Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nije reprezentativna kao gore navedene, ali to mi je prva fondantica spremljena s muževom pomoći za 1. Rođendan našeg princa, i malo je reći da smo ponosni njome ...a ova naopačke okrenut kec, se naprosto desio, niko nije ni primjetio, dok nismo slike izradili...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 5.12.2011 18:02:43
teacher75
Mama1 pravi zaista najbolje torte. za 1 rodjendan smo bili kod nje narucili tortu ali smo ovaj put odlucili da promijenimo pa smo se pokajali, torta je super izgledala ali je proslogodisnja bila ukusnija
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 5.12.2011 18:16:28
leona81
meni je super torta bila fakat, bolja i od Kolacare od koje mi uzimamo, mozda Kolacara bolje izgleda ali je ova od Lane ukusnija...moze li meni cijena samo na pp:)
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 5.12.2011 18:18:53
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81
meni je super torta bila fakat, bolja i od Kolacare od koje mi uzimamo, mozda Kolacara bolje izgleda ali je ova od Lane ukusnija...moze li meni cijena samo na pp:)
slazem se, ova nasa ovogodisnja je bila na fazon torti iz kolacare a meni nisu nesto posebno, ova je puno bolja
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 27.12.2011 12:26:53
Hanady RR
A Iman poslala sma ti PP sa preporukom za naeš forumašice koje se bave ovom umjetnošću i čije torte sma vidjela i porbala pa sam ti u skladu sa svojim iskutvom dala ideje...i FB profile gdje možeš pogledati
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 27.12.2011 13:24:35
taurus
IZVORNA PORUKA: zagy
Kup, ali najbolje su ti od Mama 1 forumašice Imaš njenu galeriju na FB i fino sebi izabereš, a ukusne su pravo i još ima i kućnu dostavu
meni su torte iz kupa definitivno najgore, bila sam na dva rođendana i niko nije mogao pojesti cijeli komad pune su margarina i onog šlaga što se lijepi za nepce
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 25.4.2012 13:24:27
Tajno moja
Možel i meni pp za face profil mame 1? :) Hvala
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)