Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 8.9.2010 12:35:31
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla
ja vec polako razmisljam o tortama, i o prvom rodjendanu....
sveki je rekla da ona ima zelju napravit prvom unuku jednu tortu (postujem) i neka napravi...
druga stvar, imam i ja zelju svom bebacu za 1. rodjendan napravit sama tortu, ali ...moj strah od neuspjeha je jaci od mene voljela bih veselu tortu sa puno pastelnih boja....
treca stvar, razmisljam i o narudzbi...
ja nisam pametna....
vec sam pocela polako prikupljati materijal za pozivnice, posto sam i svoje za vjencanje sama radila, zelim i za Nou...
ako si hrabra kao dadad pravi i usjeh je zagantovan... sjećaš se njene...
a ako ne želiš da iščekuješ krajnji rezultat sa strahom ti fino Elmu nazovi i sve boje pastelne poželi na torti žena ih kao magiju pravi
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 14.9.2010 6:46:24
mala86
ja sam juce narucila tortu za nedelju
cetvrtasta sa winnie the poohom koji drzi jedinicu,a na njoj pise malcevo ime mislim da bi trebala bit super
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 14.9.2010 11:17:01
IvanaTz
Evo nase rodjendanske, slika je losa, trenutno nemam bolje, postavicu vecu sliku i na temi fondant, meni je preslatka, djeca su bila odusevljena a za zvjezdicama i kuglicama je bila prava pomama...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 14.9.2010 11:24:15
aazra
IZVORNA PORUKA: IvanaTz
Evo nase rodjendanske, slika je losa, trenutno nemam bolje, postavicu vecu sliku i na temi fondant, meni je preslatka, djeca su bila odusevljena a za zvjezdicama i kuglicama je bila prava pomama...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 15.9.2010 15:29:42
mala86
ova me barbika odusevila stvarno je prelijepa
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 15.9.2010 15:38:47
amila87
Bogami smo se je nacekali, posto smo sjedili u hotelu izrezale su nam je konobarice, morale su prvo sve te "zlatne" spagice jednu po jednu odmotati i onda izvadile barbiku i odozgo rasijekle, posto su to bili preveliki komadi, njih su jos po pola
nas je bilo 10-tero, jedan dijo smo ostavili hotelu i jos ponjeli kuci, bas je bila ogromna
ovdje se malo bolje "haljina"
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 15.9.2010 20:09:15
lavić Simba
I mi smo svoju tortu narucili kod Elme....a rodjendan je 03.10. ali da zena zna ,sa likom Lavic Simbe ili Medvjedic Line posto je mal lud za njim i reklamama....pa cim bude mi vam je slikamo i pokazemo!!!!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 17.9.2010 0:21:44
niki83
i nama je rodjendan 1.10. i mi smo narucili tortu sa fondantom, svidjeli su nam se neki prijedlozi sa teme fondant, pa smo zamolili djevojku da nam napravi, obecala je da ce uspjeti ostaje da cekamo..
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 17.9.2010 0:25:20
myb@by
IZVORNA PORUKA: lavić Simba
I mi smo svoju tortu narucili kod Elme....a rodjendan je 03.10. ali da zena zna ,sa likom Lavic Simbe ili Medvjedic Line posto je mal lud za njim i reklamama....pa cim bude mi vam je slikamo i pokazemo!!!!
Lavic i moja bebi imaju rođendan isti dan . I ja se kanim da kontaktiram Elmu, ali jos uvijek ne znam kakvu tortu da narucim. Kakvo si ti punjenje uzela. Inace me zanima kakva su punjenja kod Elme. Ja bi voljela tortu u kojoj nema puno brasna i tijesta. Da kore budu od oraha i sa punooooooooo cokolade
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 17.9.2010 0:29:38
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: myb@by
IZVORNA PORUKA: lavić Simba
Lavic i moja bebi imaju rođendan isti dan . I ja se kanim da kontaktiram Elmu, ali jos uvijek ne znam kakvu tortu da narucim. Kakvo si ti punjenje uzela. Inace me zanima kakva su punjenja kod Elme. Ja bi voljela tortu u kojoj nema puno brasna i tijesta. Da kore budu od oraha i sa punooooooooo cokolade
Upravo ovakva je čokoladan koju smo mi nekoliko puta do sada uzimali... jako kremasta a kore tanje ..više njih a nisu brašnaste.
Sigurna sam da ovsje na temi ima slika presjeka torte koji je shejla stavila...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 17.9.2010 0:31:38
myb@by
Znaci Hanady da slobodno narucim kod Elme tortu. Sad samo jos da skontam oblik. Znam da ce biti neka trodimenzionalna. Ajsa je luda za gummybear, ali ne znam da li ce ga Elma znati napraviti
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 17.9.2010 0:35:14
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: myb@by
Znaci Hanady da slobodno narucim kod Elme tortu. Sad samo jos da skontam oblik. Znam da ce biti neka trodimenzionalna. Ajsa je luda za gummybear, ali ne znam da li ce ga Elma znati napraviti
Zna sigurno.... Elma je zaista umjetnica.... nazovi je i pitaj... čak joj možeš isliku poslati onoga što žliš pa se dogovorite.... ja nakon svih ovih godina i svih prošlih slastičani samo u elmu se zaklinjem
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 17.9.2010 7:11:48
maja78 RR
i nama ide rodjendan (drugi) i vjerovatno cu natuciti kod Elme ali jela sam njenu tortu, i jedna stvar ovih novijih torti sa oblicima (mislim i na slasticarnu fantazija, i elmu) je sto umjesto prave kreme samo umute onaj tecni slag i stave cokoladu, istina kremasto je, ali nema kvalitet, a kore kao da su one kupovne, meni se to licno ne svidja, ne znam kakve su torte u kolacari, mislim ovo za sastav
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 17.9.2010 10:05:18
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
i nama ide rodjendan (drugi) i vjerovatno cu natuciti kod Elme ali jela sam njenu tortu, i jedna stvar ovih novijih torti sa oblicima (mislim i na slasticarnu fantazija, i elmu) je sto umjesto prave kreme samo umute onaj tecni slag i stave cokoladu, istina kremasto je, ali nema kvalitet, a kore kao da su one kupovne, meni se to licno ne svidja, ne znam kakve su torte u kolacari, mislim ovo za sastav
majo razlika između fantauzije i elme je drastična.... ja sam u fanatziji kupovala torte za ogromne pare... njihova čokoladan nije ni blizu Elminoj... sad za hanadin tražio se komad više...i svi spominju tu tortu.... a vjeruj da mi je torte iz fantazije znalo sotajati na tanjirima iza gostiju.
Baš me čudi da si pronašla isti ukus ...ja zasita nisam.
I sastav koji ti pričaš šlah tečni i čokolada inače je sastav recimo američke torte.... najkvalitetnije kreme... ja izbjegavam one turto gdje u kremu stavljaju margarin ili puter...em ih na kile kupuju em onda osjetiš sami margarin u torti. Količina čokolade u elminoj torti je mnogo bolja i ljepše umjereno nego igdje drugo gdje sam jela.