Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 9.1.2010 13:21:45
shejla
imam jedno pitanjce: ove kreme u bojama, kakvog su ukusa??? Ja sam jela na jednom rodjendanu, bila je torta Andjeo iz "Azre", ali u obliku Vinija medvjedica sa brojem 1 i ta gornja sarena krema mi je nekako bila slankasta???
a drugo: vidim imaju i neke foto torte - valjda se te slike kupe gotove i stave...kakvog je to ukusa???
< Poruku je uredio shejla -- 9.1.2010 13:26:25 >
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 9.1.2010 13:45:05
MELLI
shejla,ako mislimo na iste obojene kreme,one ti nemaju nikakav poseban ukus.Ako misliš na kreme u koje se dodaju one boje Ja sam sad stavljala u šlag i imao je ukus šlaga
A što se tiče onih gotovih slika,ni one nemaju ukus ako dobro prionu za šlag,a ako ne imaju malo ukus papira Ja sam pravila otprilike 24h prije tortu i tako je dobro prionuo za podlogu da se nije uopće niti primjetio niti osjetio. Sad jela sam i torte na kojima se ta slika odozgo odvajala,tako da mi i nije bilo nešto ni ukusno,a ni vizuelno lijepo Ako na vrijeme pripremiš tortu,dobro zalijepiš sliku,ne bi trebalo biti problema
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 9.1.2010 14:16:48
shejla
ja bih narucila gotovu, vjerovatno...(ima jos vremena, mozda napravim koju probu prije, pa bude "homemade" ...) Ovu iz Fantazije, vjerovatno, vecina ih je takvih i ovdje na slikama. Ali i ta sto sam jela je bila kupovna i bas mi bila poslana ta sarena krema.
Moze li se u Fantaziji kupovatii na komad, pa da probam nekoliko vrsta??? Vidim svi hvale cokoladnu, ima li jos kakvih prijedloga???
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 9.1.2010 15:58:18
shejla
znam Tea Lana, hvala bas sam gledala i njene slike.
A od forumasica koje su narucivale od nase Mama1, koje ste vrste uzimali (mislim koji fil: reform, bomba, cokoladna....) i koju preporucujete? Ovako na slikama sve su prekrasne, ali ne znam uopce koju tortu naruciti - lako cemo se dogovoriti za ukrase.
Mama1, koju ti predlazes, koja najbolje ide, hehe
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 9.1.2010 18:54:04
shejla
mama1 to je za 1. rodjendan...ima jos fore... Nego cisto da znam koje vrste imaju, koja je najbolja... (sto se mene tice, nista bez oraha )
Uglavnom ne treba djecija jer ce biti samo uza familija. Javim ti se ja porukom kad bude vrijeme. Mozes i ti meni poslati poruku, da ne tusimo sad sviju ovdje :)
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 10.1.2010 22:51:49
Hanady RR
super je tortica rokoko, a ja sam odluku donijela mama 1 pravit će nam fifi....treba samo još da utvrdimo tačan fil i da joj potvrdimo vrijeme i mjesto. ma što da se šetam okolo kad to Mama 1 super radi. A čujem svaka joj se pojede.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 10.1.2010 22:52:19
shejla
bas je divna torta
A ova masa gore (fondant) kakvog je ukusa i je li tvrda. Nisam nikad probala tortu sa tim, ali meni na ovim slikama izgleda da je tvrdo i da je tesko izrezati tortu sa ovim
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 10.1.2010 22:55:23
Hanady RR
shejla nije uopšte teško to rezati a i ukusno je za jesti. mojoj hanadi je torta za 1 rođendan bila jagodica Bobica na 3 sprata iz fantazije, komlet je bila od ove mase i imala bombonice, srcad sve, sva se pojela a ukusan je fondat pravo bio.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 10.1.2010 23:02:38
Hanady RR
na ovoj slici je torta al nema nigdje slike same tortice tu smo komplet nakon puhanja svjećice
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 10.1.2010 23:04:40
shejla
e pa super da znam...ja cu naruciti kod nase mame1 , vjerovatno... pa sam se mislila da li sa nekim crtezom od kreme u boji ili sa fondantom... Odlicno ako je to tako, jer bas se moze super napraviti torta sa tim...
diiiivna je torta
< Poruku je uredio shejla -- 10.1.2010 23:05:19 >
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 10.1.2010 23:10:07
Hanady RR
ja sam do sada sve uzimala iz fantazije i bila sam zadovoljna, mada posljednja treća torta trebala je biti pepeljuga...e meni je trebala biti malo ljepša od onoga što su mi donijeli. Kod mame 1 u albumu ima divna pepeljuga al ja tada nisma znala za nju...Farah voli Fifi pa i mi ćemo od mame 1 naručiti Fifi...očekujemo da bude divna kao i sve ostale njene toret naravno.