Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 9.2.2010 0:26:39
rokoko
IZVORNA PORUKA: noaa
ja sam se zadala da napravim Noi tortu za prvi rodjendan al ne smijem se usuditi pravit onaj fondant a kod nas ga nema kupiti...idu meni torte od ruke al kad mi bas bas za nesto treba onda mi ne ispane dobro.
Ma trebaš probati,možda prije rodjendana,i ja sam po tom receptu,niko mi njije pokazao i ......naravno,par puta je smjesa završila u smeću.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 9.2.2010 0:29:46
Hanady RR
evo mog remek djela, čokoladna torta za bušenje ušiju moje hanadi prije 3 i pol godine...nije loše ha
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 9.2.2010 0:35:05
rokoko
IZVORNA PORUKA: milenium
ooo vesela lako bi ja da je 2 sata,meni za jednu tortu onu ''milku''treba 4 sata.
noa pa zašto sad jedan dan nebi uradila probu,neku malu torticu da napraviš,trening za rođendan.
ja sam večeras mislilam kupiti kalup srce i napraviti sad za valentinovo mm tortu ali sam odustala kad sam se sjetila da mi je zadnji put kalup propustio i pola torte -smjese iscurilo van.jedin kad bi znala da je neki kvalitetan kalup onda bi odma kupila.
hanadi pala si mi na pamet,čak sam išla na odjel sa salvetam da vidim imal fifi salveta al bilo je samo w poo salvete,čaše i tanjuri i ''pčelica maja''salvete i tanjuri.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 9.2.2010 0:53:12
milenium
ne kupujem ti ja torte,tako su nekako iznutra siromašne i neukusne,volim domaću običnu nego kupovnu na 5 katova smislit ću ja nešto.kupit ću ja to srce pa taman jednom ispekla u njemu pa bacila kalup