Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 12.4.2010 22:52:06
Hanady RR
oooooo rokoko prekrasno....bude li tebi ženo žao kad ovo stanu sjeći...meni se čini ja bih zaplakala...kakva ljepota
čestitamo krštenje i rođendane princu i princezi....zaista si divna...blago njima na tebi. i znaš šta kad porastu ako te nebudu slušali...samo se javi da im ispričam kako je mama noći provodila
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 12.4.2010 23:02:11
rokoko
IZVORNA PORUKA: Hanady....bude li tebi ženo žao kad ovo stanu sjeći..
Baš sam sad htjela napisati da mi je žao što nisam slikala kako je izgledalo kad su se svjećice ugasile,kad su se male ruke razletile po cvjetićima,listićima,brisačima... NIJE MI ŽAO!!!! Hvala svima na čestitkama!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 14.4.2010 8:48:03
ivanak
I mom malome se brzo bliži godina dana i ja bi mu htjela sama napraviti takvu tortu - obloženu fondatom, ukrasima... ali ne znam koji bi lik stavila na tortu. Pa i nije da baš ima omiljenog, kao neki Fifija, Spužva Bob...
Što onda vi stavljate????
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 14.4.2010 9:52:59
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: ivanak
I mom malome se brzo bliži godina dana i ja bi mu htjela sama napraviti takvu tortu - obloženu fondatom, ukrasima... ali ne znam koji bi lik stavila na tortu. Pa i nije da baš ima omiljenog, kao neki Fifija, Spužva Bob...
ivanek...ja sam zaista vidjela divnih torti koje nisu u vezi sa nekim likovima. baš mi se čini da je tajra stavila kod svoje male toru na sprat vrteška je bila...prelijepo. a imaš i more torti na intenetu koje ti mogu biti ideje...nema likova samo da su šarene i vesele.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 14.4.2010 14:37:09
Mostarka*
Joj kako ja nisam znala za tetu Ruzu, mada je i nasa bila super twity ali njene su odlicne, jos zivim na bijelom B. (blizu nje) i nisam znala za nju. Uff. A super je i ova crveno bijela torta zao bi mi je bilo pojesti
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 14.4.2010 15:12:35
rokoko
IZVORNA PORUKA: ivanak
I ja sam za ono što ti je Hanady napisala,neka je šareno,veselo...nema potrebe za nekim likovima iz crtaća,možda neke mede,mace i sl..A poslije će oni sami sebi birati.U nedjelju je prvi rođendan našoj maloj drugarici,znam da će biti ljubičasta,šarena,eventualno neki medo,maca,cuko...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 14.4.2010 15:54:48
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: Mostarka*
Joj kako ja nisam znala za tetu Ruzu, mada je i nasa bila super twity ali njene su odlicne, jos zivim na bijelom B. (blizu nje) i nisam znala za nju. Uff. A super je i ova crveno bijela torta zao bi mi je bilo pojesti
anemoj mi reci da si mi i ti susjeda ko marijana ;))) salji na PP, gdje si..iz ciji si zgrada
ivanak- meni je bilo bitno da je vesela, sarena..zanimljiva, proljetna...i da se dxjeci svidila..sa svim tim điđama..a nisam za prvi rođ. nikakav lik uzela..on ce iducih godina sam birati..a vidjela si slike..famozna je i vesela..djeci se poravo svidjela..i ja zadovoljna;)
< Poruku je uredio iv@ncica -- 14.4.2010 15:58:28 >
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 15.4.2010 20:27:09
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
žene ja naručila torrtu kod mame1 ali ne znam koju vrstu da uzmem, odnosno od čega, hajde vi što ste već jele dajte mi prijedlog, neku super dobru
ma čokolada samo kaži...tako sam i ja i zaista je bila ultra ukusna. nisma se pokajal ni sekunde. najviše mi se dopada što je torta bila toliko lijepa a opet savršeno prirodnog okusa jer je fil bio super.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 20.4.2010 20:45:11
rokoko
Naša drugarica Nađa je proslavila svoj prvi rođendan.
a Maša nije računala da je torta Mini od prošle subote bila za rođendan jer je rođendan bio prekjuče tako da smo napravili ovo za pravi rođendan i morala je biti ljubičasta.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 20.4.2010 21:37:55
R&T@
["uote]IZVORNA PORUKA: rokoko
Naša drugarica Nađa je proslavila svoj prvi rođendan.
a Maša nije računala da je torta Mini od prošle subote bila za rođendan jer je rođendan bio prekjuče tako da smo napravili ovo za pravi rođendan i morala je biti ljubičasta.
[''"uote]
Svaka ti cas_t, zeno! Ja uvijek pomislim ne moze bolje, a ti me iznanadis!
Kad moja Tajra vidi ovu ljubicas_tu, morat ces poslati jednu u Sa!
Obje ljubicas_te "lutke" na drugoj slici su preslatke.
< Poruku je uredio tajra -- 20.4.2010 21:40:57 >
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.