Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 27.2.2010 0:56:42
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: meli
ovo sam ja pravila za nas 2 rodjendan...potrudila sam se...nije bas ispalo kako sam zamisljala ali bice bolje drugi put...bitno je da je moja dusa bila odusevljena......
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 27.2.2010 17:34:08
meli
hvala vam puno.......ma ovaj fondant je extra...lahko je raditi s njim.....ja sam samo jednom prije ove torte probla napraviti da vidim kako to izgleda i kako ide s bojenjem. napravila sam samo malo smjese pa sam pokusavala praviti figure. nisam nigdje nasla fruktozu pa sam pravila s obicnim secerom....uglavnom, od sada cu malo vise vjezbati.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.3.2010 11:05:02
M kao Mama
Jok, svaka čast, ja znam zaista praviti dobre torte, domaće, ekstra ukusne, ali nemam smisla za ukrašavanje, mislim moj domet su one pufnice, kako na birvaktile tortama. Nego, imam prijedlog ja napravim tortu, a na ukrašavanje je šaljem nekome ko to zna, hahahaha.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.3.2010 11:18:12
w.pooh
Iako je prošlo 9 mjeseci od prvog rođendana ipak evo slikice naših torti Uskoro trebam početi smišljati toru za 2 rođendan aBd, mislim da ću ija pokušati sa fondanom
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.3.2010 15:10:44
rokoko
dadada,super je,a sljedeca ce biti uskoro jer kad vidis ovakav rezultat jedva cekas priliku za sljedecu i bice jos savrsenija. w.pooh,meni su ove posebno lijepe jer mi je ovaj nacin rada,slagom losija strana te se uglavnom divim ovakvim radovima.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 19.3.2010 21:36:42
Hanady RR
neka se lijepo vide...jer su tako slatke
joj barbika mi nje super...ja to nebi dala da se jede ja bi to samo za ukras čuvala.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 20.3.2010 10:51:13
gvendolina
tortice su super
dadada svaka cas_t,torta je fenomenalna Koju si tortu pravila,jer sam cula da kad se radi sa fondanom treba neka manje socna ? i ja bi rado pravila,ali sam antitalenat tako da cu to morati prepustiti profesionalcima lako je vama umjetnicima