Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 5.2.2010 0:00:39
milenium
IZVORNA PORUKA: milenium
evo mišure ja je napravila samo da tebi pkažem kakva bi izgledala -upravo je jedem pravila sam znaći:kora-krema-kora -krema-čokolada i po čokoladi sam šlag.nisam htjela da bude šlag direkt na kremi nego sam htjela da bude crno bjelo crno bjelo...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 5.2.2010 15:07:32
mamine oci
IZVORNA PORUKA: Hanady
IZVORNA PORUKA: mamine oci
ako neko zna i ume nek prebaci iz mog rr albuma tortu koju je fatih dobio za rodjendan od hanuma rr a pravila je mama1 hvala, meni nece da se prebaci nikakao...
Hanady hvala sto si prebacila sliku mene nece opcija copy-paste sto neznam tebi hvala srce si a to e torta koju je fatih dobio od hanuma sarr i male raje a pravila je mama1
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 5.2.2010 15:09:43
mamine oci
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Ja bih ubacuila slike od torti sa Lajlinog 3. rođendana, ali pokušala sam preko slikomatane ide, zna te li još neki program, a da nije komplikovano,
mozes da ubacis sliku u rr album i onda iz albuma copy-paste evo Hanady je za mene postavila sliku iz mog albuma jer meni nece te opcije ako tebi hoce tako je najlakse...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 5.2.2010 15:11:23
M kao Mama
Ma, vala to mi neštobeze, ja sam sve ubacivala preko slikomata, ali evo od juče neće ni naopako, a znam da ima još jedan program sa s se zove maida mi je davala, ali ne mogu da se sjetim.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 5.2.2010 15:13:33
mamine oci
Ma, vala to mi neštobeze, ja sam sve ubacivala preko slikomata, ali evo od juče neće ni naopako, a znam da ima još jedan program sa s se zove maida mi je davala, ali ne mogu da se sjetim.
eto imas na temi najljepsi par amela je sve lijepo obijasnila ima i slika kao sve ide stnana cini m se 12-13 pa mozes i tu pogledati tu drugu opciju....
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 5.2.2010 20:45:21
shejla
imas na imageshack.com
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 5.2.2010 21:07:20
mišur
IZVORNA PORUKA: milenium
evo mišure ja je napravila samo da tebi pkažem kakva bi izgledala -upravo je jedem pravila sam znaći:kora-krema-kora -krema-čokolada i po čokoladi sam šlag.nisam htjela da bude šlag direkt na kremi nego sam htjela da bude crno bjelo crno bjelo...
Super izgleda, mljac mljac...
Kad ja stručnjak napravim, isto ću da stavim slike....
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
e super, baš ti hvala...virnuh malo i iznenadih se kad ugledah te predivne torte...zar neko uopće zna tako nešto napraviri? nevjerovatno...baš mi se sviđaju...ljunim i
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.2.2010 20:00:22
rokoko
Hvala,sahara.Ja sam pravila i Jagodicu i ostale.Jagodica je sinoć napravljena,jutros isporučena.Meni se toliko svidjela,ni za jednom tortom nisam žalila,a danas mi je bilo žao što je Jagodica "otišla".
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.2.2010 20:02:41
Nunichi
Prekrasne su rokoko!
Meni se svidja jedna na tufnice, mislim da je Tea Lana postavila tu sliku, negdje je na netu nasla. Ja bih takvu za prvi puslicin rodjendan. Bas mi je medena....
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.2.2010 20:15:10
rokoko
Hvala.Nunichi!Ja sam vidjela ovu na tri sprata,ako si na nju mislila.Super je i ako je to za veći broj gostiju onda je super.Ja sam svom sinu pravila za prvi rodjendan i krštenje tortu na sprat.