Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 20.4.2010 21:52:10
Hanady RR
rokoko
ja više nesmijem ni da gledam...pokvarit ćeš mi dijetu 100% as posebno ćeš me baciti u trošak da se zaputim kod tebe u Doboj da mi jednu ovu kity spremiš
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 21.4.2010 15:50:55
rokoko
maja78 RR,tajra,hanady hvala! Ma autobusom vam pošaljem ,sve što nikako ne ide na autobusku pa vozaču za kafu i... tako to danas ide. hanady,a tako imam dobru fotografiju presjeka jedne torte,mislila sam je postaviti,ali odustajem zbog tvoje dijete.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 26.4.2010 23:15:48
Hanady RR
E rokoko joj ova dora hoću i ja ovakvu kćeri za 4 rođendan joj ubit ćeš me ovim fondatom, majkemi.
Hoću Doru!!!!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 3.5.2010 17:08:15
Sonja
gvendi torta vam je mrak ma kakva ja i pravljenje hehehe to je jedna teta pravila , mamina prijateljica ja joj samo dala sliku i teta napravila. svaka joj cast