|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: najljepsa torta za prvi rodjendan
30.12.2009 0:19:16   
tweety
IZVORNA PORUKA: tea lana

tweety torte su super,ali meni nije nikad bilo jasno za ove barby torte kako se jedu,jel se prvo barby izvadi pa se rezeuser posted image

tea lana ja sam izvadila barbie pa sam je onda presjekla po sredini jer bi inače komadi bili ogromni user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 401
9.1.2010 13:21:45   
shejla
imam jedno pitanjce:
ove kreme u bojama, kakvog su ukusa??? Ja sam jela na jednom rodjendanu, bila je torta Andjeo iz "Azre", ali u obliku Vinija medvjedica sa brojem 1 i ta gornja sarena krema mi je nekako bila slankasta???

a drugo:
vidim imaju i neke foto torte - valjda se te slike kupe gotove i stave...kakvog je to ukusa???

< Poruku je uredio shejla -- 9.1.2010 13:26:25 >

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 402
9.1.2010 13:45:05   
MELLI
shejla,ako mislimo na iste obojene kreme,one ti nemaju nikakav poseban ukus.Ako misliš na kreme u koje se dodaju one bojeuser posted image
Ja sam sad stavljala u šlag i imao je ukus šlagauser posted image user posted image

A što se tiče onih gotovih slika,ni one nemaju ukus ako dobro prionu za šlag,a ako ne imaju malo ukus papirauser posted image
Ja sam pravila otprilike 24h prije tortu i tako je dobro prionuo za podlogu da se nije uopće niti primjetio niti osjetio.
Sad jela sam i torte na kojima se ta slika odozgo odvajala,tako da mi i nije bilo nešto ni ukusno,a ni vizuelno lijepouser posted image
Ako na vrijeme pripremiš tortu,dobro zalijepiš sliku,ne bi trebalo biti problemauser posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 403
9.1.2010 14:16:48   
shejla
ja bih narucila gotovu, vjerovatno...(ima jos vremena, mozda napravim koju probu prije, pa bude "homemade" user posted image ...) Ovu iz Fantazije, vjerovatno, vecina ih je takvih i ovdje na slikama. Ali i ta sto sam jela je bila kupovna i bas mi bila poslana ta sarena krema.

Moze li se u Fantaziji kupovatii na komad, pa da probam nekoliko vrsta??? Vidim svi hvale cokoladnu, ima li jos kakvih prijedloga???

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 404
9.1.2010 14:17:00   
dinciii
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

jesam dinciiii, baš sam se umorilauser posted image user posted image user posted image  ako treba jedna javi, malo sam poskupa al hebi ga user posted image user posted image user posted image
Breska hvala na čestitkama
Hanady nešto slikica sam stavila na FB

Svaka cast ovo je remek djelo...Ja imam za to dvije lijeve ruke user posted image user posted image user posted image user posted image ma ovako nesto se isplati user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 405
9.1.2010 14:20:31   
tea lana
sejla imas nasu forumasicu koja pravi ekstra ukusne torte

http://www.facebook.com/#/album.php?aid=112553&id=144245769002&ref=mf

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 406
9.1.2010 15:58:18   
shejla
znam Tea Lana, hvala user posted image  bas sam gledala i njene slike.

A od forumasica koje su narucivale od nase Mama1, koje ste vrste uzimali (mislim koji fil: reform, bomba, cokoladna....) i koju preporucujete? Ovako na slikama sve su prekrasne, ali ne znam uopce koju tortu naruciti - lako cemo se dogovoriti za ukrase.

Mama1, koju ti predlazes, koja najbolje ide, hehe
user posted image

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 407
9.1.2010 16:06:56   
Mama1
shejla

Sta ynam moras mi malo dedaljnije reci o kome se radi koliko je dijete itd  user posted image
Sta ti volis ? Da je bas djetinjasta torta ili elegantnija i to user posted image

Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

ellma
Elmini

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 408
9.1.2010 16:25:28   
tea lana
ja sam zadnju tortu jela od nase mame1 prije tri dana cokoladna ekstra mada su mi i ostale super ali ova mi je bila predobra

(odgovor članu Mama1)
Neposredna veza do poruke: 409
9.1.2010 17:37:03   
Mama1

ja sam zadnju tortu jela od nase mame1 prije tri dana cokoladna ekstra mada su mi i ostale super ali ova mi je bila predobra

heheh ma koju si to ti jela user posted image

Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

ellma
Elmini

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 410
9.1.2010 18:54:04   
shejla
mama1 to je za 1. rodjendan...ima jos fore...user posted image  Nego cisto da znam koje vrste imaju, koja je najbolja... (sto se mene tice, nista bez oraha user posted image )

Uglavnom ne treba djecija jer ce biti samo uza familija. Javim ti se ja porukom kad bude vrijeme. Mozes i ti meni poslati poruku, da ne tusimo sad sviju ovdje :)

(odgovor članu Mama1)
Neposredna veza do poruke: 411
9.1.2010 23:04:55   
tea lana
IZVORNA PORUKA: Mama1

heheh ma koju si to ti jela user posted image

pa bona Ben 10 za Daninauser posted image

(odgovor članu Mama1)
Neposredna veza do poruke: 412
10.1.2010 13:17:55   
Mama1
aa znam joj suti i meni se jela ta torta user posted image

ellma
Elmini

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 413
10.1.2010 22:47:43   
rokoko
Evo jedna tortica,kao što slika kaže,za malu Saru,za njen prvi rodjendan
user posted image

(odgovor članu Mama1)
Neposredna veza do poruke: 414
10.1.2010 22:51:49   
Hanady RR
super je tortica rokoko, a ja sam odluku donijela mama 1 pravit će nam fifi....treba samo još da utvrdimo tačan fil i da joj potvrdimo vrijeme i mjesto. ma što da se šetam okolo kad to Mama 1 super radi. A čujem svaka joj se pojede.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 415
10.1.2010 22:52:19   
shejla
bas je divna torta user posted image

A ova masa gore (fondant) kakvog je ukusa i je li tvrda. Nisam nikad probala tortu sa tim, ali meni na ovim slikama izgleda da je tvrdo i da je tesko izrezati tortu sa ovimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rokoko)
Neposredna veza do poruke: 416
10.1.2010 22:55:23   
Hanady RR
shejla nije uopšte teško to rezati a i ukusno je za jesti. mojoj hanadi je torta za 1 rođendan bila jagodica Bobica na 3 sprata iz fantazije, komlet je bila od ove mase i imala bombonice, srcad sve, sva se pojela a ukusan je fondat pravo bio.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 417
10.1.2010 23:02:38   
Hanady RR
user posted image na ovoj slici je torta al nema nigdje slike same tortice tu smo komplet nakon puhanja svjećice

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 418
10.1.2010 23:04:40   
shejla
e pa super da znam...ja cu naruciti kod nase mame1 user posted image , vjerovatno...
pa sam se mislila da li sa nekim crtezom od kreme u boji ili sa fondantom... Odlicno ako je to tako, jer bas se moze super napraviti torta sa tim...

diiiivna je torta user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio shejla -- 10.1.2010 23:05:19 >

Neposredna veza do poruke: 419
10.1.2010 23:10:07   
Hanady RR
ja sam do sada sve uzimala iz fantazije i bila sam zadovoljna, mada posljednja treća torta trebala je biti pepeljuga...e meni je trebala biti malo ljepša od onoga što su mi donijeli. Kod mame 1 u albumu ima divna pepeljuga al ja tada nisma znala za nju...Farah voli Fifi pa i mi ćemo od mame 1 naručiti Fifi...očekujemo da bude divna kao i sve ostale  njene toret naravno.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 420
10.1.2010 23:24:33   
shejla
eh taman mi javi kakva je bila... hehe
Mi imamo jos fore do rodjendana, ali eto ja vec razgledam...I do sada mi se najvise svidja nesto ovako

user posted image

mozda malo sareniji cvjetici...

< Poruku je uredio shejla -- 10.1.2010 23:27:28 >

Neposredna veza do poruke: 421
10.1.2010 23:40:57   
veeseelaa
Hanady baš medena torta
Shejla i ova je slatka, al mi nije glamurozna
Daj nešto napucanijeuser posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 10.1.2010 23:42:12 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 422
10.1.2010 23:43:33   
shejla
pa nisam planirala praviti neki veliki dernek...samo familija...i par najboljih prijatelja, pa zato reko da ne preCerujem...

eto na znam ni sama... nije jos definitivno imam 2 i po mjeseca fore hehe user posted image

kako ima prekrasnih torti, zao bi mi bilo pojesti... pogledaj na google (slike): fondant cakes

< Poruku je uredio shejla -- 10.1.2010 23:45:57 >

Neposredna veza do poruke: 423
10.1.2010 23:50:49   
Hanady RR
user posted image šejla evo torte tog tipa kod mame 1 , zar nije cool

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 424
10.1.2010 23:58:51   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: shejla

pa nisam planirala praviti neki veliki dernek...samo familija...i par najboljih prijatelja, pa zato reko da ne preCerujem...

eto na znam ni sama... nije jos definitivno imam 2 i po mjeseca fore hehe user posted image

kako ima prekrasnih torti, zao bi mi bilo pojesti... pogledaj na google (slike): fondant cakes

ma znam al eto radi bembača, slika i uspomene
I kod mene je bilo baš jednostavno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *