika torti sve mogu napraviti. Tako svi koji se odluce da naruce prije nego me nazovu nek dobro skontaju sta zele . Veliki pozdrav i da se zahvalim svim zenama koje imaju povjerenje u mene.
Ja sam pocetkom ovde godine kad sam u SA bila narucila Tortu kod Elme, ne za djete nego za rodjendan mm. I mogu reci da je to najbolja torta bila koju sam ikad jela. I evo citavu trudnoci prizeljkivam jednu njenu tortu, ali nazalost nema dostave do njemacke
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 22.9.2010 9:06:26
mala86
evo nase tortice od rodjkasa:
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 22.9.2010 9:14:02
rose 87
mala divna je torta ,nadam se da je bila i ukusna i da ste uzivali,a jeste li je porucili i gdje, znam da je blesavo ali ja vec razmisljam o nasem rodjendanu uh bilo bi dobro da je elma malo blize jer ove torte izgledaju njammmm
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 22.9.2010 9:20:42
mala86
ej draga ma nije rano ,i ja sam kontala o nasoj torti kad je maloj Minji bio rodjkas
narucila je kod jedne zene,koja mi vec pravi trecu tortu,ali cetvrtu nece sigurno!
prva 2 puta sve bilo ok, a sad mi obecala ukus kraljica cokolade koji mi je pravila za L.krstenje-to uopce nije bilo to!bas cekam da mi se javi na fb da pita kakva je bila da joj ja kazem! mislim ok je ona,pojela se,ali donja kora malo zagorila,predebela,...nije to to i gotovo
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 22.9.2010 9:27:43
rose 87
jel de da nije rano ,ma svi me nesto cudno gledaju kad spomenem rodj. moja mama pravi divne torte-ukusom,mislila sam je postediti toga za rodjendan ali mi je nekako ona najsigurnija,samo neznam sta cemo za dekoraciju,moracu na onu temu fondant pa da probamo i to
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 12.10.2010 21:39:23
Hanady RR
Lana je imal prelijepu torticu
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 13.10.2010 10:31:47
chuci
super ja sam mislila da se fondant topi na šlagu. da se hoće javiti elmini da kaže jel nešto stavljala kao podlogu (lupam malo više šećera u prahu ispod tufni) ili to direktno može. vidjela sam i na rođendanu beba iz goražda da je stavljala fondant po šlagu, ali reko možda mi se učinilo, možda joj je i podloga bio fondant a meni izgledalo kao šlag.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 13.10.2010 11:27:10
lirio
IZVORNA PORUKA: teacher75
evo i nase rodjendanske tortice- Elmini hvala, bila je jaaaaaaaaaako ukusna, gosti odusevljeni
lanici sve naj, naj... tortica je medena...i nama ce trebati abd za koji dan ...mi zelimo ovakvu, samo drugo ime naravno...nadam se da cemo je i dobiti...u potrazi smo...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 13.10.2010 11:45:48
muaaa
Ja fondant radim na slatkom vrhnju,neke male figure,kruzice,zvjezdice itd.u malim kolicinama i ne topi se.Mozda se topi za par dana ali torte se pojedu odmah tako da se nema kad istopiti
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 13.10.2010 11:49:24
M kao Mama
Elma, je objašnjavala da to nije klasični fondat već nešto drugo, ali ja nisam zapamtila ali jeste anidla, pa možda se ona javi i objasni o čemu je riječ,