Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 21.6.2010 9:13:26
mala86
joj zene svaka cast,ja nemam bas nimalo smisla,ja sam vec isplanirala da cu L.za rodjendan narucit
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 28.6.2010 22:57:08
Mya_81 RR
Hvalaaaaaaaa
I jedino sam shvatila da ne znam vezati mašnu...nikako nisam mogla to namjestiti da izgleda kao na slikama koje sam gledala...ali dobro je, nećemo baš sad cjepidlačiti
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 1.8.2010 9:56:31
Aldyy
Drage mame...i mi se mučimo ...
maminom Pačiću će sada 05.08. prvi rođendan......nakon svih komentara koje sam vidjela poptuno sam zbunjena imam listu od 5 slastičarni i Ellmu koja mi nekako izgleda najprivlačnije da napravi tortu za mog malenog:)
Moram je kontaktirati i konsultovati se:))))
:) Mahir :) Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45
Volimo se, mazimo se, pazimo se....
Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 1.8.2010 10:05:24
Hannica
Ja cu sama pravit tortu za rodjendan,sutra pocinjem aBd,fondant sam vec pripremila.Za kumstvo sam narucila tortu i nisam bas bila zadovoljna,bila je lijepa ali okus 0 bodova. Ovaj put ce vjerovatno biti obrnuta situacija.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 2.8.2010 16:29:01
Hannica
Evo mama napravila tortu za sutrasnji rodjendan moje Djeteline sa 4 lista. Ne svidja nam se ali sta je tu je,mama se potrudila ali nista nije islo po planu. Mama je malo plakala,u nekim trenutcim ja htjela da je baci kroz prozor ali prezivjela je nekako. Nadam se da ce bar biti ukusna ako nista drugo.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 2.8.2010 16:51:15
mamica87
IZVORNA PORUKA: Hannica
Evo mama napravila tortu za sutrasnji rodjendan moje Djeteline sa 4 lista. Ne svidja nam se ali sta je tu je,mama se potrudila ali nista nije islo po planu. Mama je malo plakala,u nekim trenutcim ja htjela da je baci kroz prozor ali prezivjela je nekako. Nadam se da ce bar biti ukusna ako nista drugo.