Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.4.2010 9:46:26
R&T@
Evo, evo.... Rianina torta za prvi rođendan.... Ja trazila veselu tortu sa mnogo detalja od mame1(Elma) i dobila ovu divnu umjetničku kreaciju, nas osobni ruzičasti jestivi vrtuljak koji se pojeo do posljednje mrvice:
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.4.2010 9:47:24
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
Evo, evo.... Rianina torta za prvi rođendan.... Ja trazila veselu tortu sa mnogo detalja od mame1(Elma) i dobila ovu divnu umjetničku kreaciju, nas osobni ruzičasti jestivi vrtuljak koji se pojeo do posljednje mrvice:
zaista perlijepa torta... iskreno da sada najbolja...baš je vesela i lijepa...super
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.4.2010 21:49:52
Hanady RR
divna bubamara
a sad slika djeojčice
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.4.2010 21:57:10
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: sahara
Pa djevojcica je na bebama, jedna slika!
našla vidjela i super 5 za tebe sad možeš drugo dijete jer si se uštelila pravo
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.4.2010 22:06:48
Sonja
IZVORNA PORUKA: tajra
Evo nase tortice
najljepsa torta zaista
sahara i tvoja torta je suuuuperrrr bubamara super ideja
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.