Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 29.3.2010 15:34:10
Anoniman
malena, torta je ekstra i ja sam negdje vidjela slike mede...presladak je...i jos jednom sretan mu 1. rodjendan ...ne znam jesam li cestitala....totalno sam confused
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 29.3.2010 22:56:51
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: rokoko
Ovo je naš"Takon Tom",za rodjendan mom dječaku
e draga rokoko svaka ti čast....ja bih tako voljela porbati ovo da npravim...al mi prvo treba dan da pokupujem sve džidže od boja do sastojaka za fondata...ovo je savršeno...ih ja bih svome malenom dječaku (od zaove sinu) tomicu ovako da napravim al ....nisam ja rokoko
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 29.3.2010 23:19:58
rokoko
sahara,Hanady,hvala!Treba probati napraviti,moje prve torte su bile daleko od ovih sada,a nije to bilo tako davno. Žao mi je što nisam fotografisala Toma u raspadu i nakon borbe kome će koke,kome volan,kome točkovi....
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 30.3.2010 12:22:24
Dinkica
IZVORNA PORUKA: Hannah
izoblicena mi slova u poruci iznad Htjela sam pitati gdje kupuje boje za kolace, a da nisu one obicne u prahu koje mi nisu nesto...
Pokusaj u firmi Konding, oni prodaju sve za slasticarne, ulica je Safet-beg Basagica 73 kod Heco hotela u gradu. Ima i tel pa prvo nazovi 033 271 471, ja sam tamo nasla bjelance u prahu a nigdje ga nije bilo.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 30.3.2010 14:18:21
Hannah
IZVORNA PORUKA: Dinkica
IZVORNA PORUKA: Hannah
izoblicena mi slova u poruci iznad Htjela sam pitati gdje kupuje boje za kolace, a da nisu one obicne u prahu koje mi nisu nesto...
Pokusaj u firmi Konding, oni prodaju sve za slasticarne, ulica je Safet-beg Basagica 73 kod Heco hotela u gradu. Ima i tel pa prvo nazovi 033 271 471, ja sam tamo nasla bjelance u prahu a nigdje ga nije bilo.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 31.3.2010 22:23:31
rokoko
IZVORNA PORUKA: ivana st
Rokoko koje ti boje koristiš za fondant, ja sam našla tekuće u tubicama, ali su tu samo 4 boje.
Ivana st,dadada,acudesa hvala vam.Boje u prahu,ima ih u malim pakovanjima u prodavnicama,proizvodjac Eterika.Mada imaju samo osnovne boje,imaju i smedju,ali sam je ja samo jednom ovdje uspjela pronaci.Osim tih uglavnom koristim boje firme Barvallo iz NS,u prahu i gelu,oni imaju sirok izbor nijansi.A crnu(ova kod Toma),to je njihov fondan u boji jer se ona tesko moze dobiti i kad se doda puno boje fondan izgubi elasticnost.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 31.3.2010 22:33:06
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noaa
IZVORNA PORUKA: tajra
Rokoko, ja pozurila da otvorim temu, rekoh tvoje ruke nesto novo stvorile. Hoce li biti sta za praznik? Ili vec nesto imas?
i ja, i ja isto
možete li zamisliti te ljepote kad nam uslika...jedva čekam ponedeljak da nam postavi slike...garant će na torti napravit od fondanta jaja i korpu i zeku... jedva čekam
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 31.3.2010 22:40:06
rokoko
IZVORNA PORUKA: noaa
IZVORNA PORUKA: tajra
Rokoko, ja pozurila da otvorim temu, rekoh tvoje ruke nesto novo stvorile. Hoce li biti sta za praznik? Ili vec nesto imas?
i ja, i ja isto
Divne ste! Ali i pored toga sto ste divne za praznik nema torte! Malo ću se baviti slanim djakonijama. Naredni vikend je Unino krstenje,slavimo Mašin i Aleksin rodjendan tako da se mama priprema za 10.april.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 1.4.2010 21:37:15
Hanady RR
divno i ti si sasvim pametno uradila...slikala presjek torte...sve koje zanima ukus..ovaj pogled na ovo sve im govori
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.