Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 4.11.2010 12:55:07
daris
mora da me zezas ovo mi je prva torta u zivotu koju sam napravila i igrom slucaja je uspjela ma znas to je vise bio inat da ja to mogu napraviti...posto su me neki ubjedjivali da je tesko
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 4.11.2010 14:11:33
frenkoza
IZVORNA PORUKA: anidla
mi smo narucili nasu tortu za 1. rodjendan
kakvu... koju.... salji mi na pp sve informacije.... cijena, oblik, boja velicina... sve
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0