Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 22.3.2010 10:51:06
Anoniman
Hvala vam ..da znate da sam se dobro napatila...ali zato sad znam gdje sam greske pravila, pa ce druga valjda bolja ispasti...ako se ikad nakanim vise
gvendolina, bitno je samo da nije premekana odozgo i s strane...tj. da nije slagirana...znaci moze neka krema koja se fino stvrdne...ja sam pravila "marcipan tortu
noaa...ekstra su torte meni se pogotovo svidja ova curica ...znam da je lik iz nekog crtica ali ne znam kojeg
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 24.3.2010 10:27:08
ivana st
Rokoko jako lijepa torta ! Da te pitam, koristiš li ti neke kalupe za rezanje tijesta? Ja sam neki dan radila bez njih, ali je to puno posla pa ih plamiram kupit.Nadam se da ću nać neke sa morskim motivima (ribice, školjkice,mor. zvijezde...)
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 24.3.2010 21:50:38
rokoko
Hvala,ivana st.Kalupe koristim za cvjetice,pa ovi listovi su napravljeni pomocu kalupa.U trgovinama imaju uglavnom srca,zvijezde,cvjetovi..,a veci izbor imaju oni koji su specijalizovani za poslasticarstvo,ima ih u HR.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 27.3.2010 12:04:12
ivana st
Sinoć sam se jo malo zaigrala, pa napravila nekoliko cvjetova,listića i stonogu,jer mi se cinilo da fali jos dekoracije.Samo se nadam da će se svidjeti i naim kumovima jer je ovo ipak torta za prvi rođendan mojeg kumčeta. Rokoko hvala !
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 29.3.2010 11:41:48
milenium
IZVORNA PORUKA: 'vana st
Nakon pet sat' napokon gotova torta za moje ma'o kumče <'mg src="http://www.r'ngeraja.ba/forum/sm''eys/sm''ey1.g'f"> .Ma'o me namuč''e patk'ce, a'' evo n'je 'oe 'spa'o.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.